اسمس سرور

mohsen162

Member
با سلام خدمت دوستان عزیز:)
من برای پروژه دانشجوییم می خوام یک سرور ارسال اسمس راه اندازی کنم اما نمی دونم از کجا شروع کنم کسی آموزشی یا پروژه ای سراغ داره یا می تونه راهنمایی کنه هر چقدر هم که کم باشه من خوشحال میشم :rose:

farik

Well-Known Member
با سلام..
اول از همه واسه نوشتن یک سیستم sms شما باید با SOAP اشنایی کامل داشته باشید...در ضمن اسکریپت هم زیاده در این مورد ولی فارسی نیست..در ضمن باید به یکی از شرکتهای فروش sms پول بدین تا یک اکانت به شما بده..
موفق باشید..

mohsen162

Member
در ورد پول دادن به شرکت تا یک لینک بهم بده یا همون اکانت میدونستم یک اسکریپ که کار کنه میشناسید

منظورتون اینه java_soap

آخرین ویرایش:

sajadmaz

Member
اگه تبلیغ نباشه که هست ما میتونیم کمکتون کنیم در این زمینه ، در رابطه با قیمت و شرایط میتونین تماس بگیرین یا پ خصوصی بدین
موفق باشین

آدرس سایت توی امضا

H05531N

Member
اگه با php می خوای بنویسی باید از لینک زیر برای گرفتن اسکریپت استفاده کنی .اگه با شرکت های معتبر ارسال پیامک قرار داد ببندی خودشون بهت SAMPLE برای هر زبانی که بخوای رو بهتون میدن
http://sourceforge.net/projects/nusoap/
SOAP سمت گیرنده اصلا پیچیدگی خواصی نداره .

mohsen162

Member
ممنون از راهنمایی هاتون ولی من می خوام علم برنامه نویسیم بیشتر بشه نه اینکه لقمه راحت
من به اون سایت که معرفی کردید سر زدم و دانلود کردم اما سر در نیاوردم مقاله آموزشی یا اسکریپی که از soap استفاده کرده سراغ دارین
می تونید بگید اصلا اسمس سرورها چطوری کار می کنند
شرمنده همه بچه های با معرفت

H05531N

Member
سلام
کلا سوپ برای شما یک سری اطلاعات رو بین سرور شما و سرور اصلی ردوبدل میکنه که این تبادل اطلاعات با xmlانجام میشه
شما برای این که به سرور x1 که قرار برای شما پیامک بفرسته بگید کی هستید و چنتا پیامک به چه شماره هایی می خواین بفرستید و با چه شماره ایی پیامک ها رو بفرستید باید از سوپ استفاده کنین حالا ممکنه اکستنشن سوپ رو هاست شما نصب باشه (هاست شما میشه x2) پس فقط یک کلاس از soapclient میسازین و مقدار دهی اولیه میکنید و میفرستید اطلاعات رو برای x1 .خوب حالا اگر soap روی x2 نصب نبود یا اینکه soap که نصب قدیمی هست باید از nusoap که لینکش و تو پست بالا گزاشتم استفاده کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا