اسكريپتي براي ارسال به ديتابيس مي خوام

mehran123

New Member
سلام به همگي
من زياد وارد به php نسيستم .
من دنبال اسكريپتي ميگردم كه به صورت زير عمل كنه.

1 - يه تعداد فيلد 5 يا 6 حالا كمتر يا بيشتر داشته باشه.
2 – وقتي كاربر اونارو پركرد و دكمه send رو زد اون اطلاعات به داخل يه جايي توي سايت من ( مثلا ديتابيس) ارسال بشه نه ايميل – در ضمن امكان مديريت دريافت ها رو داشته باشه – يه چيز ديگه اينكه به صورت جدول دريافت بشه.
مثلا كاربر1 ارسال مي كنه – كاربر 2 كه مطالبو ارسال كرد به صورت جدول بره زير مطالب كاربر1 و ....

3- مثلا 10 رقم متقاوت در 2 سطر سطر به صورت رندم كد ارايه كنه وبه كاربر ارايه كنه ( اگه دكمه پرينت داشته باشه عالي ميشه ) يه چيزي مثل كدرهگيري
4 – اگه امكان تبديل اطلاعات داخل ديتابيس (همون جايي كه اطلاعات توش ثبت شده )رو به فايل اكسل داشته باشه نور علي نور ميشه.
سرچ كردم . چيزي پيدانكردم .
گفتم كه زياد با پي اچ پي كار نكردم.
لطفا راهنمايي كنيد.

pasargad-ir

Active Member
دنبال چیز آماده نگرد.

1 کتاب آموزش PHP برای مبتدیان بخر

5 روز وقت بزار بخون

خودت یه برنامه بنویس

بعد 100% به مشکل می خوری

سئوالاتت رو مطرح کن.

جواب سئوالت رو بگیر

بهتر نیست ؟؟؟

شما عضو جدیدی ازت انتظاری نیست.

حق هم داری اگه می دونستی در یکی از بخش های این سایت چه خبره هیچوقت نمی اومدی این سوال رو اینجا مطرح کنی.

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
سلام به همگي
من زياد وارد به php نسيستم .
من دنبال اسكريپتي ميگردم كه به صورت زير عمل كنه.

1 - يه تعداد فيلد 5 يا 6 حالا كمتر يا بيشتر داشته باشه.
2 – وقتي كاربر اونارو پركرد و دكمه send رو زد اون اطلاعات به داخل يه جايي توي سايت من ( مثلا ديتابيس) ارسال بشه نه ايميل – در ضمن امكان مديريت دريافت ها رو داشته باشه – يه چيز ديگه اينكه به صورت جدول دريافت بشه.
مثلا كاربر1 ارسال مي كنه – كاربر 2 كه مطالبو ارسال كرد به صورت جدول بره زير مطالب كاربر1 و ....

3- مثلا 10 رقم متقاوت در 2 سطر سطر به صورت رندم كد ارايه كنه وبه كاربر ارايه كنه ( اگه دكمه پرينت داشته باشه عالي ميشه ) يه چيزي مثل كدرهگيري
4 – اگه امكان تبديل اطلاعات داخل ديتابيس (همون جايي كه اطلاعات توش ثبت شده )رو به فايل اكسل داشته باشه نور علي نور ميشه.
سرچ كردم . چيزي پيدانكردم .
گفتم كه زياد با پي اچ پي كار نكردم.
لطفا راهنمايي كنيد.
به نظر من بهتره بدی یکی برات با پرداخت هزینه بنویسه!

جدیدترین ارسال ها

بالا