استفاده کردن از Username و Password در سایت

Rostamiani

Active Member
من می خوام سایتی بسازم که کاربر ها بتونن در اون عضو بشن و از امکانات سایت استفاده کنن.
در ضمن می خوام این سایت یک فروم هم داشته باشه
مشکل اینجاست که کاربرا باید یک بار توی سایت و یک بار هم توی فروم عضو بشن

چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟

راهی که به نظر خودم رسیده اینه که ساختار بانک اطلاعاتی فروم رو پیدا کنم و برای سایت هم از همون بانک اطلاعاتی استفاده کنم.ولی مشکل اینجاست که نمیدونم فروم با چه روشی کلمه عبورشو کد می کنه.از ساختارشم خبر ندارم.

الان هم نرم افزار ساخت فروم خاصی رو در در نظر ندارم
اگه راه حلی برای این مشکل دارید،با هر نوع فروم، لطفا من رو راهنمایی کنید.
ممنونم

Rostamiani

Active Member
من می خوام سایتی بسازم که کاربر ها بتونن در اون عضو بشن و از امکانات سایت استفاده کنن.
در ضمن می خوام این سایت یک فروم هم داشته باشه
مشکل اینجاست که کاربرا باید یک بار توی سایت و یک بار هم توی فروم عضو بشن

چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟

راهی که به نظر خودم رسیده اینه که ساختار بانک اطلاعاتی فروم رو پیدا کنم و برای سایت هم از همون بانک اطلاعاتی استفاده کنم.ولی مشکل اینجاست که نمیدونم فروم با چه روشی کلمه عبورشو کد می کنه.از ساختارشم خبر ندارم.

الان هم نرم افزار ساخت فروم خاصی رو در در نظر ندارم
اگه راه حلی برای این مشکل دارید،با هر نوع فروم، لطفا من رو راهنمایی کنید.
ممنونم
سایت هایی که هم فروم دارن و هم عصویت، معمولا از کدوم روش استفاده می کنن؟
منظورم اینه که برای سایت و فروم از دو پسورد جداگانه استفاده می کنن یا اونا رو با هم ترکیب می کنن؟

کدوم روش معمول تره؟

آخرین ویرایش:

abasfar

Member
سلام
خسته نباشید لطف کنید کد
این ها روهم بزارید که من هم یاد بگیرم

amir01

Well-Known Member
اسم فروم مقالات و آموزشهاست فکر کنم...
تا اونجایی که من یادمه یه فروم هم به اسم سوالات و پاسخ ها داشتیم!!!

حالا من همینجا جواب رو میدم...
مثلا سیستم هایی از قبیل PHPNuke یا Subdreamer خودشون ماژول فروم دارن یا این امکان رو دارن که بعضی از فروم ها رو باهاشون ست کرد. همین.
اگر شما میخوای خودت یه کاری کنی که کاربرانی که تو فروم عضو هستن تو سایت هم عضو باشن راه حلش اینه که اطلاعات کاربرها رو از دیتابیس فروم بگیری.
برای اینکه بهمی فرومت برای پسوردها از چه نوع کدینگی استفاده میکنه میتونی فایل عضویتش رو باز کنی و اونجایی که اطلاعات رو تو بانک ذخیره میکنه رو پیدا کنی و ببینی که از چه کدینگی استفاده کرده.
یاحق...

جدیدترین ارسال ها

بالا