به نظر من (و البته با مشورت )اسمبلي يك برنامه نويسي بسيار قوي براي برقراري ارتباط با سخت افزاره و اين رو هيچ كي نمي تونه انكار كنه و از نظر آسون بودن بستگي به علاقه ي خودتون داره ...من با هر دوتاش آشنايي دارم ولي c رو به assembly ترجيح مي دم...به خاطر اينكه از لحاظ درك كردن سي بهتره ولي اگه بتونيد تو اسمبلي حرفه اي بشيد رودست نداره ...موفق باشيد
سلام.
من با نظر دوستمون راجع به قدرت اسمبلي كاملا موافقم ولي شما بايد راحتي كار رو هم در نظر بگيري و اين كه چه جور برنامه اي مي خواي بنويسي.
شما با تموم زبانهاي برنامه نويسي مي توني به طور كامل سخت افزار رو در اختيار بگيري و هر جور كه مي خواي ازش استفاده كني. مهم در اختيار گرفتن سخت افزار نيست. مهم اينه كه شما توي چه برنامه اي مي خواي ازش استفاده كني.
اگر مثلا براي يه پروژه دانشجويي مي خواي اين كارو بكني من هم اسمبلي رو توصيه مي كنم.
اما اگر برنامت مهمتر از اين حرفهاست بهتره كه با ++C و يا حتي با يكي از برنامه هاي Visual اين كارو بكني كه InterFace قوي تري دارن.
به نام خدا
با سلام
من با هر دو زبان آشنايي دارم. اما در رابطه با سوال شما دوست عزيز بايد توجه داشته باشيد
كه اسمبلي زبان مادر هست و بسياري از كامپايلر ها باواسته يا بي واسته به وسيله آن نوشته ميشوند. قدرت وسرعت زياد آن امتباز بزرگي براي كامپايلر است اما از طرفي به مهارت زيادي
براي استفاده نياز دارد. زبان سي زباني است با قدرت اسمبلي و سادگي بيسيك. تمام امكانات اسمبلي را دارد اما سرعتش كمتر است و بايك دستور بسته به نوع كامپايلر دستورات اسمبلي را نيز اجرا ميكند. به زبان ساده اگر حرفه اي هستي هردو واگر نيستي اول سي بعد اسمبلي.
با تشكر