استفاده از دیتا بیس در سرور

smtp_ftp

Member
سلام دوستان من یک کد نوشتم که شامل 3 فایل php هستش راستش خیلی سادست اما خوب من در مباحث پایه کمی مشکل دارم در صفحه index.php یک فرم وجود دارد که اطلاعات گرفته میشود و به صفحه insert.php فرستاده میشود در این صفحه اطلاعات در دیتا بیس ذخیره شده و بعد از ضخیره کردن اطلاعات نمایش داده میشود.
که خوب در فایل index.php ابتدا فایل config. php اینکلود شده است که این فایل کار ایجاد دیتا بیس را انجام میدهد. این کار در لوکال هاست کاملا درست جواب می دهد اما می خواستم بدانم که اصلا این کار درست است که به طور خودکار دیتا بیس ایجاد شود یا اینکه بهتر است در لوکال هاست دیتا بیس به صورت دستی ساخته شود بعد آپلود شود.؟

بنده این فایل ها را آپلود کردم اجرا میشود اما وقتی که در سی پنل در بخش دیتابیس میروم اصلا دیتابیسی ساخته نشده است.
و اینکه به دستور mysql_fetch_array ایراد میگیرد لطفا کمکم کنید.

کد:
config.php

کد:
<?php
$con=  mysql_connect("localhost","mhdmhd","1908405") or die("sdfgsdfgsdfg". mysql_error());;

if (!mysql_select_db("ghavam",$con))
{

$sql1="CREATE DATABASE ghavam";

$sql2="CREATE TABLE user (ID INT,username varchar(15),password varchar(15))";

mysql_query($sql1,$con);

mysql_select_db("ghavam",$con);

mysql_query($sql2,$con);

}

mysql_close($con);

?>

insert.php

کد:
<?php

$con=  mysql_connect("localhost","mhdmhd","1908405") or die("sdfgsdfgsdfg". mysql_error());

$spl="INSERT INTO user (ID,username,password) VALUES ('1','$_POST[fname]', '$_POST[lname]')"; 

mysql_select_db("ghavam",$con);

mysql_query($spl,$con);

$sql2="SELECT * FROM user";

$result = mysql_query($sql2,$con);

while ($row=mysql_fetch_array($result))
{
   echo $row['ID']." ".$row['username']." ".$row['password']; 
   echo "<br/>";
}

mysql_close($con);

?>

index.php

کد:
<html>
<body>
<?php include("config.php"); ?>

<form action="insert.php" method="post">

First Name:<input name="fname" type="text" /> <br/>
Last Name: <input name="lname" type="text" /> <br />

<input name="submit" type="submit" value="Insert"/>

</form>

</body>
</html>

Masoud1365

مدیر انجمن
می خواستم بدانم که اصلا این کار درست است که به طور خودکار دیتا بیس ایجاد شود یا اینکه بهتر است در لوکال هاست دیتا بیس به صورت دستی ساخته شود بعد آپلود شود.؟
بهتر هست که ابتدا یک فایل installer بسازید که اگر در حین برقراری ارتباط با دیتا بیس و ... مشکلی پیش اومد نخواد دوباره بسازه و در صورتی که میخواد بسازه اول چک کنه ببینه هست یا نه و ... ولی این که اگر در برقراری ارتباط مشکل داشت بیاد یه دیتابیس دوباره بسازه به نظر من کاملا اشتباهه :wink:

smtp_ftp

Member
سلام آقای مسعود خیلی ممنونم که جواب دادید خوب من هم همین کار رو انجام دادم یعنی اون فایل inistaler رو که شما گفتید ساختم با نام config.phpکه کد رو هم آوردم در این کدmysql_select_db کردم اگر سلکت کرد که هیچ اگر نکرد دبتا بیس رو بسازه ، اگر این روش اشتباه میشه یک کد برای این کار به من بدهید؟

Masoud1365

مدیر انجمن
فایل installer یکبار فقط وقتی سایت رو آپلود میکینید دیتا بیس و جداول و چیزهای مورد نیاز رو ایجاد میکنه و بعدش پاکش میکنید فایل config معمولا فقط یوزر و پس و نام دیتا بیس باید داخلش سیو بشه ! یعنی فایل اینستال نباید همیشه اینکلود بشه داخل نرم افزارمون :wink:

smtp_ftp

Member
سلام دوست عزیز خیلی ممنون که پاسخ دادید

میشه لطف کنید و یک نمونه از فایل inistaller و یک نمونه از فایل config برام اینجا بذارید؟

اگر این کارو کنید خیلی ممنونتون میشم.

Masoud1365

مدیر انجمن
اینستالر که میشه همون قسمتی که دیتا بیس و اینا رو میسازه !
فایل کانفیگ هم تقریبا اینجوری میشه !
PHP:
$db_name = 'database Name';//نام دیتا بیس
$db_password = 'Your Password';//کلمه عبور دیتا بیس
$db_user_name = 'Database User Name';//نام کاربری

جدیدترین ارسال ها

بالا