اسکرول تصاویر

سلام و خسته نباشید.

میخوام با mmb بین تصاویری که تویه برنامه ی mmb اضافه کردم از طریق کلیک روی دکمه های قبلی و بعدی بین تصاویر پیمایش کنم. نمونه کد دارید؟

Scr.jpg

ببینید من میخوام با کلیک روی دکمه ی بعدی 3 تا تصویر دسته دوم در صفحه نمایش داده بشه. یه چیزی مشابه این صفحه . من چند تا اسکرول بار برای صدا و حرکت یه شخصیت کارتونی تویه سایت پیدا کردم.اونا مد نظرم نبود.در این صورت پست نمیدادم!

بیزحمت این صفحه رو ببینید.
http://www.lotus-journal.com/indexFA.htm

با کلیک ری دکمه ی < تصاویر دسته ی بعدی در صفحه نمایش داده میشود.

به نظرتون اگر برای هر دسته عکس یه تصویر درست کنم ( منظورم تصاویر دسته ی دوم تویه یک صفحه ، درواقع 3 تا تصویر بعدی ) بعدش هر کدوم رو تویه یه page در mmb بذارم کار درستیه ؟ حجم بالا نمیره؟

آخرین ویرایش:

massoudn

کاربر فعال
سلام و خسته نباشید.

میخوام با mmb بین تصاویری که تویه برنامه ی mmb اضافه کردم از طریق کلیک روی دکمه های قبلی و بعدی بین تصاویر پیمایش کنم. نمونه کد دارید؟

مشاهده پیوست 94587
سلام،
دوست عزیز،
در فلش، سوئیش و MMB همواره نمونه های مختلفی از Gallery و Manage Gallery معرفی گردیده است که بسته به نیاز خود می توانید بهترین نوع را انتخاب نمائید،
علاوه بر sample های موجود، آموزشهای کاملی نیز ارائه گردیده است،
با بهره مندی از انها هم گرافیک کار خود را بالا خواهید برد و هم کیفیت نمایش و سرعت آن را بهبود خواهید داد،
سؤال بعدی در پست دوم را متوجه نشدم، ولی در جواب قسمت انتهایی می توان گفت که در صورت امکان کار خود را به شکل External انجام دهید و از Preloader برای بارگزاری و سهولت استفاده نمائید،
موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا