اسکریپت بستن فلش پس از زمان مشخص را لازم دارم

reza44

New Member
با سلام به دوستان لطفا کمک کنید
من برای اولین بار با swish یه slidshow درست کردم که 15عکس داره و یه فایل mp3
این 15 عکس مرتب پشت سر هم تکرار میشندو پس از اتمام عکس پانزدهم دوباره عکس ها از اول نشان داده میشند حالا دنبال یه اسکریپت هستم که پس از اتمام mp3 یا زمان آن مثلا 6 دقیقه فایل فلش به طور اتوماتیک بسته شه یا حداقل روی یک frame به ایسته
لازم به توضیحه که نمایش 15 عکس حدود %30 زمان mp3 وقت می گیره

PC man

Active Member
دو تا دینامیک تکست با نامهای status و message ایجاد کن و این اسکریپت رو در سن یا اسپریت قرار بده.با کمک این کد می تونی زمانی اتمام گالری عکست رو معین کنی.البته باید بگم یکمی باید از اسکریپت نویسی بدونی چون ممکنه متوجه نشی این کد چی گفته

کد:
onLoad(){
    //New sound object
    var my_sound = new Sound();
    my_sound.onLoad = function(success) {
        if (success) {
            message_txt = "Finished loading";
        }
    };
    my_sound.onSoundComplete = function() {
        message_txt = "Clearing interval";
        clearInterval(my_interval);
    };
    my_sound.loadSound("02.mp3", true);
        var my_interval;
        my_interval = setInterval(checkProgress, 100, my_sound);
        checkProgress = function (the_sound){
            var pct = Math.round(my_sound.getBytesLoaded()/my_sound.getBytesTotal()*100);
            var pos = Math.round(my_sound.position/my_sound.duration*100);
            status_txt = my_sound.getBytesLoaded()+" of "+my_sound.getBytesTotal()+" bytes ("+pct+"%)"+newline;
            status_txt += my_sound.position+" of "+my_sound.duration+" milliseconds ("+pos+"%)"+newline;
        }
//END Script here for onLoad
}
//Set your Interval here
onFrame(1){
    setInterval(checkProgress,100);  
}

reza44

New Member
دوست عزیز
خیلی ممنون که جواب دادید ولی راه ساده تری نداره؟ چون من از اسکریپت خیلی سردر نمی ارم و نتونستم از راه شما استفاده کنم
نمیشه مثلا زمان mp3 را دید مثلا 400 ثانیه و بعد با یه اسکریپت ساده به برنامه دستور داد که پس از 400 ثانیه به ایست یا خارج شو؟

PC man

Active Member
چرا یه روش دیگه هم هست
مدت زمان فریم در ثانیه Frame per second رو ضرب در 400 ثانیه کن مقدار هر چی شد بگو در اون فرم نمایش آلبوم متوقف بشه به عنوان مثال مقدار فریم در ثانیه شما 24fps است بنابراین:
24*400=9600
کد:
onframe(9600)
spritename.stop();
}

reza44

New Member
با تشکر فراوان ولی این اسکریپت هم جواب نداد
چون من با یه کد که قبلا نوشتم وقتی که به فریم عکیس آخر(فریم1140) میرسه دوباره برمی گرده به فریم اول (چون تعداد عکسها نسبت به زمان موسیقی کم هست و نمی خواهم حجم کار هم زیاد بشه ) لذا هیچ وقت به فریم مثلا 4160 که آخر موسیقی هست نمی رسه تا بتوان از کد توقف scenc e استفاده کنم
از طرفی برای آنکه mp3 پس از 15 عکس اول (و شروع دور دوم ) نیمه کاره قطع نشه مجبور شدم از اسکریپت playsound
استفاده کنم تا کاری به scence نداشته باشه
حالا چیکار کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا