استفاده از قلم نوری برای مایا

سلام
تازگی ها زمانی که با موس کار می کنم مچ دستم زیاد درد می کنه و باعث درد میشه توی یه ویدیو در یوتیوب دیدم که می گفت به جای موس از قلم نوری استفاده کنید که باعث میشه درد مچ رفع بشه
راستشو بخواید اولین باره که اسم قلم نوری رو میشنوم و الان که تحقیق کردم مدل های متفاوتی داره آیا میشه یه قلم نوری واسه کامپیوترم بخرم و از اون در مایا استفاده کنم ؟ اگه آره لطفا بگید که چه مدلی به نظرتون مناسب است :rose:

سلام بله میشه من الان با قلم نوری کار می کنم تو مایا اما سرعت موس بیشتره تو این کار پینهادم هم این مارکه kanvus artist 127

ممنون میشم کمی اطلاعات در مورد قلم نوری مخصوصا همین مدل که فرمودید بگید چون اصلا از نحوه عملکرد این دستگاه اطلاع ندارم
برای مثال نحوه کار با اون چه شکلیه آیا روی صفحه اون چیزی نمایش داده میشه یا اینکه همانند موس روی اون کار می کنیم و از مانیتور اون رو کنترل می کنیم
ویرایش:در ضمن فقط مدل
[h=1]Artist 95[/h]در بازار موجوده آیا با این هم میشه به خوبی کار کرد؟

آخرین ویرایش:

Hamed_8

Member
از قلم بیشتر برای نرم افزارهای اسکالپ مثل زی براش و مادباس استفاده میشه ، توی مایا هم میشه باهاش کار کرد ولی پیشنهاد من اینه یه موس خوب بخری

CG-Student

Member
دوست عزیز من یه قلم xp pen دارم به اندازه A4 و دقت 1024 و خود قلم هم 2 دکمه داره و در کل خیلی ساده هست . از شرکت کارپردازان خریدم که خیلی کار درستن
www.kpz-comp.com
اگه مارک خوب میخوای فقط وکوم ولی گرونن. یعنی پول یه a6 وکوم میشه تبلت a4 من ! به نظرم زیاد نو نخ مارک نرو
موفق باشی

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
موس یا همون موش رو اگه درست استفاده کنی دچار این مشکلات نمیشی عزیز، اون قلم نوری هم هنوز مشکلاتش رو نشده وگرنه این مدرنیته داره پدر انسان رو در میاره.

کار با قلم تو این جور نرم افزارا زیاد راحت نیست، بهتر از موس خوب استفاده کنی با روش درست.

قلم نوری هم بخوای به نظر من همه مارک ها و مدل ها رو بذار کنار قشنگ، wacom هم کالا تکی یه سمت اونم با چندیدن پله بالاتر.

حق یارت

Art Girl

New Member
شرمنده , شاید جای این سوال اینجا نباشه , اما سرچ کرده بودمو این تاپیک واسم اومد , یه سوال دارم در مورد Artist 95

تازه این مدل قلم نوری رو خردیم , درایوراشم نصب کردم , چراغای صفحه ش روشن میشه , شکل پاور هم داره و اونم چشمک میزنه !
اما با قلم هر چی رو محدوده کار , تو هر نرم افزاری میزنم , کار نمیکنه !
چیزی رو از جایی باید فعال کنم ؟
آخه تنظیمات خاصی هم نداشت !
اما نمیدونم چرا کار نمیکنه , ممنون میشم دوستان برام توضیح بدن و یاد بدن
پیشاپیش ممنونم از همگی :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا