اصلاح اصلاحیه فراخوان مزایده اپراتور سوم تلفن همراه

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اصلاحیه فراخوان مزایده اپراتور سوم تلفن همراه را اصلاح کرد.
به گزارش آژانس خبری تلفن همراه (همنا)، رگولاتوری در اطلاعیه خود برای اصلاح دوباره فراخوان مزایده اپراتور سوم، پرداخت 200 هزار یورو برای خرید اسناد را به 20 هزار یورو تغییر داد.
این سازمان در اصلاحیه ای که روز چهارشنبه 20 شهریور ماه بر روی فراخوان مزایده منتشر کرد، در نحوه خرید اسناد به اشتباه رقم 200 هزار یورو را به جای 20 هزار یورو منتشر کرد.
این سازمان در فراخوانی که روزهای چهارم و پنجم شهریور ماه منتشر کرد، نسبت به انتشار برنامه زمانبندی مزایده این اپراتور اقدام کرد اما پس از گذشت چند روز این سازمان نسبت به انتشار اصلاحیه فرخوان آن اقدام کرده و برخی موارد منتشر شده در این فراخوان را تغیر داد.
نکته جالب توجه اینکه عبارت "توضیح اینکه در چاپ نوبت اول که در روز چهارشنبه 20 شهریور ماه 86 صفحه دوم چاپ گردیده بند ب 20 هزار یورو صحیح می باشد"، برای اصلاح مورد فوق تنها در نسخه فارسی اطلاعیه رگولاتوری درج شده و در نسخه انگلیسی آن که به نظر می رسد مخاطب اصلی این موضوع است اشاره ای به این تغییر نشده است.
براساس اصلاحیه پیشین، تاریخ شروع فروش اسناد مزایده از شنبه 16 شهریور به شنبه 23 شهریور ماه تغییر یافت و بر این اساس انتظار می رود تا از امروز فروش اسناد این مزایده آغاز شود.
همچنین تاریخ پایان فروش اسناد مزایده از سه شنبه 16 مهر به شنبه 13 مهر، تاریخ تحویل اسناد مرحله اول (ارزیابی کیفی) از دوشنبه 6 آبان به یکشنبه 5 آبان، تاریخ اعلام نتایج مرحله اول (ارزیابی کیفی) از یکشنبه 10 آذر به روز شنبه 18 آبان، تاریخ تسلیم پاکات از یکشنبه 22 دی به شنبه 9 آذر و تاریخ بازگشایی پاکت های پیشنهاد از دوشنبه 23 دی به روز یکشنبه 10 آذر تغییر یافت.

منبع
 

جدیدترین ارسال ها

بالا