اسلايدشو كوچك گوشه برنامه

Amit13

Well-Known Member
سلام دوستان

من يك آتوران دارم،ميخوام گوشه ي سمت راستش تمام عكسهايي كه داخل آدرس path$ است رو يكي يكي نمايش بدم،.

روشي كه خودم پياده سازي كردم: تمام آدرس عكسهارو داخل يك ليست باكس گذاشتم و هر از دوثانيه با يك كانتر و دستور
ListBoxSelectItem اون آدرس رو خواندم و آدرس رو به دستور ReplaceImage فرستادم.

طبق فرمايش دوستان the king و loo30fer انجام به دفعات اين دستورات در كار بقيه ي اسكريپهاي آتوران اختلال ميندازه.(مثلا فوكوس editbox جاري رو برميداره)

روشي غير از اين براي طراحي يك اسلايدشو كوچك داريد؟؟

ممنون:rose:

• Like
Reactions: pcj

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سلام
دوست عزیز میتونید آدرس عکسهاتون رو داخل آرایه بریزید و تو حلفه یا ScriptTimer تعریف کنید که آدرس عکس رو از هر آرایه بگیره و ReplaceImage کنه , تو همون پستتون هم برای همین سوال کردم که برای چه کاری نیاز دارین که مدام یکی از آیتم های ListBox رو انتخاب کنید و فکر کردم که میخواین Slid عکس درست کنید

Amit13

Well-Known Member
سلام
دوست عزیز میتونید آدرس عکسهاتون رو داخل آرایه بریزید و تو حلفه یا ScriptTimer تعریف کنید که آدرس عکس رو از هر آرایه بگیره و ReplaceImage کنه , تو همون پستتون هم برای همین سوال کردم که برای چه کاری نیاز دارین که مدام یکی از آیتم های ListBox رو انتخاب کنید و فکر کردم که میخواین Slid عکس درست کنید

سلام
خيلي بهتر از استفاده از يك ليست باكسه.ولي ميشه بيشتر توضيح بديد؟؟

من اول اين دو دستور رو نوشتم:

کد:
imgdir$='D:\images'
SearchForFiles("imgdir$","*.jpg")

خوب حالا چجوري آدرسهارو بدم به آرايه؟؟؟(ميشه با دستورات ListBoxGetItems و GetArrayItem ادامه داد ولي روش بهتر هم حتما وجود داره)

اينجوري بگم كه ميخوام تمام آدرس عكسهاي داخل يك فولدر به خانه هاي آرايه وارد بشن؟؟؟:-?

ممنون:rose:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
اصلا با این کار شما آدرسها در یک آرایه لود میشن !!!
آرایه ای بنام <List>
برای خوندن هر عنصر از این لیست از کد زیر استفاده کنید:
کد:
[FONT=Courier New][SIZE=2][COLOR=Navy][B]LoadText[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][SIZE=2]("ImgPath$","<[/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][SIZE=2][COLOR=Blue]List[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][SIZE=2]>i")[/SIZE][/FONT]
و ثابت CBK_NumInList تعداد آیتم های موجود در آرایه و درواقع فایلهای یافته شده رو مشخص میکنه.
ضمن اینکه با کد بالا آیتم i ام از آرایه خونده میشه و در متغیر $ImgPath ذخیره میشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا