سلامی مجدد
اول از همه از 2 لینک خوبتون ممنون، هنوز کامل نخوندمشون ولی تا اینجا که خوندم،
چیزهای خوبی یاد گرفتم.
1- در فایل اولی می تونی متناسب نیاز تغییر بدی که هر وقت برنامه در حال لودینگ طولانی بود بیاد و نشون بده چون این splash مال برنامه بود و اون برنامه هم نیاز به این کار نداشت من فقط splash گذاشتم
خوب برای اینکه برنامه بتون همزمان 2 یا چند کار رو همزمان انجام بده (یعنی هم در حال Load برنامه باشه
و هم Splash Screen نمایش داده بشه) باید از Multi Threading (چند نخی) استفاده کنیم. وقتی از چند نخی
استفاده میکنم، موقع اجرای فلش error میده که توی پست دوم جناب "The King" گفتند که علت چیه و کاریش
نمیشه کرد.
4- شما هم نیاز نیست که دو تا فایل exe بسازی بعد از تمام شدن دستور اجرای فرم دوم بده
اگه منظورتون اینه که بعد از اتمام Splash ، ذستور اجرای فرم اصلی رو بدم،... خوب باز همون مشکل اول پیش
میاد، چون بعد از اتمام Splash، تازه شروع به لود کردن فرم اصلی میکنه. ولی من می خوام همون موقع که Splash
نشون داده میشه، فرم هم شروع به لود شدن بکنه یعنی همزمان دو کار انجام بشه.
قبل از گفتن فکری که به نظرم رسیده بگم که: شاید این روشی که گفتید، اون اشکال شماره یک که تو پست قبلیم
گفته بودم رو نداشته باشه، ولی من هرچی به کدهای شما نگاه میکنم، اون دو کار، همزمان انجام نمیشه.
خلاصه اگه اشکال از منه که نمیفهمم، شرمنده.
خوب حالا فکری که به ذهنم رسیده وهنوز امتحانش نکردم:
به همون روشی که توی پست اولم پیوست کرده بودم، یه Splash Screen میسازم ولی کاری میکنم که با شروع
Splash screen، یه فایل exe از توی Resource برنامه اجرا بشه (البته اگه بشه اینکارو کرد)
فایل exe رو با نرم افزار Microsoft Expression Blend میسازم، به گونه ای که بعد از 3 یا 4 ثانیه به اتمام برسه. و
البته Splash Screen رو هم روی 3 تا 4 ثانیه تنظیم میکنم. تو این 4 ثانیه، روی هر سیستمی که باشه، برنامم Load
شده و آماده برای نمایش دادن. بعد از اتمام 4 ثانیه، بلافاصله برنامه نمایش داده میشه
حالا یه سوال پیش مییاد که آیا امکان قرار دادن فایل exe توی Resource و اجرای اون از داخل ریسورس وجود داره یا
نه؟ که شاید بهتر باشه تو یه تاپیک جدا بپرسمش.
راستی دوست من خوشحال میشم هرجا رو که اشتباه برداشت کردم بهم تذکر بدید.
و یه سوال:
فرق FormShown با FormLoad چیه؟
ممنون