اسفاده از دو سرور براي يك سايت !

سلام
من از دوتا سرور هاست دارم !
مي خوام وقتي سرور اول داون شد بره رو سرور ديگه كه اين طوري كمتر سايتم داون باشه
درضمن من از mysql هم استفاده مي كنم !
مي شه از دو تا دي انس مربوط به دو سرور استفاده كنم ؟
آره يا نه ؟
مشكلي پيش نمي ياد ؟
فوري فوري فوري لطفا بگين!

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
مطمئن نيستم اما براي اينكار به سه تا سرور نياز داري.. با دوتا نميشه اون كاري كه ميخواي رو انجام داد..

مجيد

خوب پس مي گيد با 3 تا مي شه ؟
من يعني از 3 جا هاست بگيرم حله ؟
بايد چي كار كنم ؟
من مي خوام سايتم از روي اون 2 - 3 تا هاستينگ بايد بالا و تغييرات در آپلود ها و ماي اسكيو ال به صورت خودكار ثبت شه !
مي شه ؟

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
شدنش كه ميشه اما بايد يك ادمين حرفه اي براي سرورهاتون بگيريد كه تنظيماتشون رو انجام بده..

يكي از سرورها براي برقراري ارتباط با اون دو سرور ديگه بايد باشه و كانكشنها رو تقسيم كنه و مثلا تشخصي بده كدو سرور الان تعطيل هستش به كدوم سرور بايد وصل بشه و در اون سرورهاي ديگه هم بايد اطلاعات قرار بگيره...

من اطلاعات فني ندارم بايد براي انجام اين كار با چند نفر كه اين كار رو كردن مشورت كنيد تا اطلاعات فني دقيقتري بهتون بدن

مجيد

farhadfifi

Active Member
به نظر من اگه با مديريت هاستينگ سايتتون صحبت كنين جواب قانع كننده اي بهتون ميده !

ali-msh

Member
یک بار مطلبی در این مورد شنیدم که باید از سایتی اکانت بگیری و اطلاعاتتو بهش بدی و اون سایت برات بین دو سرور سوئیچ میکنه ولی گویا قیمت اون اکانتی که میدادند خیلی زیاد بود و اصلا نمیصرفید واسه همین دنبال کارش نبودم خوب آدم همون پولو خرج سرور میکنه که کیفیتش بره بالا و دان نشه

من فکر نکنم کسی براتون انجام بده باید سرور یا vps بگیری

برای دیتابیس باید replication راه بندازی و load balance هم راه بندازی تا هم تقسیم لود کنه و هم اگه از کار افتاد به اون یکی بفرسته

ehsanch

Active Member
با دو تا سرور میشه... باید از دیتاسنتری که سرور داری بخوای که دوتا سرور رو بصورت Load Ballance تنظیم کنند ... البته برا شما که فقط هاست داری نمیشه ;)

اگه بخوای با دی ان اس این کارو بکنی هم نمیشه... چون دی ان اس در جاهای مختلف کش (catch) میشه و سریع وقتی یه سرور داون شد عوض نمیشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا