استفاده نکردن از cpu در رندر

amir0172

Well-Known Member
سلام دوستان
به یه مشکلی برخوردم . وقتی رندر میگیریم اصلا سیستم از سی پی یو استفاده نمیکنه cpu هم هشت هسته ای نمیدونم شاید از تنظیمات vray باشه دو روزه که اعصابم رو خورد کرده یه پروژه ای رو باید تحویل بدم کارم رو لنگ کرده .
ولی وقتی از کارای قبلیم رندر میگیرم هیچ مشکلی نداره حتی از تنظیمات کارای قبلیم هم استفاده کردم باز مشکل حل نشد
حتی 25 ساعت گذاشتم تو رندر وCPU از 13% بالاتر نمیره

آخرین ویرایش:

Tweaker

Member
مشکل کمبود رم ندارید؟

تا اونجایی که من می دونم وقتی Vray رم کم میاره از رم مجازی (pagefile) استفاده می کنه. در واقع بجای رم اطلاعات رو روی هارد ذخیره می کنه، و سرعت رندر به شدت پایین میاد.
اگر پنجره Vray Log فعال باشه اخطار مربوط به کمبود رم، را می تونید اونجا ببینید.

اگر مشکل چیز دیگه ای هم باشه، Log رو بخونید شاید مشکل رو پیدا کردید.

amir0172

Well-Known Member
مشکل کمبود رم ندارید؟

تا اونجایی که من می دونم وقتی Vray رم کم میاره از رم مجازی (pagefile) استفاده می کنه. در واقع بجای رم اطلاعات رو روی هارد ذخیره می کنه، و سرعت رندر به شدت پایین میاد.
اگر پنجره Vray Log فعال باشه اخطار مربوط به کمبود رم، را می تونید اونجا ببینید.

اگر مشکل چیز دیگه ای هم باشه، Log رو بخونید شاید مشکل رو پیدا کردید.
رم من 8 گیگهو موقع رندر هم از 7گیگ استفاده میکنه

amir0172

Well-Known Member
دوستان مشکل حل شد
یه دونه درختچه ا متری رو از صحنه حذف کردم رندر یک ساعت هم طول نکشید !!!!! نمیدونم این درخته چیکار کرد که رندر قبلیم 25 ساعت طول کشید ولی باز رندر تمام نشد خودم کنسل کردم!!!!!

mehrdad2all

New Member
دوستان مشکل حل شد
یه دونه درختچه ا متری رو از صحنه حذف کردم رندر یک ساعت هم طول نکشید !!!!! نمیدونم این درخته چیکار کرد که رندر قبلیم 25 ساعت طول کشید ولی باز رندر تمام نشد خودم کنسل کردم!!!!!
خوشحالم مشکلتون حل شد.

جدیدترین ارسال ها

بالا