اسپانسر براي يك سايت

hashem3d

New Member
سلام
من و چند نفر ديگه قصد داريم تا يك ماهه ديگه يك سايت راه بندازيم
اين سايت يك پرتال چند مجموعه است كه در چند مورد فعاليت مي كنه
مثل سينما موزيك پزشكي و ...
و مطمئن باشيد چه از لحاظ طراحي و چه از لحاظ بازديد جزوه سايت هاي خوب و پربازديد ميشه
از دوستاني كه مايلن اسپانسر سايت ما باشن درخواست دارم همين جا اعلام كنن تا باهاشون تماس بگيرم
من براي شروع دو گيگ فضا و 10 تا 20 گيگ پهناي باند لازم دارم
ضمنا بنر اسپانسر هم در اندازه استاندارد در سايت نمايش داده ميشه

galiver60

Active Member
عالیه با این شرایطی که شما دارید بنده می توانم سایت شما را پشتیبانی مالی کنم و فضای مورد نیاز / پهنای باند فوق را تامین کنم در مقابل شما بایستی بنر / تبلیغات ما را در تمامی صفحات سایت خود ( بالاترین قسمت : جایی که به خوبی دیده شود ) قرار دهید . البته توجه دارید که ما به عنوان پشتیبان مالی شما خواهیم بود و شما با قرار دادن بنرهای ما هزینه های سایت خود را به این شیوه پرداخت می کنید اگر قبول دارید لطفا از طریق آدرس مندرج در امضای بنده با من تماس بگیرید ( در پیغام ارسالی نام id خود در این فروم را قید کنید )

hashem3d

New Member
مرسي
جناب گاليور سوالي داشتم
سوالم اينه كه شما تا چه وقت يعني تا چه زماني مي تونيد سايت مارو اسپانسر كنيد؟

و جناب pardisgroup ميشه شرطتون رو بگين؟

با تشكر

mehriz

Active Member
ما.هم ميتونيم سايت شما را پشتيباني كنيم.براي كسب اطلاعات بيشتر با ما تماس بگيريد

pooriahost

New Member
با سلام
من میتوانم اسپانسر سایت شما شوم+هاستینگ هر چند گیگ که بخواهید
میتوانید به سایت www.pooriahost.com یا با آیدی [email protected] تماس بگیرید.
ایمیل نفرستید.ارتباط زنده

آخرین ویرایش:

grlearn

Member
سلام

من هم به یک اسپانسر نیاز دارم البته باید هاست رو خود اسپانسر بده و وارز هم باشه حجم تقریبا یک یا دو گیگ پهنای باند هم که باید با حجم سایت جور در بیاد البته دو تا سایت در حال شروع کار دارم که میتونم تبلیغات رو روی اونها هم بذارم

ایمیل من رای تماس تقریبا هر روز آن هستم
[email protected]
و
[email protected]
منتظر هستم

galiver60

Active Member
حتما معنی وارز رو می دونید . وارز یعنی شما محتوای کرک شده یا غیر قانونی در سایت خود قرار نمی دهید . نه لینک نه خود فایل . پس شما در هاست اهدایی فایل آپلود نخواهید کرد . قوانین ارائه هاست رایگان در سایت ما هست لطفا دقیق مطالعه کنید و اگر قبول داشتید دومین و ایمیلی معرفی کنید تا اطلاعات به ایمیل شما ارسال شود . لطفا زمینه کاری سایت خود را نیز مشخص کنید .

سلام

اگه وارز هم نباشه مشکلی ندارم
با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا