سلام اینم یه اسکیچ مریض از من
MAJOR Well-Known Member Dec 31, 2006 #1 سلام اینم یه اسکیچ مریض از من پیوست ها perdu.jpg 115.7 کیلوبایت · بازدیدها: 152
memol_515 Active Member Dec 31, 2006 #3 خیلی توپه! آفرین پسر! میگم چه خبره؟چه همه زدن تو این تیپ کارا؟ ما جا موندیم): موفق باشین memol
NAKOOT Well-Known Member Dec 31, 2006 #5 ایول Major جونم ... یاد فیلم E-t افتادم ... خیلی باحال شده ... رنگش هم عالیه ... موفق باشی ...
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Dec 31, 2006 #6 آفرين كار قشنگي شده. رنگبندي و طرحش خيلي خوب كار شده. موفق باشي.
L living_for_cg کاربر متخصص مدلینگ Dec 31, 2006 #7 خیلی قشنگ شده...مخصوصا با نقوش و طرحهایی که اطرافش کار شده.سبک جالبیه. موفق باشی.
MAJOR Well-Known Member Dec 31, 2006 #11 قربونت برم مشرقی جون در مقابل کارای بچه ها که باید بره لنگ بندازه
Mandana Active Member Dec 31, 2006 #12 لول.با مزه شده ماّژور جان.اما اون براش بالا سمت راست رو باهاش مشکل دارم.از کل کار خارجه اون براش سبز پس اسکلت رو هم اگه رنگشو عوض کنی عالی میشه ایول.من دارم جا می مونم.لول موفق باشی
لول.با مزه شده ماّژور جان.اما اون براش بالا سمت راست رو باهاش مشکل دارم.از کل کار خارجه اون براش سبز پس اسکلت رو هم اگه رنگشو عوض کنی عالی میشه ایول.من دارم جا می مونم.لول موفق باشی
MAJOR Well-Known Member Jan 1, 2007 #15 خواهش می کنم ولی دارم رو یه طرح جدید کار می کنم می خوام عکس بدم بیرون ها
NAKOOT Well-Known Member Jan 1, 2007 #16 MAJOR گفت: خواهش می کنم ولی دارم رو یه طرح جدید کار می کنم می خوام عکس بدم بیرون ها کلیک کنید تا باز شود... منتظر کارت هستم MAJOR جونم
MAJOR گفت: خواهش می کنم ولی دارم رو یه طرح جدید کار می کنم می خوام عکس بدم بیرون ها کلیک کنید تا باز شود... منتظر کارت هستم MAJOR جونم