اشکال در فتوشاپ

zoe

New Member
سلام میدونم احتمالا سوالم تکراری اما از جستجو نتیجهای نگرفتم اگر ممکنه پاسخمو بدید:

1-فتوشاپم دیگه فارسی نمینویسه حتی از نرم افزارهای دیگه هم نمیتونم PAST کنم مگه به صورت آبجکت چه کار کنم؟

2-نحوه ی نصب و استفاده از پلاگین در فتوشاپ رو میشه توضیح بدید؟

متشکرم:oops:

برای اولی پاکش کن دوباره نصب کن.

برای دومی هم Ctrl + K رو بزن. بعد این گزینه رو انتخاب کن:
111.gif

بعد این تیک رو بزن و مسیر فولدر پلاگین هات رو بده :
222.gif

موفق باشی.

zoe

New Member
ممنون از راه نماییت :oops:اما تا حالا چند دفعه پاکش کردم از اول نصب کردم فایده نداشت حتی ویندوزمو عوض کردم اما :sad: باید چی کار کنم؟
بازم ممنون.

zoe

New Member
قبلاً امتحان کردم جواب نداد،راه حل دیگه ای هست؟

ممنون :)

roho

New Member
فارسی نویسی در فتوشاپ

سلام
در مورد نصب و استفاده از plugin ها ، بر دو نوع است
1- plugin هایی که در شاخه X:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop X \Plug-Ins
کپی میشوند
2- plugin هایی که قابلیت install دارند مانند سری KPT plugins و ..
و فارسی نویسی در برنامه های گرافیکی ، مانند کورل یا فتوشاپ و ..
راه حل اول استفاده از فونت هایی که ابتدای نامشان با B آغاز میشود مثل B-arshia که این سری محدود به 20یا کمی بیشتر فونت میشود
راه حل دوم استفاده از فارسی نویس های رایج می باشد مانند : مریم ، شتاب نگار ، سارا ، ...
رایج ترین فارسی نویس مریم می باشد که نسخه 3 آن دچار ایراداتی هست که بعضا به هنگام انتقال نوشته در فتوشاپ حروفی مثل : ف ،ض ، ظ و چند حرف دیگر را بدرستی منتقل نمیکند و حتی با پاک کردن نرم افزار و نصب مجدد و پاک کردن فتوشاپ هم مشکل رفع نمیشود .
تنها چاره استفاده از ورژن 4 این نرم افزار است که ابزار های دیگر نیز به آن اضافه شده که بهترین آنها Direct Type است .
با این ابزار دیگر نیاز به کپی و انتقال به برنامه نیست و پس از فعال کردن آن می توانید بطور مستقیم در فتوشاپ یا کورل بنویسید و سپس فونت دلخواهتان را به آن اعمال کنید .

** بهتر است از فتوشاپ نسخه انگلیسی به جای نسخه ME استفاده کنید .
roho :)

نمی دونم چرا من که از Me استفاده می کنم به هیچ مشکلی هم بر نخوردم تا حالا.
مشکل از روش استفاده ست.

وگرنه فتوشاپ 8 و 9 Me هیچ مشکلی نداره.

ورژن 10 هم فقط در چاپ در ابعاد بزرگتر از A3 دچار مشکل می شه و غیر از اون مشکل دیگه ای نداره.

جدیدترین ارسال ها

بالا