Fa اشکال در اجرای صوت!

noorabas

Active Member
:rose:
سلام دوستان
توی نرم افزاری که درست دارم میکنم یک صفحه SongList داره که وقتی از اون صفحه خارج میشم که صوتی توی اون SongList اجرا کرده بودم و الان که به صفحه ترتیل می رم مشکلی که ایجاد میشه اینه که وقتی یک آیه رو میخونه صدا قطع میشه و ادامه صدای صفحه SongList دار پخش میشه .:mad:
البته نکته اینجاست وقتی قسمت ترتیل قاری ای که فایل های صوتیش با پسوند wav اند رو میذارم قطع نمیشه و ادامه میده . چه کنم ؟:-?

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
صوتي كه از SongList شما در حال پخش هست با آيه‌اي كه به صورت ترتيل خونده ميشه فرق داره ؟
اگه به همين شكلي هست كه گفتم يعني شما دوتا فايل صوتي در حال پخش داريد. لطفا بگيد صداي در حال پخش SongList رو با چه دستوري قطع ميكنيد ؟ آيا اصلا دستوري براش نوشتيد يا خير ؟

noorabas

Active Member
دوست عزيز
صوتي كه از SongList شما در حال پخش هست با آيه‌اي كه به صورت ترتيل خونده ميشه فرق داره ؟
اگه به همين شكلي هست كه گفتم يعني شما دوتا فايل صوتي در حال پخش داريد. لطفا بگيد صداي در حال پخش SongList رو با چه دستوري قطع ميكنيد ؟ آيا اصلا دستوري براش نوشتيد يا خير ؟

هر دو فایل صوتی mp3 اند . یکی از فایل های قاریان در بخش صوت wav است که وقتی پخش میشه مشکلی نداره یعنی بر نمیگرده صوت صفحه قبلی که در SongList بود رو پخش کنه
از تمامی دستورات توقف ! استفاده کردم mp3 , wav , SongList , ...

mqt

Member
من هم این مشکل رو داشتم و نتونستم حلش کنم به همین دلیل توی یک پروژه ی جدید کارم رو کردم و جدا کمپایلش کردم و بعد یک دکمه تو برنامه ی اصلیم گذاشتم که Run Program داشت و اونو اجرا میکرد موقع برگشت هم در اصل بسته می شد. مال من ترتیل کل قرآن با صدای استاد خلیل الحصری بود.

noorabas

Active Member
من هم این مشکل رو داشتم و نتونستم حلش کنم به همین دلیل توی یک پروژه ی جدید کارم رو کردم و جدا کمپایلش کردم و بعد یک دکمه تو برنامه ی اصلیم گذاشتم که Run Program داشت و اونو اجرا میکرد موقع برگشت هم در اصل بسته می شد. مال من ترتیل کل قرآن با صدای استاد خلیل الحصری بود.

عجب !
درست شد من مجبور شدم تمام فایل های قرائت ها رو تبدیل به wav کنم تا حل بشه .
توی این پروژه بنده 4 قاری تلاوت کل قرآن رو انجام میدن .
ممنون از همه دوستانی که پاسخ گفتن و نگفتن !
یا علی:rose:

• Like
Reactions: mqt

mqt

Member
عجب !
درست شد من مجبور شدم تمام فایل های قرائت ها رو تبدیل به wav کنم تا حل بشه .
توی این پروژه بنده 4 قاری تلاوت کل قرآن رو انجام میدن .
ممنون از همه دوستانی که پاسخ گفتن و نگفتن !
یا علی:rose:

این طوری که خیلی حجمش میره بالا!

noorabas

Active Member
این طوری که خیلی حجمش میره بالا!
نه دادا فقط تغییر نامشون دادم !!!! یعنی تغییر پسوند پس حجمشون تغییر نکرد! برای این کار هم به دلیل زیاد بودن فایل ها امکان یکی یکی عوض کردن پسوند ها نبود لذا از ترفند زیر استفاده کردم . برای تغییر تعداد زیادی از پسوندهای فایل ها می بایست : 1. یک فایل نوشتاری ایجاد کنید notpad 2. این رو توش بنویسید : REN *.mp3 *.wav که اولی فایل موجوده دومی پسوندی که میخواهیم فایل ها باشن 3. فایل رو باهر نامی و با پسوند cmd ذخیره کنید حالا به صفحه مورد نظر ببرید و روی آن کلیک کنید می بینید که سریع پسوند ها به wav تغییر می کنند یا علی

• Like
Reactions: mqt

noorabas

Active Member
دوستان حرفه ای
سوال : آیا نمیشه به غیر از تغییر پسوند کاری کرد؟
مثلا آیا میشه دستور داد بعد از پایان زمان پخش آیه مثلا 100 میلی ثانیه بعد دستور توقف صوت بده که اون فایل صوتی دیگه پخش نشه ؟

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
اگر یک مثال بزارید که مشکلتون رو توصیف کنه بهتره.
نیاز نیست خود پروژه رو بزارید، یا فایل های صوتی رو هم بزارید، فقط یک مثال که دقیقاً مشکلتون رو توصیف کنه، تا بشه بررسی کرد که ایراد از کجاست و براش راه حلی پیدا کرد.

جدیدترین ارسال ها

بالا