با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان
من php nuke را با wamp نصب کرده ام و دو تا مشکل دارم
تو آموزش سایت که صادق خان لطف کردند و گذاشتند در بخش دوم گفتند که 1-
بعد از اينکه پايگاه ساخته شد شما به صفحه داده تان رفته ايد . بر روي (SQL) کليک کنيد
ا به صفحه بعد برويد در اين صفحه بر روي Browse کليک کنيد و از اونجا پايگاه داده ناک رو انتخاب کنيد .( ببينيد دقيقا موقعي که ناک رو آنزيپ کرده ايد يک پوشه به نام sql هست که در آن فايل SQL ناک وجود دارد . توجه کنيد ممکن است که در يک پوشه با نام ديگري باشد . شما فقط ببينيد که يک فايل که شبيه به آيکن Notepad هست با پسوند SQL . )
ولی من هرچی گشتم پیداش نکردم
phpmyadmin من صفحه 2-
می توانم باز کنم و هیچ مشکلی ندارم حتی تونستم یک بانک اطلاعاتی با یک جدول بسازم ولی
در wamp
وقتی میخواهم که localhost را باز کنم این پیغام رو می دهد
FATAL ERROR: register_globals is disabled in php.ini, please enable it!
البته در قسمتconfig file در wamp فایل php.ini رو پیدا کردم و enabel کردم ولی بازهم همین خطا رو می دهد
ممنون می شم کمکم کنید خیلی به این برنامه نیاز دارم ممنون
من php nuke را با wamp نصب کرده ام و دو تا مشکل دارم
تو آموزش سایت که صادق خان لطف کردند و گذاشتند در بخش دوم گفتند که 1-
بعد از اينکه پايگاه ساخته شد شما به صفحه داده تان رفته ايد . بر روي (SQL) کليک کنيد
ا به صفحه بعد برويد در اين صفحه بر روي Browse کليک کنيد و از اونجا پايگاه داده ناک رو انتخاب کنيد .( ببينيد دقيقا موقعي که ناک رو آنزيپ کرده ايد يک پوشه به نام sql هست که در آن فايل SQL ناک وجود دارد . توجه کنيد ممکن است که در يک پوشه با نام ديگري باشد . شما فقط ببينيد که يک فايل که شبيه به آيکن Notepad هست با پسوند SQL . )
ولی من هرچی گشتم پیداش نکردم
phpmyadmin من صفحه 2-
می توانم باز کنم و هیچ مشکلی ندارم حتی تونستم یک بانک اطلاعاتی با یک جدول بسازم ولی
در wamp
وقتی میخواهم که localhost را باز کنم این پیغام رو می دهد
FATAL ERROR: register_globals is disabled in php.ini, please enable it!
البته در قسمتconfig file در wamp فایل php.ini رو پیدا کردم و enabel کردم ولی بازهم همین خطا رو می دهد
ممنون می شم کمکم کنید خیلی به این برنامه نیاز دارم ممنون