اشكال در «تعيين دسترسي» به موژول هاي نصب شده براي يك «مدير جديد»

yehnafar

New Member
دوستان سلام. من به يه گير تو ناك بر خوردم.
قضيه اينه كه بعد از اضافه کردن یک موژول، آن موژول به لیستی که در قسمت «ویرایش مدیر ها» وجود دارد اضافه نمی شود و تنها می توان برای مدیر جدید اجازه دسترسی به همان موژول های قبلی که به طور پیش فرض در خود ناک نصب شده را تعیین کرد .
حال يك سوال:
اگر بخواهیم برای موژول جدید هم این اتفاق رخ دهد چه باید بکنیم؟
(منظور انتخاب هایی است که در قسمت «تعیین حق دسترسی» در قسمت «اضافه كردن يك مدير» وجود دارد. )
براي روشن تر شدن مساله بايد بگويم كه در اینجا حتی اگر یک موژول مثل فرهنگنامه(encyclopedia) که به طور پیش فرض نصب می شود و در این لیست هم وجود دارد را هم کلا از فولدر modules پاک کنیم و delete هم کنیم ولی باز در این لیست وجود دارد و می توان آن را برای یک مدیر جدید تیک زد یا تیک نزد!

ممنون میشم اگه چیزی به ذهنتون می رسه راهنماییم کنید.
چاکریم :wink: :wink:

yehnafar

New Member
صورت ساده سول اينه:
من يك موژول جديد نصب كردم و مي خواهم براي يكي از مديرانم فرضا همانند موژول هاي از قبل نصب شده امكان دسترسي به ان موژول را مثلا محدود كنم يا نكنم. چه بايد بكنم. چون علي الظاهر به طور خودكار اسم اين موژول جديد وارد منوي تعيين سطح دسترسي نمي شود.
يا علي مددي

تعيين سطح دسترسي به يك موژول خاص تو قسمت مديران سايت تعريف نشده، شما فقط ميتونيد سطح دسترسي مديران به بخش كل موژول ها رو تعيين كنيد.

yehnafar

New Member
نه ديگه... شما با ورود به بخش مدير جديد مي توانيد براي تك تك موژول ها با تيك زدن يا تيك نزدن تعيين سطح كنيد. از جمله براي گزينه «موژول». در واقع با تيك زدن يكي آن مورد در منوي مدير مروبطه ظاهر مي شود و با تيك نزدنش از ديد مدير جديد مخفي مي شود. البته يك گزينه هم دارد به عنوان دسترسي به همه موارد كه با تيك زدن آن در واقع مثل اين است كه همه موارد را تيك زده ايد.
حال مساله اين است كه اين ليست تنها براي همان موژول هاي از پيش نصب شده كار مي كند و با اضافه و يا حتي پاك كردن يك موژول اين ليست تغير نمي كند! گمانم اين هم از باگ هاي ناك است.
البته اين ها در حد سواد من بود. شايد كلا اشتباه مي كنم...

faizhk

Member
اين كاري كه شما ميخواهيد هم امكان اجرااش است.
براي اين كار بايد توي فايل authors.php در داخل فولدر admin/modules كمي دست كاري كني و لينك ماژول جديد را اضافه كني و همچنان در ديتابيس و او هم در تابل nuke_authors يك خانه جديد به نام همان ماژول باز كني (radyourmodule) و در همان فايل authors.php هم او را تعريف كني.

جدیدترین ارسال ها

بالا