اسکچ زدن

P2Warez

New Member
سلام

من تصمیم گرفتم روی کاغذ اسکچ بزنم با اینکه هیچ سر رشته ای از گرافیک ندارم البته :cry:

قابل ذکره میخوام از روی عکس هایی که دارم اسکچ بزنم

چند تا سوال داشتم :

1.کلا باید چه نکاتی رو رعایت کنم ؟
2.با چه کاغذی اسکچ بزنم ؟
3.با چه مدادی ؟
4.راستی من یه دونه از اینا که متن روش مینویسی میاره داخل کامپیوتر دارم ، اینم بدردم میخوره ، بجای اسکن کردن میتونم ازش استفاده کنم ؟

قربان همه اساتید :cool:

Hamid_ahmadi

Well-Known Member
خب برای اینکه بخواین این کارو انجام بدین باید ببنین گرمی دستتون در چه حدی هست
اگه تازه میخواین شروع کنید باید حداقل دوساعت در روز تمرین مداوم داشته باشید
مقداری از وقتتون رو باید به این اختصاص که خط های صاف به صورت عمودی افقی و مورب بکشید و اینقدر این کار رو تمرین کنید تا بتونید در یک حرکت خط های ساده و یک دست بکشید
بعد از اون باید بتونید خط هایی توی اندازه خاص بکشید یعنی تصمیم بگیرید یه خط افقی مثلا توی اندازه 10 سانت بکشید و با این تمرین تجربه بدست میارید که خط ها رو توی اندازه دلخواهتون رسم کنید
بعد از چند روز تمرین کارتون رو با طرحهای ساده شروع میکنید
بعد از اون روی دوایر کار میکنید و باید سعی کنید دایره های خوب بکشید همچنین بیضی
توی این مرحله هم باید روی اندازه ها کار کنید
کم کم باید به سمت اشکالی که ترکیب با دوایر شده اند بروید و روی آنها کار کنید
اگر تمرینها به صورت مداوم باشه به مرو دست شما گرم میشه و میتونید روی کار های سخت تر وقت بگذارید
راه حل در آوردن کارای سخت اینه که اونو تجزیه کنید و توی ذهنتون به قسمت های ساده تر تبدیل کنید
یکی از کارای دیگه ای که انجام میدید اینه که توی مراحلی باید روی زمانبندی کار کنید یعنی سعی کنید طرح یه شی خاص روی توی یه مدت زمان کوتاه بدست بیارید.

بعد از اون باید برید به سمت اینکه از طرحهای خودتون اسکچ بزنید و قبل از اون باید موارد بالا رو انجام بدید
این یه توضیح جامع بود در مورد کار طراحی و اسکچ اما در حین کار سوالات زیادی بوجود میاد
و اما مواد لازم
کاغذ که مهم نیست روی A4 یا کاغذ کاهی فرقی نداره فقط تمرین مهمه
مداد هم چنتایی مداد B بگیرید مثلا b3 b4 b5
پاکن ممنوع حتی شما دوست عزیز
تخته برای زیر دستی
اراده محکم و قوی

موفق باشید

omid_p30

Member
خب برای اینکه بخواین این کارو انجام بدین باید ببنین گرمی دستتون در چه حدی هست
اگه تازه میخواین شروع کنید باید حداقل دوساعت در روز تمرین مداوم داشته باشید
مقداری از وقتتون رو باید به این اختصاص که خط های صاف به صورت عمودی افقی و مورب بکشید و اینقدر این کار رو تمرین کنید تا بتونید در یک حرکت خط های ساده و یک دست بکشید
بعد از اون باید بتونید خط هایی توی اندازه خاص بکشید یعنی تصمیم بگیرید یه خط افقی مثلا توی اندازه 10 سانت بکشید و با این تمرین تجربه بدست میارید که خط ها رو توی اندازه دلخواهتون رسم کنید
بعد از چند روز تمرین کارتون رو با طرحهای ساده شروع میکنید
بعد از اون روی دوایر کار میکنید و باید سعی کنید دایره های خوب بکشید همچنین بیضی
توی این مرحله هم باید روی اندازه ها کار کنید
کم کم باید به سمت اشکالی که ترکیب با دوایر شده اند بروید و روی آنها کار کنید
اگر تمرینها به صورت مداوم باشه به مرو دست شما گرم میشه و میتونید روی کار های سخت تر وقت بگذارید
راه حل در آوردن کارای سخت اینه که اونو تجزیه کنید و توی ذهنتون به قسمت های ساده تر تبدیل کنید
یکی از کارای دیگه ای که انجام میدید اینه که توی مراحلی باید روی زمانبندی کار کنید یعنی سعی کنید طرح یه شی خاص روی توی یه مدت زمان کوتاه بدست بیارید.

بعد از اون باید برید به سمت اینکه از طرحهای خودتون اسکچ بزنید و قبل از اون باید موارد بالا رو انجام بدید
این یه توضیح جامع بود در مورد کار طراحی و اسکچ اما در حین کار سوالات زیادی بوجود میاد
و اما مواد لازم
کاغذ که مهم نیست روی A4 یا کاغذ کاهی فرقی نداره فقط تمرین مهمه
مداد هم چنتایی مداد B بگیرید مثلا b3 b4 b5
پاکن ممنوع حتی شما دوست عزیز
تخته برای زیر دستی
اراده محکم و قوی

موفق باشید

خيلي ممنون از توضيح كاملي كه دادين. منم ميخاستم همين سوال رو بپرسم . البته با اين فرق كه اصلا نمي خام خودم اين كارو انجام بدم. فقط چند بار توبخش نظر خواهي و گالري ديدم كه نمونه كار اسكچ گذاشته بودن . برام سوال پيش اومد كه يعني چي؟ البته شما كه اينا رو گفتي لطف كن يه توضيح هم در مورد ديجيتال پينتيگ بده؟ بازم ممنون :D

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
خيلي ممنون از توضيح كاملي كه دادين. منم ميخاستم همين سوال رو بپرسم . البته با اين فرق كه اصلا نمي خام خودم اين كارو انجام بدم. فقط چند بار توبخش نظر خواهي و گالري ديدم كه نمونه كار اسكچ گذاشته بودن . برام سوال پيش اومد كه يعني چي؟ البته شما كه اينا رو گفتي لطف كن يه توضيح هم در مورد ديجيتال پينتيگ بده؟ بازم ممنون :D

دیجیتال پیتینگ

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=65633

rose.gif

Hamid_ahmadi

Well-Known Member
P2Warezعزیز لینک توضیحات کامل رو مهسافت عزیز دادن
اگه سوال دیگه ای بود بپرسید در حد توان جواب میدم

جدیدترین ارسال ها

بالا