استفاده از Ajax در حالت POST Request

overcrash

Active Member
من احتیاج به یه مثال قابل فهم و یا توضیح راجب آژاکس Ajax در حالت POST دارم.
قسمت GET رو بلد هستم
واینکه نمیخوام غیر از جاوا و PHP چیزی داشته باشه ( مثل XML یا کدهای runtime )

(چجوری میشه با جاوا یه POST Request فرستاد؟ )
ممنون

BeHnAm_akb

Active Member
اگر دوست داشتی این جا هم بزار بقیه استفاده کنن

راستی شما از چه منبعی برای یاد گیری Ajax استفاده کردید؟

Ali_Farhadi

Member
NabiKAZ گفت:

AJAX مخفف Asynchronous JavaScript And XML است که البته معمولا برای راحتی کار به جای AJAX از AHAH استفاده میشه که مخفف Asychronous HTML and HTTP است. در واقع AHAH همان AJAX است بدون XML.

اینم یه نمونه سایت فول آجاکسی :
www.mihannic.com

NabiKAZ

Well-Known Member
Ali_Farhadi گفت:
AJAX مخفف Asynchronous JavaScript And XML است که البته معمولا برای راحتی کار به جای AJAX از AHAH استفاده میشه که مخفف Asychronous HTML and HTTP است. در واقع AHAH همان AJAX است بدون XML.

اینم یه نمونه سایت فول آجاکسی :
www.mihannic.com

ُسلام و ممنون از توضیحاتتون .
میشه بیشتر توضیح بدید که کاربرد اون چیه ؟
در مورد اجرای فایلهای XML توسط جاوا اسکریپته ؟

نبی

Ali_Farhadi

Member
NabiKAZ گفت:
ُسلام و ممنون از توضیحاتتون .
میشه بیشتر توضیح بدید که کاربرد اون چیه ؟
در مورد اجرای فایلهای XML توسط جاوا اسکریپته ؟

نبی
سلام

در واقع با اجاکس میتونید با جاوا اسکریپت یک http call انجام بدین و نتیجه رو پردازش کنید.
و اگر نتیجه xml باشه با استفاده از توابع dom قابل استفاده هستش.

در واقع xml چیزی نیست که قابل اجرا باشه و در اینجا معمولا برای دریافت data استفاده میشه.

آخرین ویرایش:

NabiKAZ

Well-Known Member
اُکی ! تازه داره یه چیزایی حالیم میشه !!!
یعنی تا سایت http://www.MihanNIC.com رو ندیدم متوجه نشدم داستان از چه قراره ! راستشو بگم این سایتو که دیدم میخ کوب شدم !!! ماتم زد !!! فوق العاده بود... من میخوام یاد بگیرم . لطفا منبع بجز سرچ در گوگل رو بگید...

ببینم اگر اشتباه نکنم gmail هم از این تکنیک استفاده میکنه ، درست نمیگم؟!

Ali_Farhadi

Member
NabiKAZ گفت:
اُکی ! تازه داره یه چیزایی حالیم میشه !!!
یعنی تا سایت http://www.MihanNIC.com رو ندیدم متوجه نشدم داستان از چه قراره ! راستشو بگم این سایتو که دیدم میخ کوب شدم !!! ماتم زد !!! فوق العاده بود... من میخوام یاد بگیرم .

ممنون از اینکه از سایت ما دیدن کردین.
ضمنا ما یک extension برای firefox هم نوشتیم که باهاش میتونید whois بگیرید و از تو سایت قابل دانلود هستش.

NabiKAZ گفت:
لطفا منبع بجز سرچ در گوگل رو بگید...
منبع زیاده و با عرض شرمندگی باید بگم بهترین منبع همون سرچ گوگل هستش.
کلا آجاکس چیز پیچیده و سختی نیست و در واقع اگه جاوا اسکریپت یاد بگیرید، یادگرفتن آجاکس کار نصف روزه.
NabiKAZ گفت:
ببینم اگر اشتباه نکنم gmail هم از این تکنیک استفاده میکنه ، درست نمیگم؟!

آره gmail هم به صورت spi پیاده سازی شده.
spi مخفف single page interface هستش و یکی از ابزار های پیاده سازی spi آجاکس هستش.
تو gmail کمتر از آجاکس استفاده شده و بیشتر از روش های دیگه از جمله iframeCall استفاده شده.

آخرین ویرایش:

NabiKAZ

Well-Known Member
سلام
این دکمه Edit پستهای اینجا هم از همین فناوری استفاده میکنه ؟ چون بدون رفرش فرم ادیت ظاهر میشه....؟

RainDigital

Member
سلام
این دکمه Edit پستهای اینجا هم از همین فناوری استفاده میکنه ؟ چون بدون رفرش فرم ادیت ظاهر میشه....؟

منم همین سوالو دارم.

یا همین پاسخ سریع.

منبع زیاده و با عرض شرمندگی باید بگم بهترین منبع همون سرچ گوگل هستش.
کلا آجاکس چیز پیچیده و سختی نیست و در واقع اگه جاوا اسکریپت یاد بگیرید، یادگرفتن آجاکس کار نصف روزه.

خب خودت بیشتر کجا هارو میپسندی؟
من یه وبلاگسراغ دارم ولی دیر به دیر آپدیت میشه:
http://gavbandy.blogfa.com
تبلیغات نباشه ها مال خودم نیست
مال دوستمه.
ولی پرمحتواس.

منبع خوبیه.

آخرین ویرایش:

RainDigital

Member
ولی سایت میهن نیک کف میترکونه.
سورسشو اگر بخوان بفروشن 2-3 میلیون تومن باید کمه.

NabiKAZ

Well-Known Member
ولی سایت میهن نیک کف میترکونه.
سورسشو اگر بخوان بفروشن 2-3 میلیون تومن باید کمه.

من یکی هم که بدجوری تو کفشم !
روزی نیست که میهن نیک رو باز نکنم و تماشاش نکنم ! الکی بازش میکنم و کلیک میکنم و تماشا میکنم . خیلی تو کفشم ! همه چیزشم که آن لاینه .... حرف نداره.

شایدم بیشتر بیارزه !

من قبلا میخواستم در مورد سایت میهن نیک و الگوریتم طراحی این سایت تاپیک بزنم ولی حالا که صحبت از میهن نیک شد، همینجا بد نیست صحبت کنیم.
فکر میکنم جناب Ali_Farhadi برنامه نویس و طراح سایت MihanNic باشند.(البته امیدوارم اشتباه نکرده باشم) ممنون میشیم بیان یه کم از طراحی سایت بگن.
دوست دارم بیشتر از پرداخت آن لاین در سایت بدونم.

NabiKAZ

Well-Known Member
بد جوری چشم خورد !!!
میهن نیک رو میگم !!!
یکی دو روزی سایت غیر فعال بود وقتی اومد بالا نمیدونم برای چی کلی اطلاعات سایت پرید !!! واقعا حیف شد!

یه سوال!
من هر چی تو سورس سایت میگردم خبری از کد نویسی جاوای آنچنانی نیست ! اصلا توابع جاوایی که در کد دیده میشه معلوم نیست کجا تعریف شده اند. هیچ فایل جاوایی هم ندیدم اول صفحه include شده باشه .
مثلا تابع changePage کجا تعریف شده ؟! کسی میدونه داستان چیه؟

BeHnAm_akb

Active Member
کد ها از یک فایل php گرفته می شه که بسته به کوئری استرینگی که براش فرستاده می شه کد جاوا اسکریپت مربوطه رو بر میگردونه

خیلی خوب هم کد ها رو مخفی کردند !!!!

NabiKAZ

Well-Known Member
کد ها از یک فایل php گرفته می شه که بسته به کوئری استرینگی که براش فرستاده می شه کد جاوا اسکریپت مربوطه رو بر میگردونه

خیلی خوب هم کد ها رو مخفی کردند !!!!

تا اونجایی که من میدونم کدهای جاوا الزاما باید روی سمت کلاینت اجرا بشن، پس به هر نحوی باید این کدها رو بشه استخراج کرد.
شما میگید بسته به نیاز و درخواست انجام شده کد جاوا اسکریپت مربوطه رو برمیگردونه ، این برگردوندن چطوریه و کجاست که دیده نمیشه!!؟

لطفا یکی توضیح بده ممنون میشم.
نبی

mosi20

Active Member
این خط را پیدا کن
PHP:
<script>
document.write(''+unescape('%3C%73%63%72%69%70%74%20%74%79%70%65%3D%22%74%65%78%74%2F%6A%61%76%61%73%63%72%69%70%74%22%20%73%72%63%3D%22%69%6E%64%65%78%2E%6A%73%2E%70%68%70%3F%32%54%45%32%53%4E%49%31%53%63%34%2F%36%73%6E%48%41%56%2F%74%36%35%53%70%56%6D%6D%76%43%5A%50%6D%67%65%31%55%44%64%71%70%72%41%34%22%3E%3C%2F%73%63%72%69%70%74%3E'));

</script>
دیکودش کن بعد اجراش کن میفهمی

Ali_Farhadi

Member
با سلام

کلا سایت میهن نیک به صورت Spi طراحی شده و از کد جاوا اسکریپت زیادی توش استفاده شده که برای حفظ کپی رایت کدها مخفی شده و من بیشتر نمی تونم توضیح بدم.

ولی در مورد سیستم پرداخت آنلاین یکی از دوستان سئوال کرده بودند که باید عرض کنم که برای پیاده سازی پرداخت آنلاین کافیه با بانک هایی که دارای این سیستم هستند قرار داد ببندید و مستندات فنی از اونها بگیرید و در سایت خود پیاده سازی نمایید.

جدیدترین ارسال ها

بالا