اس ام اس پنل

Yasharvc

New Member
سلام دوستان، اگه میشه در مورد اس ام اس پنل و نحوه ی نصبش روی وی سایت کمکم کنیم:-< :?:
SMS Panel
می خوام دل و روده ی اس ام اس پنل رو واسم بریزین بیرون:evil:

MDP

Well-Known Member
اس ام اس پنل چیزی نیست که ما برای شما دل و رودش رو بریزیم بیرون.

اینی که شما می گید سایت های مخصوصی هستش که پنل رو در اختیار شما می زاره.

برای استفاده از سرویس های اس ام اس هم شما باید هزینه وب سرویس رو به اون سایت علاوه بر هزینه های عادی پرداخت کنید.

و از اون به بعد با استفاده از وب سرویس ها می تونید اقدام به ارسال اس ام اس کنید.

milade

Member
خدایا شکرت!
چند مدتی هست میخوام درباره GMS مودم(شایدم GSM ) یه اطلاعاتی بگیرم
واقعیت تا اونجا به من گفتن که هیچی نمیخواد و خودش برات sms میفرسته
اما یه سوال؟
ایا نمیخواد مخابرات کاری کنیم؟
یعنی برنامه رو نوشتیم دیگه میشه n+1 پیامک بفرستیم ؟
مثلا سیم کارتی چیزی نمیخواد؟
ممنون میشم یکی جواب بده :)

MDP

Well-Known Member
میلاد جان این مودم ها مودم های مخصوص و گرونی هستند که کار ارسال اسم ام رو از طریق خودش انجام میده.

اگه با مخابرات کار کنی کلی بهتره چون مخابرات این بخش ها رو هم به شما می ده :

1 - امکان دلی وری
2 - امکان گرفتن پیام
3 - تضمین رسیدن اس ام اس ها
4 - که از همه مهتره پشتیبانی خوب

:rose:

milade

Member
نچ !
نه من اصلا با مخابرات نمیجوشم d:
در ضمن طی یه سری تحقیق فکر نکنم قیمتش از 80 بره بالا(مودم رو میگم)
تازه این طوری دیگه نوکر خودمونیم و دنگ و فنگ و هزینه ارسال هم نداریم
یه مودمه !
ممنون استاد دانش پور(درسته؟!)

• Like
Reactions: MDP

mosyhey

Member
آیا هاست شما SMS Panel دارد؟ اگر دارد نامش چیست؟

از طریق اینترنت می شود SMS فرستاد ولی فکر نکنم مخابرات این امکان را برای کار ها و سایت های کوچک راه اندازی کند چون هزینه بالایی دارد. می توانید از شرکت هایی که این امکان را گرفته اند خرید کنید (شرکت هایی که شماره اشان با 1000، 2000 و 3000 شروع می شود و یا شرکت های کوچکتر)، حتی می توانید شماره SMS مخصوص خود سفارش دهید که بسته به تعداد ارقامش سالانه هزینه متفاوتی دارد گمان کنم چیزی حدود از 30 تا 300 هزار تومان. این شرکت ها هم کدی به شما می دهند مثل تابع خیالی زیر که هر گاه اجرایش کنید در هرکجای برنامه سمت سرورتان، SMS فرستاده می شود.
کد:
SMSSender("Salam. Inja Matne sms gharar migirad.","0913456***")

آنها حتی نرم افزار کاملی هم طراحی کرده اند و تحت وب هم هست که می توانید بر حسب متن فرستاده شده به شما به طور خودکار به فرستنده جواب دهید مثل همین خدمات SMS سازمان هایی مثل هواشناسی که وقتی کد شهر را برایشان می فرستی اوضاع آب و هوایی را برایتان می فرستد. در نرم افزارشان هم می توانید چک کنید SMS ها رسیده و یا به چه اشخاصی SMS داده اید. هر SMS هم مبلغش نسبتاً پایین می باشد فکر کنم حدود 15 تومان و با حجم بالاتر قیمتش کمتر می شود. این شرکت ها را می توانید پیدا کنید و از ایشان هر تعداد SMS می خواهید بخرید.

