سلام دوست یک مدتی هست که دنبال یک اسکریپت آژانس هواپیمای میگرم کسی هست که بتونه بهم بده :rose:
datasun Member Feb 26, 2009 #1 سلام دوست یک مدتی هست که دنبال یک اسکریپت آژانس هواپیمای میگرم کسی هست که بتونه بهم بده
datasun Member Feb 26, 2009 #3 فک نکنم هم چین چیزی گیر بیاد چرا خودتون نمی نویسید ؟ کلیک کنید تا باز شود... اگه میخوواستم بنویسم دنبالش نمیگشتم.
فک نکنم هم چین چیزی گیر بیاد چرا خودتون نمی نویسید ؟ کلیک کنید تا باز شود... اگه میخوواستم بنویسم دنبالش نمیگشتم.
P probing_online New Member Jun 28, 2009 #5 حــرفـــه ای استخدام برنامه نویس حرفه ای php, mysql مسلط به css , .... به صورت ثابت یـــــا پروژه ای لطفا فقط حرفه ای ها تماس بگیرن 09123979116
حــرفـــه ای استخدام برنامه نویس حرفه ای php, mysql مسلط به css , .... به صورت ثابت یـــــا پروژه ای لطفا فقط حرفه ای ها تماس بگیرن 09123979116
Allahparast Member Jun 29, 2009 #6 probing_online گفت: حــرفـــه ای استخدام برنامه نویس حرفه ای php, mysql مسلط به css , .... به صورت ثابت یـــــا پروژه ای لطفا فقط حرفه ای ها تماس بگیرن 09123979116 کلیک کنید تا باز شود... یکی جلو این انسان ربوت نما رو بگیره
probing_online گفت: حــرفـــه ای استخدام برنامه نویس حرفه ای php, mysql مسلط به css , .... به صورت ثابت یـــــا پروژه ای لطفا فقط حرفه ای ها تماس بگیرن 09123979116 کلیک کنید تا باز شود... یکی جلو این انسان ربوت نما رو بگیره
Allahparast Member Jun 29, 2009 #7 من یه سرچ کردم ولی چیزی نیافتم غیر از این که 120 یورو هست سرچ کنی فکر کنم فریش رو پیدا کنی دمو + دموی مدیریت هم داره http://napworld.wordpress.com/2008/11/08/script-agenzia-di-viaggi/
من یه سرچ کردم ولی چیزی نیافتم غیر از این که 120 یورو هست سرچ کنی فکر کنم فریش رو پیدا کنی دمو + دموی مدیریت هم داره http://napworld.wordpress.com/2008/11/08/script-agenzia-di-viaggi/
jigartalaa Member Jun 29, 2009 #8 مسعود جان اومدی یاهو به من پی ام بده . بهت برسونم ! نسخه فارسی رو که یکی از دوستانم نوشته ! Php و mysql موفق باشی در ضمن کاملاً ای جکس هست ! خدانگهدار ! آخرین ویرایش: Jun 29, 2009
مسعود جان اومدی یاهو به من پی ام بده . بهت برسونم ! نسخه فارسی رو که یکی از دوستانم نوشته ! Php و mysql موفق باشی در ضمن کاملاً ای جکس هست ! خدانگهدار !