اشكال در نمايش مونيتور

pendesign

Member
دوستان سلام . خواهشا كمك كنيد ...
الان كه دارم با مونيتور كاتر ميكنم يك مشكل بسيار بزرگ برام پيش اومده .
بزاريد از اول بگم ،‌در حال كار با كامپيوتر بودم كه ناگهاني مونيتور خاموش و روشن شد و بعد صفحه مونيتور به شكلي شد كه ،
از دو طرف به طرف داخل قوس برداشته ، سه تا خط نور مانند هم افتاده تو سه ناحيه مونيتور كه وقتي موس ميره روي اون خط هاي نور مانند در شكل موس يك خميدگي خاص مي افته . با تنظيمات دستي خود مونيتور هم نشد قوس و خميدگي هاي دو طرف مونيتور رو بردارم . يعني كار نميكردند . ولي چندتا از دگمه ها هم كار ميكردن ، مثل جابجايي صفحه ، بردن بالا يا پايين و اضافه كردن طول صفحه . خواهشا كمك كنيد اگر اشكال سخت افزاري هست چكار كنم؟

آخرین ویرایش:

pendesign

Member
يك عكس از مونيتور

البته خط هاي عمودي منظور من نيست ... اونها مال دوربينه ! منظور من دو خط روشن افقي و اون حالت گوشه هاي تصويره .

پیوست ها

• 4opf62c.jpg
    4opf62c.jpg
    164.1 کیلوبایت · بازدیدها: 6
آخرین ویرایش:

AMiR

Active Member
امكانش هست مانيتور رو با يه سيستم ديگه چك كنيد؟

pendesign

Member
يعني ميشه گفت مال ويندوز باشه ؟ ببينيد بعد از ريستارت سيستم ، وقتي اطلاعات رو مينويسه اين مشكل اونجا هم هست ...
منظور همون چند خط اطلاعات بعد از روشن شدن سيستم .

AMiR

Active Member
بعيد مي دونم از ويندوز باشه
ممكنه خدايي نكرده !‌ از مادر برد يا از كارت گرافيك باشه

h.khafan

Active Member
نه همونطور که دیدم مانیتورت ال جیه .

برا منم این مشکل 2 یا 3 سال پیش پیش اومد اگه گارانتی داری سریع ببر گارانتی و ازش فعلا استفاده نکن .(اابته ایم مدل فکر نکمن الان گارانتیش مونده باشه استودیو ورکه دیگه؟)

یکی 2 روزه هم تحویل میدن اگه زیاد طول بکشه یه مانیتور دیگه میدن تا کارت لنگ نمونه.

با شما این سومین بار شد که میبینم این نوع مانیتورا این ریختی شدن.

pendesign

Member
دوستان از همگي ممنونم . پس بايد ببرمش نمايندگي ؟ . البته اين مدلي كه من دارم ديگه گارانتي ازش نمونده ، فكر ميكنم مال 6 - 7 سال پيش باشه ... . اميدوارم با تعمير مشكلش حا شه .

h.khafan

Active Member
فقط یه چیزی . ماله منم از این مدل بود همین چند ماهه پیش فروختمش . اگه دیدی خرجش بالای 15 یا 20 تومنه یکی دیگه بگیری بهتره چون ارزششو نداره. فکر کنم 50 تومن فروختیمش.
الان سمسونگ مدل مجیک گرینش درو رو وره فکر کنم 160 تومنه تازه تصویرش واقعا فوقالعادس.نور رو هم منعکس نمیکنه عین مانیتورهای ال سی دی.برا همین قیمت مانیتورهای قدیمی شدیدا اومده پایین.

موفق باشی
حامد

pendesign

Member
H.Khafan عزيز مشكل مونيتور حل شد ، 20 تومن ناقابل ... . تو فكر خريد يه مدل جديد هستم حتما از همه شما عزيزان كمك مي گيرم .

جدیدترین ارسال ها

بالا