اما این روش هم مقداری هزینه می خواهد که برای کار های شخصی و کم حجم، توجیه پذیر نیست. البته جایی خواندم ایرانسل هم می خواهد این سرویس را راه اندازی کند که شما با خرید کارت شارژ و یا داشتن اعتبار بتوانید با همان مبلغ مرسوم، از طریق برنامه نویسی وب، SMS بفرستید حتی یکی، که از حسابتان کم می شود و نیازی به پیش خرید تعداد فراوانی SMS نیست و هزینه جانبی دیگری ندارد.

اگر ایرانسل این سرویس بسیار سودمند را راه اندازی نکند راه دیگری که می ماند همان ارسال SMS از طریق مودم GSM و استفاده از برنامه های ارسال کننده SMS و یا برنامه نوشته شده توسط خودتان می باشد. قیمت مودم SMS شاید 100 هزار تومان و یا کمتر باشد که به یک سیم کارت هم نیاز دارد که اگر تعداد SMS ها بالا باشد صرفه با سیم کارت پیام رسان ایرانسل است که مبلغ هر SMS حدود 10 تومان می باشد. نحوه کار هم احتمالاً مثل همان تابع خیالی بالا می باشد.

به هیچ وجه نیازی به خرید مودم GSM نمی باشد چون گوشی های موبایل جدید و نیمه قدیمی همه GSM دارند و اگر بتوانید آنها را به کامپیوتر وصل کنید (پورت COM یا USB یا حتی بلوتوث و ...) و از CD نصبشان و یا سایت شرکتشان درایورش را بگیرید و نصب کنید کار تمام است و نبایستی پول خود را بی خودی خرج کنید. حتی شرکت های تبلیغاتی هم می توانند از موبایلشان برای این کار استفاده کنند.

این روش مزایا و معایبی دارد. مسلماً اگر شما بخواهید در برنامه تحت وبتان و با اتفاق افتادن رویدادهایی در تحت وب، SMS ارسال شود از این روش نمی توانید استفاده کنید و یا مشکل می توانید. همچنین قابلیت برنامه نویسی برای پاسخ به فرستنده هم اگر راه اندازی کنید، کامپیوترتان باید همواره روشن و موبایلتان وصل باشد. در ضمن گوشی موبایلتان هم بند می شود و همچنین نیاز به شارژ باطری دارد که مودم دیگر شارژ نمی خواهد. اگر دستگاه موبایل قدیمی بی کاربردی دارید برای این کار مناسب است. مزایای آن هم نداشتن هیچ هزینه اضافی بر فرستادن SMS است.

خود من اگر می خواستم SMS ارسال کنم ابتدا از آن سرویس ارسال SMS از طریق وب ایرانسل استفاده می کردم و اگر آن راه اندازی نشود با همین راه آخر یعنی گوشی موبایل و برنامه مخصوص. شاید راه های بهتری هم باشد که من خبر ندارم.

milade

Member
به هیچ وجه نیازی به خرید مودم GSM نمی باشد چون گوشی های موبایل جدید و نیمه قدیمی همه GSM دارند و اگر بتوانید آنها را به کامپیوتر وصل کنید (پورت COM یا USB یا حتی بلوتوث و ...) و از CD نصبشان و یا سایت شرکتشان درایورش را بگیرید و نصب کنید کار تمام است و نبایستی پول خود را بی خودی خرج کنید. حتی شرکت های تبلیغاتی هم می توانند از موبایلشان برای این کار استفاده کنند.
سلام دوست عزیز
شما یه نکته رو فراموش کردید !
اینکه اگه ملت بیان از موبایل به عنوان مودم استفاده کنن هزینه ارسال sms در نظر گرفته میشه
اما با GSM مودم این طور نیست و هیچ پولی نمی خواد
در ضمن فکر کنم تنها راه ارسال با موبایل دستور AT هست اما GSM اینگونه نیست !(چند تا راههی داره)
(شرکت هایی که شماره اشان با 1000، 2000 و 3000 شروع می شود و یا شرکت های کوچکتر)، حتی می توانید شماره SMS مخصوص خود سفارش دهید که بسته به تعداد ارقامش سالانه هزینه متفاوتی دارد گمان کنم چیزی حدود از 30 تا 300 هزار تومان.
البته تا من میدونم sms قیمتش دونه ای حتی در صورت خرید انبوه محاسبه میشه و حداقل 10 تومن هست که ...

