اسپانسر میخوام برای سایت مذهبی برای سخنرانی و مداحی و ...

mr.oam777

New Member
با سلام
من امید هستم از مشهد .

چند وقته دارم فکر میکنم که یه سایت برای ائمه بزنم و داخل سایت ، سخنرانی ، مداحی ، نوجه ، مناجات ، زندگینامه ها ، و ... بزارم .

هدف سایت ترویج دین اسلام و گسترش سخنرانی و مداحی و ... هست .

دامنه هم هنوز ثبت نکردم اما چند اسم مد نظرم هست که ایشالا اگه کسی اسپانسر بشه به کمک هم ترویج میدیم.

من قبلا تو سایتهای مثل : ایران ویج ، هم میهن ، میهن دانلود ، مجید آنلاین ، رزبلاگ ، بلاگفا و ... فعالیت میکردم .

مقدار فضای اولیه که میشه باهاش یه تالار گفتمان راه انداخت 1 گیگ هست که بشه سخنرانی و مداحی و ... آپلود کنیم. ولی خوب اگه بیشتر باشه که خیلی بهتر میشه مثلا نا محدود . امکانات دیگه اش هم اگه نامحدود باشه که دیگه عالی میشه .

تبلیغاتتون به صورت بنر از همون اول میزارم تو سایت بمونه تا آخرین لحظه ای که به من اعتماد میکنین.

برای تالار گفتمان از سیستم Mybb و یا Vb استفاده میکنم ، اگه سازگاری داشته باشه که عالی میشه .
اسکریپت قرآن آنلاین و استخاره آنلاین رو هم پشتیبانی کنه ممنون میشم.

ممنون میشم منتظر هستم.

ایمیل :
[email protected]

nimafire

find / -name Support > u
سلام میتونید از وب لاگ استفده کنید
هم رایگان است و هم مدیریت اسان تری دارد
مورد تایید نظام نیز هستند و مشکلی در اینده نخواهید داشت
میتوانید دامنه نیز خرید کنید و به سیستم وبلاگ اضافه کنید

به خاظر داشته باشید که هیچ چیز رایگان نیست.حتی ثواب!

mr.oam777

New Member
آره داداش میدونم ولی امکاناتی که وبلاگ ها میدند خیلی کمه ، مثلا من سایت قبلیم رو سیستم رزبلاگ بود و قبلی هاش همینطور رو بلاگ وب و ثامن بلاگ و بلاگفا و ... ، تا وقتی تبلیغات نداشتند خوب بود ولی دیگه مسخره شده ...

nimafire

find / -name Support > u
ببینید شما سالانه مبلغ 60000 تومان اگر هزینه کنید سرویس خوبی میتوانید داشته باشید. اسپانسرینگ تنها منجر به بورز مشکل برای شما خواهد شد چون سرویس دهنده حرفه ای هیچ زمان اسپانسرینگ برای یک سایت تازه کار ارایه نمیکند.
مگر سرویس دهنده های جدید که تنها میخواهند مشتری جذب کنند به هر روشی و بعد از مدتی نیز سرویس دهی خود را تعطیل میکنند و منجر به از دست رفتن اطلاعات شما
شما اگر کارتان برای خودتان مهم هست . هزینه کنید

shahintak2

New Member
آره داداش میدونم ولی امکاناتی که وبلاگ ها میدند خیلی کمه ، مثلا من سایت قبلیم رو سیستم رزبلاگ بود و قبلی هاش همینطور رو بلاگ وب و ثامن بلاگ و بلاگفا و ... ، تا وقتی تبلیغات نداشتند خوب بود ولی دیگه مسخره شده ...

اگر نیاز به اسپانسری دارید ما در خدمت شما هستیم

به صورت 6 ماه اول رایگان میباشد

ایدی یاهو : [email protected]

ناحیه کاربری - Web host 84

nimafire

find / -name Support > u
دوست من این اشتباه رو نکنید و حتما هزینه کنید. سرویس های ارزان هم هست. میتونید حتی از وب لاگ استفاده کنید و یک دامین ثبت کنید.دامین را به وب لاگ متصل کنید
با زاین کار از اسپانسرینگ بهتر هست

سمیر2011

Active Member
در اینصورت رتبه دامنه به وبلاگ می ره و زمانی خواست از دامنه به عنوان سایت اصلی استفاده کنه همه چیز از صفر شروع میشه اینکار ما می گیم خود کشی دامنه

جدیدترین ارسال ها

بالا