استفاده از درخت بدون کاهش چشمگیر در سرعت رندر

shahabaliboys

New Member
سلام بچه ها شما تو این پروژه به صورت غیر مستقیم خیلی کمکم کردید دمتون گرم فعلا تا این جای پروژه این شکلی شده :
villa1%20test.jpg

ولی دیگی داره پدر سیستمم در میاد حالا میخوام تو قسمت باغچه یه سری درخت بذارم ولی تقریبا مطمئنم اگه این کارو بکنم زمان رندر به طرز وحشتناکی بالا میره حالا می خوام ببینم شما پیشنهادی دارید که من چه کار کنم ؟ میشه یه جوری از عکس درخت به جای آبجکت استفاده کرد ؟ اگه میشه طبیعی میشه ؟ آبجکت درختی دارید که زمان رندر رو زیاد بالا نبره ؟
و در کل می دونم در برابر کار اساتیدی مثل شما این کار شاید اصلا به چشم نیاد ولی اگه در کل پیشنهاداتی برای بهتر شدنش دارید بگید . راستی یادم رفت بگم : 3ds max 2011 , Vray 1.5 sp4a
خلاصه خدا خیرتون بده هرکمکی می تونید بکنید تا این پروژه بهتر بشه اگه متریال خاصی دارید که بدرد اینجا می خوره ( چوب ، شیشه ، بتن ) بذارید بازم ممنون

babilo

Active Member
1.* می تونید از vrayproxy استفاده کنید که از هارد بجای رم استفاده مکنه .آموزش در سایت به صورت تصویری

2. ***استفاده از تصاویر آلفا***:
برای این کار اول دو تا پلان رو بصورت به علاوه (+) با هم قرار میدیم . بعد دو تا تصویر از سوژه نیاز داریم یکی روبرو و دیگری پهلو که اونها رو به کانالهای دیفوس دو تا متریال برای پلان هامون اعمال میکنیم . از این دو تصویر رنگی اول باید دو تا تصویر آلفا (سیاه و سقیدی که سوژه در اون کاملا سفید و اطرافش کاملا سیاه هست) هم داشته باشیم که اونها رو به کانال opacity نسبت بدیم .
حالا متریال ها رو به دو پلان اعمال میکنیم

2.آبجکت های rpc هست که خیلی جالبه .که خودم فکر کنم تو سرعت خیلی تاثیر داره ولی دوستان آلفا پیشنهاد کردند!

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا