استفاده از drop down بدون دکمه ی submit ?

arashz

New Member
سلام . من با php یه صفحه میخوام طراحی کنم ، که یه dropdown داشته باشه که نام کشورها در اون باشه ، بعد از اینکه کاربر نام یک کشور رو انتخاب کرد ، دکمه ی submit نباشه ، و dropdown مربوط به نامه شهرها ظاهر شه ، یا از کمرنگی در بیاد ، یعنی دگه نیاز به عوض شدن صفحه نباشه . من کدهای این 2 صفحه رو جدا جدا دارم .این کار با ajax هست ؟ آیا کد هامو باید تغیر بدم ؟ یعنی کد دیتا بیس رو ؟ کلا بره این جور کارها باید چیا بخونم و از کجا ؟ لطفا راهنمایی کنید . مرسی

arashz

New Member
راستی 2 تا تاپیک دیگه به همین نام ثبت شده ، که اون موقع که من داشتم ثبت میکردم ، ارور دیتابیس میداد ، و ناخواسته ثبت شده . اگه میشه مدیران پاک کنندشون .

Masoud1365

مدیر انجمن
شما با جاوا اسکریپت میتونید کار کنید ؟
شما برای رخداد onchange در لیست اول باید تابعی که درخواست ajax رو میفرسته صدا بزنی . که این درخواست میره به اسکریپت php که منوی دوم رو برمیگردونه و دوباره با جاوا نمایش میدی ! ( این کلیت کار بود )

arashz

New Member
janascript کم بلدم . الان onchange رو میدونم چیه ، اما ajax اصلا کار نکردم .

Masoud1365

مدیر انجمن
ajax یعنی اینکه با استفاده از شی httprequest یه درخواست رو به سرور ارسال کنی و همینطور که کاربر داره با صفحه کار میکنه جوابو بگیری و نمایش بدی ! حالا شما از آموزشهایی که تو سایت هست استفاده کن تا کلا با ajax آشنا بشی ولی این کاری که میخوایی برای لیستت انجام بدی رو اگر با ajax خواستی کار کنی که روی رخداد onchange و بقیه کارها هست ولی اگر بخوایی با جاوا اسکریپت تنها هم میشه نوشت ولی کل اطلاعات رو باید لود بکنب همون اول.

arashz

New Member
مرسی اقا مسعود ، میرم یکم ajax یاد بگیرم . بازم میام میپرسم .
بازم مرسی .

جدیدترین ارسال ها

بالا