اشکال در نامه های ارسالی به اعضاء

Mahdi3000

New Member
سلام دوستان عزیز

نامه هایی که از طرف سایت به اعضاء ارسال می شود به جای متن خالص ، به صورت کدهای اچ تی ام ال می باشد :shock:

یک نمونه :

----------------------------------------------------------------------------------------

<p dir="rtl"><font face="Tahoma" color="#0033CC" style="font-size:
9pt">درود ، خانم / آقاي مهدی ،</font>
<br><font color="#006600" style="font-size: 9pt" face="Tahoma">دوست
گرامي ، شخصي با نام کاربري
'</font><font face="Tahoma" style="font-size: 8pt; font-weight:700"
color="#800000">khadem-ol-mahdi</font><font face="Tahoma"
style="font-size: 9pt" color="#006600">'
در جامعه مجازي منتظران حضرت مهدي عجل
الله تعالي فرجه شريف :: Mahdi Club.ir براي شما يک
نامه خصوصي فرستاده است.<br>جهت ديدن اين
نامه لينک زير
را کليک کنيد :</font></p><p dir="rtl"><font face="Tahoma"
style="font-size: 9pt">
<a
href="

sunrise

Member
بصورت پيش فرض در vBulletin ارسال ايميل به اعضا براي Plain Text در نظر گرفته شده است و شما مجاز به استفاده از متن معمولي و متغيرهاي خاصي که براي اين قسمت در نظر گرفته شده هستيد اما اگر قصد داريد ايميل رو بصورت HTML ارسال نماييد مي تونيد از هک زير استفاده نماييد:
کد:
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=72105
موفق باشيد.

Majid2008

Member
منظور من اینه که نامه های ارسالی از وی بی به جای متن یه سری کد اچتمل هست !

و من نمی خوام اچتمل باشه بلکه فقط نوشته خالی همین :razz:

sunrise

Member
منظور من اینه که نامه های ارسالی از وی بی به جای متن یه سری کد اچتمل هست !

و من نمی خوام اچتمل باشه بلکه فقط نوشته خالی همین :razz:
منظور شما ايميل هايي که از طرف سايت بصورت خودکار (مثلاً ايميل مربوط به خوش آمدگويي ، ايميل مربوط به فعال سازي اکانت و ...) ارسال ميشه هست؟ چون اگه فقط اون ايميل ها اين مشکل رو داره بخاطر Pack زباني که نصب کرده ايد هست و ممکنه در اون پک ايميل ها بصورت HTML در نظر گرفته شده باشند که در اين صورت شما بايد اين قبيل Phrase ها رو بصورت متن معمولي ويرايش کنيد. اگه مشکل غير اين هست دقيق تر بفرماييد مشکل چيست.

Mahdi3000

New Member
منظور شما ايميل هايي که از طرف سايت بصورت خودکار (مثلاً ايميل مربوط به خوش آمدگويي ، ايميل مربوط به فعال سازي اکانت و ...) ارسال ميشه هست؟ چون اگه فقط اون ايميل ها اين مشکل رو داره بخاطر Pack زباني که نصب کرده ايد هست و ممکنه در اون پک ايميل ها بصورت HTML در نظر گرفته شده باشند که در اين صورت شما بايد اين قبيل Phrase ها رو بصورت متن معمولي ويرايش کنيد. اگه مشکل غير اين هست دقيق تر بفرماييد مشکل چيست.

سلام دوست عزیز

بله دقیقا درسته همین که گفتین منظورمه

لطفا راه بگید که چگونه Phrase ها رو ویرایش کنم در کجا؟

sparksun

Member
شما به این صورت عمل بکنید دیگر نیازی به ویرایش و هک یا هر چیز دیگری ندارید ....

با توجه به این که ویبولتین برای ارسال ایمیل ها از فرمت plant text استفاده می کند و ایمیل های فارسی ساز بر اساس فرمت html هستند . برای این که ایمیل های شما به صورت صحیح و خوانا ارسال شود و به صورت کد html نباشد تغیرات زیر را به صورت زیر اعمال کنید :

از فلدر includes فایل class_mail.php را باز کنید . و عبارت text/plain را جستجو بکنیدو بجاش این را قرار دهید text/html ..

موفق و پیورز باشید .

Mahdi3000

New Member
سلام بهرام جان

دستت درد نکنه

ممنونم از لطف شما دوست عزیز :oops:

مشکلم به صورت کامل حل شد

جدیدترین ارسال ها

بالا