اشکالات طرح رو بگید

h.khafan

Active Member
سلام:

خوب طرح قشنگی شده رنگ بندیشم به موضوعش میخوره .
این دومی نسبت به اولی واقعا عالی شده. ولی سایه ها رو اگه بردای فکر کنم بهتر شه.

منو های سمت راست رو هم یه جوری کن که حالت شیشه ای داشته باشن اینجوری یه کم بی روحن.

موفق باشی
حامد

• Like
Reactions: S.T

LordEfazati

Member
ایول خیلی بهتر شد
ولی :
چفیه قابل دیدن نیست
بین هدر و منو یه فاصله هست که کمی تو چشم می زنه
اگه بتونی از این رنگ یکنواخت سبز درش بیاری ، یعنی مثلا یه رنگ دیگه هم اضافه تر کنی شاید بهتر بشه ...

• Like

S.T

Member
سلام به همه اساتید
از نظرات همه خیلی ممنونم. میرم که دوباره روش کار کنم . بعضی جاها که خالیه برای اینکه صاحب سایت می خواد نوشته بذاره و ... . در مورد رنگ بندی امتحان می کنم.
آقا حامد در مورد منوها حق با شماست درستش می کنم.
باز هم از همه متشکرم
یاعلی

به نظر من برای شروع خیلی خوبه و طرج جالبی شده.
4zvfx2o.gif

• Like

mss_467

Active Member
کار قشنگی شده باز هم همون نظرات را تکرار کن در نوشته قبلی من

البته این را هم اضافه کن - در طراحی ایجاد دور برای یک شکل یعنی بستن و محصور کردن آن شیء که شما چفیه و سیب را هدر سایت محصور کردی
اگر لبه چفیه را بیاری بیرو قشنگتر می شه و القای محصور بودن چفیه هم از بین می ره و کلمه چفیه را هم به صورت کشیده بنویس البته حرف ی را بکش امتحانش ضرری ندارد

• Like

Mahdi_20

Member
همین که گفتم، تنها کاری که میتونی انجام بدی تا بفهمی چی به چیه اینه که سایتهای زیادی رو ببینی..سایتهای معروف
مثلا ببین اونا در مورد منوی سایت چیکار کردن، درمورد هدر چیکار کردن دونه دونه اونا رو مورد بررسی قرار بده تا به یه نتیجه خوب برسی،
یه نکته دیگه : نترس و به راحتی از طرحت بگذر، منظورم اینه که اگه دیدی طرحت به دلت نمیشینه عوضش کن، اسرار به تغییر همین طرح نداشته باش .. اینو گفتم برای کارای اولت ولی وقتی دستت باز شد، روی ایده هات کار کن و همه حواست رو بروی اون طرح بزار.

• Like

belderchin

Member
سلام
ببخشيد دير اومدم
26.gif

هر دو طرحت جالب شده
104.gif

اما نظر من :
شما ميتوني رو طرح اولت با توجه به اشكالاتي كه بچه ها گرفتن كار كني و اونو به عنوان صفحه اول سايت قرار بدي ( منم بيشتر با نظر mss 467 يعني تاپيك شماره 11 موافقم ) چون جمله ي " كجاييد اي ......... " هم جالب شده هم به موضوع سايتت ميخوره يه دفعه تو طرح دومت كلا" حذفش كردي!! البته هدر همه صفحه هات بايد يه جور باشه كه به نظر من هدر طرح دومت بهتره اگه عكس سمت چپ رو به صورت طرح اولي در بياري .
از كلمه شهيدان هم سه بار تو هدرت استفاده كردي كه به نظر من اين براي كاربر خوشايند نيست .

ببخشيد اگه زياد اشكال گرفتم ولي معتقدم تعريف بيجا مانع پيشرفت آدميست !
275.gif

نظر ديگران عزيزان هم خيلي خوب بود و قابل احترام ...
يا علي

آخرین ویرایش:
  • Like

S.T

Member
سلام
از نظرت ممنونم. نظر صاحب سایت این بود که کلا " کجایی ای شهیدان ..." را حذف کنم و به جاش باکس بذارم.
در مورد شعر روی هدر هم حق با شماست برش می دارم
البته تمام تغییرات در صورت موافقت صاحب سایته :-?
از راهنماییت ممنونم.
یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا