Fa استفاده از دو پروژه تو همدیگه در یک پروژه

newman_hf

Member
با سلام و عرض خسته نباشی به همه ی استادان عزیز:green:
من میخوام دو تا پروزه رو تو همدیگه بیارم ولی نمیشه :sad:ولی هر کاری میکنم نمیشه
پروژه اول ثبت نام میکنه طرف و بعد از ثبت نام میره تو پروژه دوم کارم به جایی رسیده که با برنامه که نصب میکنم 2تا فایل batدرست کردم و همراه با برنامه میزارم که کار این دوتا هم اینه که وقتی پروژه اول(همون که ثبت نام می کنیم) رو باز میکنه و بعد از بستن هم فایل پروژه دوم را اول به exe رینیم میکن(آخه برای اینکه کلک نزنن به dll تبدیلش کردم)و وقتی پروژه دوم هم بسته شد دوباره ه dll تبدیل شه
لطفا کمک کنید

فقط جفت پروژه ها set up میشه تو %systemdrive%
ممنون

آخرین ویرایش:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
منظورتون از اینکه میخاین دو تا پروژه رو تو همدیگه بیارین دقیقاً چیه ؟

newman_hf

Member
منظورتون از اینکه میخاین دو تا پروژه رو تو همدیگه بیارین دقیقاً چیه ؟
یعنی یه فایل .mbdدارم که اسسمش Login.mbd ویکی هم Project.mbd که مطمینا به exe کامپایل میشه می خوام وقتی Login بسته شده فایلProject.dll به Project.exe تبدیل شه (سرعت رینیم ویندو کمه در نتیجه باید این وسط 5 ثانیه صبر کنه و بعد هم فایل Project که بهProject.exeتبدیل شده اجرا شه و دوباره بعد از بسته شدن فایل دوباره Project.exe به Project.dll تبدیل شه
ممنون

آخرین ویرایش:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
خب الان مشل شما دقیقاً تو دوم قسمت هست ؟
Rename کردن فایل ؟ اجرای فایلها ؟

ضمن اینه اگر دقیق بفرمایید که قصدتون از انجام اینار چیه شاید بشه راههای بهتری رو برای انجام ارتون پیشنهاد داد.

به هرحال با توضیحات شما، فقط میخاید که فایل رو تغییر نام بدید که هم با پلاگین و هم دستورات CMD ویندوز قابل اجراست

m javad

کاربر متخصص
سرعت رینیم ویندو کمه در نتیجه باید این وسط 5 ثانیه صبر کنه و بعد هم فایل Project که بهProject.exeتبدیل شده اجرا شه و دوباره بعد از بسته شدن فایل دوباره Project.exe به Project.dll تبدیل شه
سرعت rename ویندوز کمه !!!!!!!!!!!!:shock:
مایکروسافت اینو بشنوه سکته میزنه که
کی همچین حرفی زده، به محض ارسال کد Api ویندوز تغییر نام توی قسمت آدرس دهی صورت میگیره
این زمان اونقدر کم هست که اصلا نشه اونو حس کرد !
مشکلی که براتون پیش میاد از قسمت دیگه ای باید باشه
دقیقا تشریح بکنید که چی مد نظرتون هست ، نام فیلها و اینکه چه طور و کی باید rename بشن و اجرا بشن تا بهتر بشه مشکل رو حل کرد.
موفق باشید

newman_hf

Member
سرعت rename ویندوز کمه !!!!!!!!!!!!:shock:
مایکروسافت اینو بشنوه سکته میزنه که
کی همچین حرفی زده، به محض ارسال کد Api ویندوز تغییر نام توی قسمت آدرس دهی صورت میگیره
این زمان اونقدر کم هست که اصلا نشه اونو حس کرد !
مشکلی که براتون پیش میاد از قسمت دیگه ای باید باشه
دقیقا تشریح بکنید که چی مد نظرتون هست ، نام فیلها و اینکه چه طور و کی باید rename بشن و اجرا بشن تا بهتر بشه مشکل رو حل کرد.
موفق باشید
با سلام به شما آقا جواد باید بگم شما اگه یک Bat بنویسید که کارش Ren فایل باشه می بینید Delay داره یا نه البته اگه باور نمی کنید امتحان کنید (حدودا 1 یا حداکثر 2 ثانیه) است حتی من نوشتم که یک فایل <<BAT>> برای این کار ضمیمه کردم مه خیلی سخت بود من میخواستم تو MMB این کارو انجام بدم
وقتی روی پروژه اول کلیک میشه==>دومی از dll به eXE رینیم شه و وقتی هم که دوباره بسته میشه به dLL که هدفم هم این بود که یه سره نرن سراغ پروژه دوم همین
ممنون که کمک کردید:rose::oops:

