استفاده از cms در کنار وبلاگ

sprants

Member
با سلام و عرض خسته نباشید .

دوستان خوبم ، بنده از نرم افزار pixelpost برای مدیریت گالری عکس سایتم استفاده میکنم اما جدای از گالری عکس من در صفحه ورودی یا همان home page سایتم قصد دارم مطالبی رو مانند اخبار روزانه یا به صورت پست هایی که در وبلاگ گذاشته میشه رو داشته باشم به این معنی که من بتونم پست هایی همراه با قسمت نظرات کاربر برای هر پست و همچنین ارشیو گرفتن اتوماتیک از این پست ها داشته باشم . حال میخواستم بپرسم آیا در کنار pixelpost و فقط برای مدیریت کامل صفحه اصلی سایتم می تونم از cms استفاده کنم ؟ اگر جواب مثبتاست با امکاناتی کهمن لازم دارم چه مجموعه ای را پیشنهاد می کنید و اگر منفی لطفا راهنمایی بفرمایید چه کار باید انجام بدم ؟

sprants

Member
دوستان خوبم ، در حالی کههنوز منتظر جواب پست اولم یک سوال دیگه هم هست . آیا من توانایی تعریف کردن طرح و قالب ساختگی خودم رو در این نرم افزار ها دارم ؟ و آیا اصولا cms هایی که با هزینه های بالایی میبینیم که شرکت ها برای فروش گذاشتند با این سییتم های رایگان از نظر امکانات و ... چه تفاوت هایی دارد؟

VAHID216

مدیر بازنشسته
سلام و علیکم
دوستان خوبم ، بنده از نرم افزار pixelpost برای مدیریت گالری عکس سایتم استفاده میکنم اما جدای از گالری عکس من در صفحه ورودی یا همان home page سایتم قصد دارم مطالبی رو مانند اخبار روزانه یا به صورت پست هایی که در وبلاگ گذاشته میشه رو داشته باشم به این معنی که من بتونم پست هایی همراه با قسمت نظرات کاربر برای هر پست و همچنین ارشیو گرفتن اتوماتیک از این پست ها داشته باشم . حال میخواستم بپرسم آیا در کنار pixelpost و فقط برای مدیریت کامل صفحه اصلی سایتم می تونم از cms استفاده کنم ؟ اگر جواب مثبتاست با امکاناتی کهمن لازم دارم چه مجموعه ای را پیشنهاد می کنید و اگر منفی لطفا راهنمایی بفرمایید چه کار باید انجام بدم ؟
شما نه تنها می تونید از یک CMS بلکه چندین CMS هم استفاده کنید تنها چیزی که لازم دارید استفاده از یک CMS یا اسکریپت بلاگ نویسی هست که بسته به این اگر فقط بلاگ بخواید 100 مگ هم کافیه اگر CMS باشه بسته به نوع اون 150 و بیشتر نیاز خواهید داشت.
استفاده از CMS های پولی اصلا توصیه نمی شه ، چرا تا زمانی CMS های مجانی موجود هست و پشتیبانی اون خیلی بهتر از پشتیبانی شرکت های ارایه دهنده هست از نوع پولی استفاده کنید !!!
باز هم در مورد قالب که بستگی داره از چه سیستمی استفاده کنید شمما می تونید باز هم قالبی رو خودتون ویرایش کنید و برای خودتون Customize کنید.
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا