استفاده از کارت محدود اینترنت به مدت طولانی

sorosh

Active Member
من اين مطلب را در از اين سايت : http://www.iflashdes.com/iWeblogs2/

نقل قول ميكنم شايد براي شما هم جالب باشد
------------------------------------------------------------

اين روش در همه موارد موفقيت آميز نیست و همه چيز بستگی به ISP (سرويس دهنده اينترنت) شما داره
در اين روش (در صورت موفقيت آميز بودن) ميتوانيد از يک کارت اينترنت مثلا 2 ساعته حدود چند ماه استفاده نماييد و در صورت عدم موفقيت تايمر ISP را حدود 7 دقيقه قفل ميکنه
با انجام اين کار تايمر ISP را که بر روی اکانت شما به صورت معکوس کار ميکند را متوقف ميکنه
برای انجام اينکار در دايکتوری windows به دنبال فايل system.ini ميگرديم به طور مثال c:\windows\system.ini
بعد از يافتن فايل بايد آنرا طبق دستورالعمل اديت کنيد فايل را باز کرده (توسط notepad) ودر آن به دنبال عبارت [enh386] ميگرديم ودر سطر پايين آن اين عبارات را اضافه می کنيم

Com0@00 Irq0000@0 Buffer=1024
@ number = ( 3,1,4,1,5,9)
@ letters = ( " this", " is ", "a" , "test" )
$word , $ anther - word - ) = ( " one " , "two" )
woafont=dosapp.FON

که با اضافه نمودن اين عبارات فايل حاصل در XP به صورت زير در میاد :

for 16-bit app support ;
[drivers]
wave=mmdrv.dll
timer=timer.drv
[mci]
[driver32]
[enh386]
Com0@00 Irq0000@0 Buffer=1024
@ number = ( 3,1,4,1,5,9)
@ letters = ( " this", " is ", "a" , "test" )
$word , $ anther - word - ) = ( " one " , "two" )
woafont=dosapp.FON
woafont=dosapp.FON
EGA80WOA.FON=EGA80850.FON
EGA40WOA.FON=EGA40850.FON
CGA80WOA.FON=CGA80850.FON
CGA40WOA.FON=CGA40850.FON
[vicax]
msacm711=86957
msacm811=178757
msacm911=42405
[Display]
DevBMP=0

در صورتی که بعضی از گزینه هایی که در بالا ذکر شد برای شما نبود{بجز کد اصلی} ایرادی ندارد.

فرزاد افضلی

MrMohi

Active Member
آقا این روش رو من تقریبا اوائل تابستون بود که در جایی خوندم و یک روش کاملا بیفایده بود

لا اقل برای من اینطور بود

salmanclever

Well-Known Member
سلام
من هم اين روش را خيلي وقت پيش روي سيستمم اجرا كردم ولي متاسفانه به جاي اينكه كارت اينترنتم مدتش زياد بشه بر عكس كم ميشد مثلا با يك كارت اينترنت 2 ساعته 1.5ساعت ميشد استفاده كني

dashti

Member
آقا اين روش براي اون وقتي بود كه بايد براي يه بار وصل شد به اينترنت ؛ كامپيوترت رو با ISP تنظيم مي كردي ... (يه قرن پيش) اما حالا ديگه يه جوري شده كه ارتباط كامپوتر و ISP فقط در حد يه سلام عليك ساده هست ! پس اين روش هيچ فايده اي نخواهد داشت !

isatisweb

Member
قربان شما ... آخه من يادمه اونوقتهايي که همه اينترنت نداشتن و اگر کسي اينترنت مي خواست بايد چه قدر کار انجام مي داد ولي الان با خريد يه کارت مي توني به اينترنت وصل بشي !

dashti

Member
آقا اين سيستم فقط در صورتي كار ميكنه كه شما يه اشتراك داشته باشي كه بايد براي استفاده از اون يه سري تنظيمات خاص رو كامپيوترت انجام بدي ...

platina

Member
حالا فهميدم پس اين مال وقتيه كه ISP از فايلي روي كامپيوتر من براي تعيين زمان استفاده مي كنه.
That's right

جدیدترین ارسال ها

بالا