Fa اسکرول تصاویر

xboycooper

New Member
سلام دوستان :rose:

من چطور میتونم یک عکس رو توی صفحه اسکرول کنم و این قابلیت رو بهش بدم ؟
تعداد زیادی عکس دارم که هر عکس باید توی یک صفحه نمایش داده بشه و عکس ها هم دارای طول خیلی زیادی هستن . قبلا عکس رو میذاشتم توی HTML اینطوری میشد با سایز اصلی اون رو اسکرول کرد ولی الان تعداد عکس ها خیلی زیاده و باید برای هر کدوم یدونه HTML بسازم !!

چندتا مثال هم در این مورد پیدا کردم که روی عکس اسکرول میذاشت ولی کلی اسکریپت استفاده شده بود . اگه قراره اینهمه اسکریپت استفاده کنم توی هر صفحه از همون HTML استفاده کنم راحت تره .

یه سوال دیگه هم در همین رابطه دارم !
چند تا فایل SWF دارم که اینها هم مثل عکس ها سایزشون بزرگه و باید یه اسکرول باشه روی صفحه که به پایین بره و ادامه رو نشون میده . چطوری میتونم همچین اسکرولی برای فایل فلش بسازم که اونو بالا و پایین کنه ؟

متشکرم :wink:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
براي اسكرول كردن فايل عكستون پيشنهاد ميكنم يك فايل عكس خالي در ابعاد كوچك مثلا 20*20 پيكسل بسازيد و با شي Bitmap وارد mmb كنيد.

روي تصوير وارد شده دابل كليك كنيد تا به پنجره خصوصياتش بريد و بعد تو گزينه Keep Actual Image Size و گزينه Show Scroll Bar رو فعال كنيد. (چون دسترسي به mmb ندارم كاملا مطمئن نيستم اسمش رو درست نوشتم يا نه ولي قطعا چنين گزينه‌اي يا شبيه به اين تو پنجره خصوصيات تصاوير وجود داره)

بعد از اينكه اين قابليت رو براي تصوير موردنظر فعال كرديد ابعاد تصوير رو به اندازه دلخواه تغيير بديد. بعد كليدي بسازيد و با دستور ReplaceImage تصوير موردنظر رو تو اين شي جايگزين كنيد. مثلا:
کد:
path$ = '<SrcDir>\mypic.jpg'
ReplaceImage("Bitmap","path$")
در اينصورت اگه تصوير جديدي كه جايگزين تصوير اول ميشه ابعادش بزرگتر باشه اسكرول بار هم براي نمايش تصاوير نشون داده خواهد شد.

در مورد شي فلش هم يا تو خود فايل فلشتون ابعاد پنجره رو مطابق با فضايي كه تو mmb داريد تعيين و براي پروژه اسكرول بزاريد. يا شي فلش رو تو يك صفحه htm وارد و ذخيره كنيد و بعد فايل htm رو با شي HTML تو mmb نمايش بديد تا در صورتي كه ابعاد فلشتون بزرگتر از اندازه موردنظر هست اسكرول هم فعال بشه

جدیدترین ارسال ها

بالا