سلام دوست عزیز من با نظرات دوستمون علی آقا کاملا موافقم
من فکر می کنم خیلی از ماها بیشتر از اینکه وقتمونو رو طراحی بذاریم از اول میریم سراغ 3دی و رندر و این کاملا کار اشتباهی هست من کاغذ و پوستی رو خیلی دوست دارم و تا طرح برا ارائه اماده نشه سراغ رندر و ... نمیرم ،تو بیشتر کارهایی که در سایت های مختلف به عنوان کارهای برتر انتخاب میشن تعادلی بین طرح خوب و 3دی خوب وجود داره در واقع طراحی کار باید خوب باشه تا بشه براش ارائه عالی داشت.
در مورد 3دی: پنجره باید جزییات فریم داشته باشه شیشه داشته باشه دقیقا هیچی از پنجره من نمی بینم،هر 2 طرف رندر روشنه و سایه ی رو زمین خیلی غیر واقعیه! کف پارکت هم مشکل اندازه داره و همچنین عکسی که برا بیرون گذاشتی مشکل پرسپکتیو ،از یک نوع تکسچر 2بار استفاده کردی با اندازه های متفاوت
اما در مورد معماری کار شما باید بگم قسمت اوپن خوب شده ولی فکر میکنم ضخامتش یه کم بیشتره،من جزیره ای تو کار شما نمیبینم! ارتفاع کابینت های کمی که به دیوار نصبه زیاد شده می تونی به نویفرت یا تایم سیور نگاهی بندازی، وجود پنجره مشکلاتی تو آشپزخونه ایجاد میکنه یکیش خراب کردن یکپارچگی کابینت ها هست مشکلات دیگه ای هم هست که باعث میشه قرار گیری 3عنصر اصلی آشپزخونه رو تحت تاثیر قرار بده بهتره سینک رو از جلوی پنجره برداری هم به لحاظ عملکردی و هم حریم،اجاق رو قطعا باید برداری به خاطر خطر آتیش سوزی و ...
هدف نقد پیشرفت هست و بس موفق باشی
تشکر از نقد شما
دوست خوبم لازم به ذکر است :
در مورد پنجره باید موافقم و در پست بالا گفتم که زیاد تجربه ندارم
تکسچر پارکت هم تو رندر بعدی درست شد
در مورد اپن باید بهتون بگم که این یه سیستم جزیره هستش که یه هیتر کوچک هم روش نصب میشه و همیشه کارفرما میتونه چای داغ......
ارتفاع کابین ها 100 سانت در نظر گرفته شده و علت اون جبران کمبود فضا هستش
در مورد سینک و گاز هم که خودتون بهتر میدونیدواینجا ایرانه کار فرما تمام لوله کشی ها رو انجام میده و بعد سراغ کابینت میاد و ما مجبوریم برای دکمه کت بدوزیم
ضخامت سنگ روی اپن هم 10 سانت(سنگ کوارتز) هست شاید تو تصویر دفرمه شده و ضخیم تر نشون داده شده