mosyhey

Member
با سلام
اینکه اگه ملت بیان از موبایل به عنوان مودم استفاده کنن هزینه ارسال sms در نظر گرفته میشه
اما با gsm مودم این طور نیست و هیچ پولی نمی خواد
تا آنجایی که من می دانم این گونه نیست و مودم gsm هم مانند مودم های معمولی هست فقط به جای ارتباط با مخابرات با سیم باید در آن سیم کارت گذاشت و ارتباط از طریق امواج می باشد. Sms ها هم از طریق اپراتور آن سیم کارت فرستاده می شود و هزینه از اعتبار سیم کارت کم می شود و یا در قبض می آید.

در ضمن فکر کنم تنها راه ارسال با موبایل دستور at هست اما gsm اینگونه نیست !(چند تا راههی داره)
اگر نخواهید برنامه را خودتان بنویسید، نیازی به دانستن آنها و سر و کار داشتن با آنها نیست و نرم افزار های آماده این دستورات را می دهند.

(شرکت هایی که شماره اشان با 1000، 2000 و 3000 شروع می شود و یا شرکت های کوچکتر)، حتی می توانید شماره sms مخصوص خود سفارش دهید که بسته به تعداد ارقامش سالانه هزینه متفاوتی دارد گمان کنم چیزی حدود از 30 تا 300 هزار تومان.
البته تا من میدونم sms قیمتش دونه ای حتی در صورت خرید انبوه محاسبه میشه و حداقل 10 تومن هست که ...
منظور من قیمت داشتن شماره اختصاصی بود مثل 200090 برای برنامه نود که خیلی گران تر از یک شماره 8 یا 10 رقمی است.

milade

Member
تا آنجایی که من می دانم این گونه نیست و مودم gsm هم مانند مودم های معمولی هست فقط به جای ارتباط با مخابرات با سیم باید در آن سیم کارت گذاشت و ارتباط از طریق امواج می باشد. Sms ها هم از طریق اپراتور آن سیم کارت فرستاده می شود و هزینه از اعتبار سیم کارت کم می شود و یا در قبض می آید.
یه سری سرچی کردم فهمیدم درست میگید
همون شماره مخصوصها میخواد d:
خوب پس بیفایدس
انگار بریم اون سرویس رو از مخابرات بگیریم داغش کمتره !

m1pfard

Member
حالا که این بحث شد اجازه بدین یه سوال ازتون بپرسم، یکی از دوستان ما یکی از این شماره ها رو خریده با یه تعداد محدود اعتبار برای ارسال پیامک! مخابرات یه نرم افزار تحت وب هم بهشون داده ولی خیلی افتضاح هستش. نه DElivery نه لیستی نه گروه بندی و جستجو و ...
حالا میخوام بدونم میشه کاری براش کرد.

milade

Member
سلام
برنامه Microsoft Sms Sender
کامپوننت Launcher mCore .NET SMS Library
کاموننت ActiveXperts sms toolkit
البته کد نویسی هم هست که به درد شما نمیخوره(مگه بخوای با موبایل یا GSM بفرستی) که با دستور AT حله
همون سه تا اولی رو بچسب ;)
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا