اسکریپت لوگوی اول Need for Speed Carbone

آموزش طرح لوگوی اول Need for speed carbon رو می خاستم لطفا کمکم کنید همون لوگویی که اوی بازی میاد بعدش یه چند تا رنگ دور یه نوشته میاد بعدش نوشته ظاهر میشه ............. فکر کنم یادتون افتاد کدوم رو میگم اسکریپت اونو میخاستم ........................ مرسی

اینم عکسش ...............

CENTER]
NFS.jpg
[/CENTER]

TALENT

New Member
دوستت احتمالا از و ناست که میگه کاری نداره فقط یه اسکریبته و تو هم احتمالا از اونایی که قبول میکنی و خیلی راحت فکر میکنی هر اسکریبتی یعنی اکشن اسکذیبت و بعد هم یک ذره فک نمی کنی که اصولا کدوم احمقی میاد از فلش برای لوگوی اول یه بازی معروف با اون همه برنامه نویسی سه بعدی و directX و اونهمه فیلم و دموی تبلیغاتی زیبا که خودشون یک Game engine براش ساختد استفاده کنه و خوب خیلی راحت یه تاپیک میزنی تو مجید انلاین با فکر اینکه اینجا شفا خانه فلشکاراست عجبا از شما

راستی حقیقتا دوستی بود یا واسه اینکه بندازی گردن یکی یه دوست ساختی

shirini_forush

Well-Known Member
راست ميگه Talent جون... از اسمت معلومه خودتم از اونايي كه فكر ميكنن آخرشن و بقيه همه گوشكوبن!!!

TALENT

New Member
راست ميگه Talent جون... از اسمت معلومه خودتم از اونايي كه فكر ميكنن آخرشن و بقيه همه گوشكوبن!!!

خوب بلاخره یکی پیدا شد که بفهمه هر کسی اسمش رو بر اساس چیزی که هست انتخاب می کنه که البته از نظر من عجیبه از آدمی مثل تو که هنوز فرق GSرو ازGP فرق 2 رو از 10 تشخیص نمی ده اینهمه زور زدن و...یدن

اما اگه راستش رو بخوای آره عزیزم متاسفانه حق با توست از اونایی هستم که فکر که نه مظمئنم که آخرشم و
بقیه که نه تو یکی گوشکوبی بلا نسبت گوشت کوب
جناب حضرت مسیح

shirini_forush

Well-Known Member
فكر كردم لااقل ادب داشته باشي...
آدمايي مثل تو فقط توهم آدم بودن دارن... روز مرگت خوب ميفهمي كه عمرت و چه جوري و با چه خيالاتي تلف كردي...

جدیدترین ارسال ها

بالا