اسپانسری هاست برای مدت یکسال و خرید سه دامنه از شما؟!

mehrad_wolfy

New Member
سلام.
دوستان لطفاً توجه کنید:
من میخوام از یه هاستینگ معتبر سه دامنه .ir رو به قیمت 15 هزار تومن بخرم. ( روی هم هر سه رو با این قیمت )
و از همون هاستینگ بخوام که این سه دامنه رو روی سه تا پنل 100 مگابایتی ست کنه و به من تحویل بده.
در ازای این سه پنل 100 مگابایتی که از اسپانسرم گرفتم و اون سه تا دامنه ای که ازش خریدم، تبلیغات این هاستینگ رو به صورت متنی و تصویری در سایت خودم قرار میدم.
یعنی به عبارتی چون این سه پنل قراره به سه نفر اهدا بشه، من نمیتونم ازشون بخوام که تبلیغات شما رو بذارن، به جاش خودم تبلیغاتتون رو توی فرومم که بازدید حدود 500 الی 700 نفر به بالا در روز داره میذارم.البته بیشتر هم میشه چون اینجا تازه تاسیسه، ما هم برای بازدید هرچه بیشتر سایت خودمون از هیچ کاری دریغ نمی کنیم.
تبلیغات شما به مدت یکسال توی سایتم میمونه و از شما میخوام یکسال این سه پنل رو برای من نگه دارید، از سال آینده، هم اجاره ( هزینه ) سه دامنه و هم اجاره سه پنل به شما داده میشه و ما هم تبلیغ رو برمیداریم.( یعنی قیمت اینا هرچه قدر که باشه از سال آینده بهتون میدیم. فقط برای امسال اسپانسر میخوایم.)
دوستان لطفاً توجه کنید، چون ما قراره به مناسبتی این سه پنل رو اهدا کنیم، و در مناسبت های بعدی قراره جوایز دیگه ای اهدا بشه، ( ما هم درآمدی از سایتمون نداریم ) بنابراین برای این سه تا دامنه ای که میخوام ازتون بخرم فقط میتونم نهایتاً 15 هزار تومن خرج کنم.کسایی که با شرایطی که عرض کردم موافق هستند، برای گرفتن آدرس فروم و توافق بیشتر به آیدی من پی ام بدن:
mehrad_wolfy
لطفاً فقط به آیدیم پی ام بدید و پیغام خصوصی نفرستید چون قسمت پیغام خصوصیم فعال نیست.
ممنون:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا