اسکار-

دهانت را می‌بویند

مبادا که گفته باشی دوستت می‌دارم.:rose:

بر روی سن رفت شب عجیبی بود
هزاران زن و مرد از هیجان برخاستندو کف میزدند ، چنان پرشور و دیوانه وار که در و دیوار میلرزید
فضا گرم شده بود و هوا از شعف موج میزد ، از پله ها بالا رفت خودش نیز غرق بود، نه می شنید و نه می دید
چهره اش گل انداخته بود و دستهایش میلرزید .:neutral:

وارد شد... ناگهان سیل جمعیت را دید که ایستاده بودند و کف میزدند، چشمهای منتظرشان به صحنه دوخته شده بود، هزاران نگاه گرم و بیقرار به در کوچکی که به درون سن باز میشد میخکوب بود. ..:oops:

سرانجام انتظار به پایان رسید و آن لحظه دوست داشتنی فرا رسید: "جدایی نادر از سیمین " برنده اسکار بهترین فیلم خارجی شد:clap:

"سلام به مردم خوب سرزمینم. ، ...در زمانی که سخن از جنگ، تهدید، و خشونت بین سیاستمداران مبادله می‌شود، نام کشورشان ایران در اینجا از دریچه فرهنگ با افتخارش به زبان مى‌آید، فرهنگ غنى و کهنی که زیر غبار سنگین سیاست پنهان شده است. من با افتخار این جایزه را به مردم کشورم تقدیم مى‌کنم، مردمى که به تمام فرهنگ‌ها و تمدن‌ها احترام مى‌گذارند و از خصومت و خشونت بیزارند."

:rose: زیر باران تشنگی امشب

--------- راوی قطره های بارانم

-------- با ترکهای روی لبهایم

------- عاشقانه ترانه می خوانم:neutral:

امیدوارم تمامی دوستان هم به افتخارات بزرگی برسند:neutral:

رو به سوی آن وسعت بی انتها
:paint:

اسکار

بهترین تدوین: دختری با خالکوبی اژدها

بهترین جلوه های ویژه: هوگو

Hugo
فیلمی دیگر از ماتین اسکورسیزی است یک فیلم خانوادگی 3D است.وقتی به فیلم نگاه میکنیم آدم احساس می کند تمامی امکانات در اختیار گروهی بی نظیری قرار گرفته تا فیلمی درباره ی سینما بسازد!
در پاریس پسر نوجوان باهوشی، دوران کودکی خود را به تماشای دنیای بیرون از پنجره خوش منظره ای می گذراند و در عین حال سعی می کند طرز کار دستگاه های مکانیکی مختلف را هم یاد بگیرد. پدر هوگو مسئول نگهداری و رسیدگی به ساعت های یک ایستگاه قطار در پاریس است. رؤیای او این است که یک آدم آهنی را که در موزه پیدا کرده است را تکمیل کند. ولی قبل از اتمام کار، پدر هوگو می میرد و آدم آهنی ناقص و هوگو تنها می مانند...

کات...
« اسکورسیزی » از جمله سینماگران سنتی آمریکا استکه کمتر به کارهای مدرن سینما علاقه نشان داده. اما او هم ددر ساخت « هوگو » از فناوری 3 بعدی استفاده کرد

روش استفاده ی فیلم از تکنیک های سینمایی برای ساخت ایستگاه قطار و خود شهر، واقعاً عالی است. اولین نمای فیلم، با نمایشلانگ شات شهر پاریس از بالا شروع شده که در آن شهر زیبای پاریس به زیبایی تبدیل به محیطی 3 بعدی شده سفري از آسمان وعبور از ميان شهر و رسيدن به ازدحام جمعيت در ايستگاه قطار
و به تصویر پسره که از شکافی در صفحه ی ساعت بالای ساختمان ایستگاه قطار، بیرون را تماشا می کند.

کارگردان در فیلم خود از تکنیک 3D به درستی استفاده می کند، ، ...

. تماشای این فیلم را مخصوصاً به صورت 3 بعدی به همه علاقه مندان فیلمسازپیشنهاد می کنم.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا