اسپانسري قوي نيازمنديم ؟؟؟؟!!!

PadinaWebGroup

Active Member
سلام دوستان من در فكر راه اندازي سايتي براي وبمستر ها هستم يه امكاناتي خيلي پيشرفته تر و بهتر از وبگذر و ... سايتهاي خدماتي كه براي اينكار يه دومين لازم دارم و يه هاست با پهناي باند و فضاي نا محدود و رم و سي پي يو خيلي بالا هاست شيرنباشه خيلي قوي اين سايت ما اولش شايد زياد واسه شما خوب باشه ولي بعدا پيشرفت خوبي خواهد داشت .

پس حالا ما دو جور اسپانسر ميخواييم :

1. اسپانسر هاستي كه بالا گفتم ؟!

2. اسپانسر تبليغاتي كه تبليغات ما را در همه جا بكنه تا سايت شناخته بشه ؟!

نكته : مهم اسپانسر اولي هست دومي زياد مهم نيست اونو خودم هستم ؟

براي اسپانسر هاستي فقط هاستينگ هايي ميتونند همكاري كنند كه :

1. سابقه نوين داشته باشند .

2. شركت ثبت شده باشند .

3. و با آنها قرار داد كتبي بسته شود .

و دوستان كه اسپانسر ميخواهن بشن اعلام كنن كه ما براشون چي كار انجام بديم ؟!!!!!؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

منتظر شما عزيزان هستيم ...

salar2010

Member
سلام دوست عزیز

من میتونم کار تبلیغاتی شما رو انجام بدم ........

من 4 تا لینک باکس دارم که کم بازدید ترینشون روزی 100.000 بازدید داره

این از این

درضمن چند تا وبلاگ هم دارم که اینم به کنار

درضمن سرمم تو کار تبلیغات هم هست

وبازم درضمن

میتونم تو خیلی از سایت ها وبلاگ های بزرگ کشو تبلیغاتتون رو بکنم

چون این سیستم شما طوری هست که اگه چند نفر معرفی بشن خود به خود بعد از چند وقت سایتتون جا میفته مثلا تا همین چند وقت پیش این سایت پرشین استپ چیز معروفی نبود ولی با شرایط خوبی که وبگذر کارش خراب شد و تبلیغات خود سایت خوب بود تونست خوب عمل کنه

به هرحال هرکمک دیگه هم که از دسم بربیاد نوکرتم هستم

درضمن ؟ یه پیشنهاد ؟

ببین شما چرا سایت ارایه خدمات وبلاگ درست نمیکنی ؟ درضمن اگه این این کار رو خواستید انجام بدید من یه اسم خوبم سراغ دارم و یه پیشنهاد خیلی خیلی بهتر برای انجام این کار دارم که میتونه روز به روز مارو معروف تر بکنه

خوب حالا من بابت همکاری چی میخوام ؟

سلامتی شما !

خبرشو بهم بده

قربانت موفق باشی

سلام دوستان من در فكر راه اندازي سايتي براي وبمستر ها هستم يه امكاناتي خيلي پيشرفته تر و بهتر از وبگذر و ... سايتهاي خدماتي كه براي اينكار يه دومين لازم دارم و يه هاست با پهناي باند و فضاي نا محدود و رم و سي پي يو خيلي بالا هاست شيرنباشه خيلي قوي اين سايت ما اولش شايد زياد واسه شما خوب باشه ولي بعدا پيشرفت خوبي خواهد داشت .

پس حالا ما دو جور اسپانسر ميخواييم :

1. اسپانسر هاستي كه بالا گفتم ؟!

2. اسپانسر تبليغاتي كه تبليغات ما را در همه جا بكنه تا سايت شناخته بشه ؟!

نكته : مهم اسپانسر اولي هست دومي زياد مهم نيست اونو خودم هستم ؟

براي اسپانسر هاستي فقط هاستينگ هايي ميتونند همكاري كنند كه :

1. سابقه نوين داشته باشند .

2. شركت ثبت شده باشند .

3. و با آنها قرار داد كتبي بسته شود .

و دوستان كه اسپانسر ميخواهن بشن اعلام كنن كه ما براشون چي كار انجام بديم ؟!!!!!؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
بسیار خوشحال می شم اگر سایتتون بیاد بالا...
چندتا نکته رو باید عرض کنم:
به نظرتون چرا سایتهایی مثل وبگذر زیاد نمی شن؟ کسی نمی تونه شبیه اونها رو بنویسه؟ شخصا همین الان یک سایت کاملا مجهز در این زمینه دارم... ولی تو سیستم خودم!!!
ببینید،بحث و مشکل همین چیزیه که شما درخواستشو کردید! یکی از مشکلاتی که این سایتهای سرویس برای وبمستر ها دارن اینه که بازدهی پایینی دارن! یک فشار خیلی زیاد رو سرور،و نیاز به سرمایه ی بالا،بازدهیه کم! در نهایت می بینید یک سایت که فقط داره لینک برای دانلود میزاره و داره سالی 50 هزار تومان پول میده،بازدیدش دوبرابر سایت شماست که دارید ماهی 300$ پول سرور میدید!
به خاطر همینه که برخلاف تصور بازدهی کمی داره! طراحی سخت و وقتگیر،بازدهی پایین...
باور کنید برای همین تو جهان تعداد این سایتها کمه نه به خاطر سخت بودن طراحی! چرا گوگل و یاهو این سرویسها رو راه نمی ندازن؟!
ترافیک Webgozar و PersianStat رو با سایتهای دیگه مقایسه کنید! نتیجه ی جالبی بدست میاد!

قصد نا امید کردنتون رو ندارم.فقط تجربه ی شخصی خودم رو خواستم بهتون انتقال بدم...

PadinaWebGroup

Active Member
ممنونم دوست عزيز من در حاال طراحيش هستم فعلا يه سايت خدماتي نه كانتر خيلي امكانات كه بعضيا نميدن اوله كاري خودم ريسلر دارم روش ميزنم بعد فشار آورد ميبرم روي سرور كه به مرور زمان ميشه وبگذر و ... در ضمن بعد از شناخته شدن فكر كنم بازده خوبي داشته باشه و يك نكته ديگه ياهو را نميدونم ولي گوگل براي وبمستر ها سرويس ميده خدمات تولز ممنون از نظر لطفتون فرشاد

hostafarin

Member
به نظر بنده چنین سیستمی احتیاج به یک سرور اختصاصی داره و از سرور های اشتراکی نمی تونید استفاده کنید .

در ضمن شما میتونید سرور اختصاصی با فضای نا محدود پیدا کنید ؟

؟

PadinaWebGroup

Active Member
خب منم ميدونم منمميگم كي حاضره اين سرور را در اختيار ما قرار بده ؟؟؟؟

NewBiz

Member
سلام

ما یک گروه تشکیل دادیم برای وب مسترهای ایرانی با هدف اجرای کارهای گروهی .
که به بخشهای جداگانه ایی تقسیم میشه و ...

اگر مایل بودید ؛ با من تماس بگیرید :

http://Irwebmaster.com
( البته تا راه اندازی خیلی مونده )

alireza82

Well-Known Member
سلام
همونطور که دوستمون گفت این جور سایت ها بیشترین مشکلشون هاستینگ نه طراحی. این جور سایت های خدماتی فشار زیادی روی سرور میارن شاید براتون جالب باشه بدونید که همون وبگذر که شما میخواید امکاناتی بیشتر از اون بدید الان 3 تا سرور اختصاصی داره که طبیعتا هزینه های زیادی دارو و باز هم چیزی که معلومه اینه که این هزینه از چنین سایت هایی در نمیاد. و امثال وبگذر فقط به خاطر عشقشونه که دارن کار میکنن و باید از این جور افراد واقعا کاربران وب ممنون باشند.
نمیخوام جلوی پاتون سنگ بندازم ولی چیزی که واضحه اینه که شما اسپانسر میخواید و اسپانسر هم میخواد سرمایه گذاری ای که میکنه براش برگشت داشته باشه. فرض بگیریم شما بعد از یه مدت مثله وبگذر مشهور و معروف و پر کاربر شدید اون وقت شما هم مجبور به استفاده از چند سرور خواهید شد!!! که همونطور که میدونید هر سرور ماهیانه 300$ حدودا خرج داره.
پس بنابراین شما بگید در مقابل هزینه ای که اسپانسرتون میکنه چه چیزی میتونید بهش بدید که براش این کار بصرفه ؟
مثلا بعد از یه مدت میتونید انقدر مشتری براش بفرستید که هزینه های هاستینگ خودتون رو هم این مشتری ها بتونن تا حدودی بپوشونن؟ در کل چه کاری میتونید براشون بکنید؟ این سوال هارو جواب بدید تا بریم سر بقیه قضایا؟
در کل امیدوارم سایتتون بالا بیاد و همه ازش لذت ببرن ولی بدونید که هزینه های سنگینی رو در آینده خواهید داشت همونطور که وبگذر و امثال اونها دارن!! پس از همین الان باید به فکر این هم باشید که چه جوری این هزینه ها باید جبران شه!!

webmizban.com

Active Member
برای عملی شدن این پروژه نیاز به vps یا سرور اختصاصی دارید...

وب میزبان ارائه دهنده خدمات اتوماسیون و تکنولوژی سرور اختصاصی مجازی ( VPS ) ایده آل برای شرکتها، سازمانها و سایتهایی است که نیاز به منابع بیشتری برای ارائه خدمات خود دارند. سرور مجازی، حد فاصل بین سرویس هاستینگ مشترک و سرور اختصاصی است.

virtuozzo_box.gif

vps.JPG

تماس بکیرید

آخرین ویرایش:

PadinaWebGroup

Active Member
خب دوست عزيز جواب سوال شما تبليغات هست براي هاستينگ مشتري براي من تبليغات محصولات يا هر تبليغ ديگه الان وبگذر از كجا تامين ميشه ؟!! ممنونم از اينكه به فكر هستين

alireza82

Well-Known Member
سلام
خواهش ممنون از جوابتون ولی باید بدونید که دقیقا همون وبگذر الان هزینه هاش رو نمیتونه تامین کنه و داره از جیب میزاره همون طور که گفتم شما و امثال وبگذر فقط به خاطر عشقتون هست که کار میکنید و نه برگشت مالی. در کل من یکی امیدوارم هر کاری که میکنی موفق باشی
و پیروز

Bmashad'

Member
حواستون باشه از MyMizban هاست نگيريد

هيچ چي نگيريد

واقعا مزخرفه

جدیدترین ارسال ها

بالا