با سلام و عرض وقت بخير بحضور تمامي دوستان گرامي ;
بنده مدير بخش گرافيک و برنامه نويسي شرکت پارس سرورز هستم و وب سايت شرکت نيز کاري از گروه طراح و گرافيست پارس سرورز است که از سيستم جديد برنامه نويسي صفحات پويا تحت وب منطبق بر تکنولوژي SPI و AJAX بهره ميبره .
بسيار خوشحال خواهيم شد که دوستان گرامي از وب سايت بازديد و نظر خودشان را بيان کنند .
با تشکر
پارس سرورز
http://www.parservers.com
با سلام و عرض وقت بخير بحضور تمامي دوستان گرامي ;
بنده مدير بخش گرافيک و برنامه نويسي شرکت پارس سرورز هستم و وب سايت شرکت نيز کاري از گروه طراح و گرافيست پارس سرورز است که از سيستم جديد برنامه نويسي صفحات پويا تحت وب منطبق بر تکنولوژي SPI و AJAX بهره ميبره .
بسيار خوشحال خواهيم شد که دوستان گرامي از وب سايت بازديد و نظر خودشان را بيان کنند .
با تشکر
پارس سرورز
http://www.parservers.com
سلام ،
راستش من هر وقت ازم خواسته شده در مورد یه سایت نظر بدم ترجیح دادم اینکار رو نکنم و هر وقت یه سایت رو نقد کردم از سه حالت خارج نبوده، یا طرف فقط ناراحت شده، یا فحش تحویلم داده و یا گفته تو ادعات میشه! دلیلش هم اینه که خیلی رک حرف میزنم و خیلی تند نقد میکنم! وقتی یه کاری زشته، نمیگم بیشتر روش کار کن، میگم زشته !!!. (در صورتی که هر وقت کارهای خودم نقد میشه خیلی هم خوشحال میشم اینو جدی میگم (البته نقط منطقی))
انشااله شما جزو هیچکدوم نباشید.
راستش خیلی فرصت نکردم کدهاتون رو دقیق ببینم، ولی فقط با یه نگاه ساده مشخصه که کدهای html شما نه تنها خوب و اصولی نوشته نشده بلکه بسیار بد نوشته شده!
مثلا وجود یه اسکریپت جاوا قبل از تگ html !!! مشخص نکردن doctype ، و نامنظمی در نوشتن کدها..... استفاده از table برای layout صفحه، تفیکیک نکردم css از html و ...
این خیلی مختصر در مورد اسکریپتها بود.
در مورد گرافیک و ظاهر به نظرم خوب کار شده علارغم اینکه خیلی سعی کردید مشخص نشه که از گرافیک سایت میهن نیک الهام گرفته شده اما خیلی موفق نشدید و تابلوهه

! ولی به طور کلی گرافیک قابل قبولی داره. (که البته با در نظر گرفتن اینکه گرافیک بخشیش سلیقه ایه)
غیرفعال کردن right click هم به نظرم زیاد حرفه ای نیست.
فکر کنم خیلی منتظر ایستادی تا صحبت از آژاکس بکنم؟!

(درست همون چیزی که باعث شد سایتتون رو برای نظر سنجی اینجا بزارید!) راستش در مورد آژاکس همیشه یه جمله بیشتر برای گفتن ندارم و اونم اینکه هیچ وقت نباید کل یه وب سایت رو فدای آژاکس کرد!
اگر جمله اخیر رو نادیده بگیریم اونوقت میتونم در مورد آژاکس هم صحبت کنیم... ولی راستش من هیچی به ذهنم نمیرسه! یعنی خب یه سری اطلاعات (دقیق تر: هر چیزی که داشتی و نداشتی) رو وسط یه پنجره نشون میدی که تکون میخوره، خوب خوبه دیگه! چی بگم ؟! اصلاً مگه آژاکس چیه
اینها همه کلیات و یه بررسی در حدود 5 دقیقه بود.
پ.ن: راستی میدونستی تاپیک 17 ماه پیش رو زنده کردی ؟!!
موفق باشید
نبی