استفاده از دوتابع mysqli و mysql با هم باعث بروز مشکل نمی شه؟

phpweb

Active Member
من برای اتصال به دیتابیس از تابع mysqli استفاده می کنم، از سایتهای دیگه یه کلاس برای ذخیره سسشن ها توی دیتابیس گرفتم که این کلاس از تابع mysql استفاده می کنه. الان روی لوکال هاست این روش بخوبی کار می کنه ولی آیا این روش درست و منطقی هست؟

ممکنه روی سرورهای مختلف این روش جواب نده؟

iran-TEC

Member
عنوان سوال ربطی به خوده سوال نداشت

mysqli نسخه جدیدتر و با امکانات بیشتر نسبت به mysql هست و فکر نمی کنم استفاده همزمان از هر دو مشکلی ایجاد کنه

همچنین ذخیره سشن در دیتابیس امن ترین راه برای حفاظت از سشن ها در مقابل انواع حمله ها می باشد ولی استفاده از این راه هزینه هایی هم دارد که شامل کند شدن کار با سشن به دلیل اینکه در دیتابیس ذخیره شدند می باشد

اگر امنیت سشن ها در وب سایتی که طراحی می کنید خیلی اهمیت داره از روش ذخیره در دیتابیس استفاده کن در غیر این صورت بهتره از سایر روش های امن کردن سشن ها استفاده کنی

Masoud1365

مدیر انجمن
خب شما که با mysqli کار کردید ! اونهایی رو هم که با mysql هست رو تبدیل کنید !

phpweb

Active Member
خب شما که با mysqli کار کردید ! اونهایی رو هم که با mysql هست رو تبدیل کنید !
من توی سازنده یه کلاس خودم اول یه اتصال به دیتابیس ایجاد می کنم و بعد کلاس مربوط به ذخیره سسشن ها توی دیتابیس رو اینکلود می کنم و ازش یه شی می سازم تا اجرا بشه.

مشکل اینجاست که موقع ساختن شی از کلاس سسشن باید متغیرهای مربوط به ایجاد اتصال رو به متد مربوطه بفرستم تا مجددا یه اتصال هم توی کلاس سسسشن ایجاد بشه.

چطور باید از اتصال ایجاد شده توسط سازنده کلاس اصلی، توی کلاس سسشن استفاده کنم؟

اگه این مشکل برطرف بشه، می تونم همه توابع رو به mysqli تبدیل کنم.

phpweb

Active Member
عنوان سوال ربطی به خوده سوال نداشت

mysqli نسخه جدیدتر و با امکانات بیشتر نسبت به mysql هست و فکر نمی کنم استفاده همزمان از هر دو مشکلی ایجاد کنه

همچنین ذخیره سشن در دیتابیس امن ترین راه برای حفاظت از سشن ها در مقابل انواع حمله ها می باشد ولی استفاده از این راه هزینه هایی هم دارد که شامل کند شدن کار با سشن به دلیل اینکه در دیتابیس ذخیره شدند می باشد

اگر امنیت سشن ها در وب سایتی که طراحی می کنید خیلی اهمیت داره از روش ذخیره در دیتابیس استفاده کن در غیر این صورت بهتره از سایر روش های امن کردن سشن ها استفاده کنی
اطلاعات مربوط به لاگین توی سسشن ذخیره می شن، و با توجه به اینکه از سرورهای اشتراکی استفاده می کنم باید سسشن ها رو توی دیتابیس ذخیره کنم.

Masoud1365

مدیر انجمن
شما باید اون کلاس سشن که استفاده میکنید رو مطابق با برنامتون کاستومایزش کنید !
استفاده از mysql و mysqli با هم دیگه یه کاره غیر منطقی هست !

جدیدترین ارسال ها

بالا