اسکرول بار

Hanswercom

New Member
با سلام به دوستان مجید آنلاینی
من این دومین باری که سوالی رو در این سایت مطرح میکنم بعد از حل شدن مشگلم در Write Sharing Database در Dreamwever

خوب برم سر اصل مطلب
فرض کنید یک ماژول ( به قول PHP Nuke کارا ) اخبار داریم که این ماژول خبر داغ روز را در خودش جای داده
این ماژول توسط دو دکمه و یک اسکرول نمایشی کنترل میشه
من خودم با استفده از Mask و خاصیت X_ و دستورهای tellTarget تا حرکت ماژول رو و دیدن اخبار را در آوردم ولی وقتی به پایان صفحه که میرسیم اگر دوباره روی دکمه به سمت پایین کلیک کنیم میره دوباره سر صفحه در صورتی که اینجوری نباید باشه و باید توسط دکمه سمت بالا موشن ایجاد شده کنترل بشه در صورتی که نشده تا اللان

اگر کسی نفهمید منظورم چیه بگه swf بذارم ببینید

shirini_forush

Well-Known Member
اگر درست فهمیده باشم کافیه با if چک کنید که الان به آخر رسیده یانه اگر آخرش بود اون دکمه دیگه کار نکنه.
اگر منظورتون چیز دیگه ایه لطفا swf رو بذارید.

Hanswercom

New Member
ایول همون if که میگی رو به صد روش نوشتم نفهمید که نفهمید متغیر گذاشتم نمیدونم 100 تا کار کردم
اگه فهمیدین میشه یک sample FLA بذارین ما سورسشو ببنیم

ممکنه ایراد از Action Script باشه
آخه تازگی ها برای ایجاد Preloader وقتی میام GetBytesLoaded == GetBytesTotal رو با if چک میکنم بعدش تو میگم gotoAndPlay به مثلا فریم 5 که وقتی این شرط درست میشه میره فریم 5 ولی stop میمونه یا اینکه آخرش stop میزارم ولی stop نمیشه

ممنکنه ایراد از ویندوز باشه ؟؟

shirini_forush

Well-Known Member
آخه getBytesLoaded متده و باید آخرش () باشه تا کار کنه. همینطور getBytesTotal()
برای اون کارتون هم الان فلش ندارم وگرنه شاید نمونه هم براتون میذاشتم.
منطقش اینه: شما با اون دکمه ها یه متغیری رو کم و زیاد میکنی دیگه؟
به دکمه ها میگی اگر کمتر با بیشتر از فلان مقدار بود فقط این کار رو بکن. یعنی اگر اون متغیر (scroll یا _y) تو یه رنج خاصی بود کارکنن.
یادت باشه از == استفاده نکنی اینجا. فقط کمتر و بشتر رو چک کن.

Hanswercom

New Member
سفیر جان همچین میگی متد از () باید استفاده کنی انگار که ما نمی دونیم بابا من مشگلم اشتباه در نوشتن کد نیست
منی که با asp و java کار میکنم بعدیه از پس یک اسکریپت آب خوردنی فلش بر نیام ولی نمی دونم چرا بازی در میاره

shirini_forush

Well-Known Member
:cry:
خوب من از کجا بدونم شما چقدر کار کردید؟
154fs759111.gif

من کدتون رو دیدم. گفتم اگر اینجوری نوشته باشید اشکالش اینه.

جدیدترین ارسال ها

بالا