ای بابا ببینید این بحث از کجا به کجا رسیده........ ماژور جان اسکیچ خیلی زیبا بود.
terrorist Banned Jan 5, 2007 #41 ای بابا ببینید این بحث از کجا به کجا رسیده........ ماژور جان اسکیچ خیلی زیبا بود.
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Jan 5, 2007 #42 حتي اگر 1 پست ديگه خارج از موضوع تاپيك داده بشه مجبورم تاپيك رو قفل كنم. اينجور تاپيكا حيفه قفل بشه پس خواهشا پست بيهوده نزنيد.
حتي اگر 1 پست ديگه خارج از موضوع تاپيك داده بشه مجبورم تاپيك رو قفل كنم. اينجور تاپيكا حيفه قفل بشه پس خواهشا پست بيهوده نزنيد.
MAJOR Well-Known Member Jan 5, 2007 #44 منم با سارا موافق هستم پیام های خصوصی رو تو جاش به هم بدید دیگه مهرشاد جون از لطفت متشکرم
royaieabi Member Jan 6, 2007 #45 میتونم بگم جز اون کارهاییه که به سختی میشه بعد از دیدنش صفحه رو ببندی... عالی... موفق تر باشی ایشالا شبت آبی رویای آبی
میتونم بگم جز اون کارهاییه که به سختی میشه بعد از دیدنش صفحه رو ببندی... عالی... موفق تر باشی ایشالا شبت آبی رویای آبی
MAJOR Well-Known Member Jan 7, 2007 #46 از لطفت متشکرم عزیزم دستت درد نکنه دارم رو یه اسکیچ سنگین کار می کنم برای تابلو هست اگه بخواد تموم شه حتما براتون می زارم
از لطفت متشکرم عزیزم دستت درد نکنه دارم رو یه اسکیچ سنگین کار می کنم برای تابلو هست اگه بخواد تموم شه حتما براتون می زارم
tohmat Active Member Jan 11, 2007 #47 Major جان !! کارت خیلی قشنگه ! اما بزار یه چیزی رو بی رو در واسی ! بگم ! چشمایه اسکلته اصلا بهش نمی یاد ! نمی دونم چرا ولی من که از اون افکت Bevel که بهش دادی خیلی بدم میاد ! ببخشید حرفمو خیلی رک زدم !
Major جان !! کارت خیلی قشنگه ! اما بزار یه چیزی رو بی رو در واسی ! بگم ! چشمایه اسکلته اصلا بهش نمی یاد ! نمی دونم چرا ولی من که از اون افکت Bevel که بهش دادی خیلی بدم میاد ! ببخشید حرفمو خیلی رک زدم !
MAJOR Well-Known Member Jan 11, 2007 #48 خواهش می کنم عزیزم شما صاحب اختیارید اینجا هر نظری که دارید بدید من هم از نظرت متشکرم
ص صراف زاده New Member Jan 15, 2007 #49 با عرض سلام وخسته نباشيد... سوال : ارائه مطالبي درمورد طراحي گرافيك سايت با تشكر فراوان
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Jan 15, 2007 #50 لطفا سوالتون رو در يه تاپيك جدا مطرح كنيد.