m javad

کاربر متخصص
من نمیدونم شما توی اون فایل BAT چی نوشتید؟
چون فایلی ضمیمه نیست !!!
ولی Rename اصلا در حد اون زمانی که فرمودید زمانبر نیست
از نظر من برای این کارتون بهتره از پلاگین ، مثلا MicrobeFilesAndFolders استفاده کنید.
اونوقت میبینید که مشکلتون حل خواهد شد

newman_hf

Member
جل الخالق

من نمیدونم شما توی اون فایل BAT چی نوشتید؟
چون فایلی ضمیمه نیست !!!
ولی Rename اصلا در حد اون زمانی که فرمودید زمانبر نیست
از نظر من برای این کارتون بهتره از پلاگین ، مثلا MicrobeFilesAndFolders استفاده کنید.
اونوقت میبینید که مشکلتون حل خواهد شد
:cool::cool:عزیز جان ببخشید که فایل ضمیمه نکردم ولی الان یا ویدیو کذاشتم ببینید سرعت Ren توی Bat چیه منم دوتا فایل هم بود که یکی برای اوله بود که Ren کنه از Dll به Exe و یدونه هم آخرش که دوبازه این عملیات رو انجام بده

ویه چیز دیگه توی فایل Bat ها آدرس ندادم گفتم چون همه ی فایل ها میره توی %systemdrive%

پیوست ها

• Start.txt
    153 بایت · بازدیدها: 8
  • Finish.txt
    136 بایت · بازدیدها: 7
  • Speed Rename Bat.zip
    826.3 کیلوبایت · بازدیدها: 34
آخرین ویرایش:

BlueMMB

Well-Known Member
دوست عزیز منم یه پیشنهاد دارم :

ببینید شما فایل دوم رو بزارین exe بمونه و این کار رو بکنین با استفاده از خود بیلدر که توانایی ذخیره کردن عدد در رجیستری رو داره یا توسط پلاگین ها یه متغیر مثلا به نام Login بسازین.
بعد وقتی کاربر فایل اول رو باز کرد، رمز رو وارد کرد و درست بود اون متغیر به یک تبدیل بشه فایل Project.exe رو خود به خود باز کنه و تو قسمت StartPage فایل دوم یه کد بنویسین که متغیر رو صفر بکنه . همچنین تو فایل دوم یه کد بنویسین که اگه اون متغیر مساوی صفر بود یه ارور بده و فایل خود به خود بسته بشه در این صورت کاربر بدون استفاده از برنامه Login نمی تونه فایل دوم رو باز کنه .

اگه توضیح بیشتری خواستین بگین یه نمونه بذارم .

BlueMMB

Well-Known Member
سلام دوست عزیز .

من به شما دو تا معذرت خواهی بدهکارم یکی به خاطر دیر شدن پاسختون و دومی به خاطر این که نتونستم فایلی رو که درست کرده بدوم براتون آپلود کنم . ولی کدهاش رو براتون می نویسم تا تو جاهای مشخص شده بنویسیدشون .

این کد رو برای دکمه ای که قراره پروژه دوم رو اجرا کنه بنویسید :
کد:
SaveVariable("login","1")
Run("<SrcDir>\Project.exe","")

و این کد رو برای قسمت StartPage پروژه دومتون بنویسید :
کد:
LoadVariable("login","check")
if (check=1) then
SaveVariable("login","0")
else
Message("Please open me by login.exe","")
exit()
end

بازم اگه مشکلی بود در خدمتتون هستم .

جدیدترین ارسال ها

بالا