استفاده از ادیتور زند استادیو برای کد کردن سوسر وب سایت

i-php-i

Active Member
استفاده از ادیتور زند استادیو برای کد کردن سورس وب سایت

من می خوام از ادیتور زند استادیو استفاده کنم و سورس وب سایتم رو کد کنم تا توی نت نتشر نشه و هکر نتونه به سورس سایت دسترسی داشته باشه.

چندتا سوال:

1- اگر نسخه نا شده این ادیتور رو استفاده کنم، ممکنه که در بین کار، وب سایتم از کار بیافته؟ (آیا این مشکل برای شما یا کس دیگه ای پیش اومده)

2- بجای این ادیتور، از چه ادیتور دیگه ای می تونم استفاده کنم. البته قبلا سرچ کردم و بیشتر بی کمپلیر رو پیشنهاد می کنن.

آخرین ویرایش:

Masoud1365

مدیر انجمن
1- اگر نسخه نا شده این ادیتور رو استفاده کنم، ممکنه که در بین کار، وب سایتم از کار بیافته؟ (آیا این مشکل برای شما یا کس دیگه ای پیش اومده)
بله ! بعد از مدتی ( مثلا 2 هفته ) همه صفحات سایت سفید میاد ! ( البته اگه کرک نشده باشه )

i-php-i

Active Member
بله ! بعد از مدتی ( مثلا 2 هفته ) همه صفحات سایت سفید میاد ! ( البته اگه کرک نشده باشه )
اگه کرکش کنم، امکان داره که وب سایت رو غیر فعال کنن؟

بجای زند، از چه برنامه ای می تونم استفاده کنم؟

آخرین ویرایش:

Masoud1365

مدیر انجمن
اگه کرکش کنم، امکان داره که وب سایت رو غیر فعال کنن؟
تا حالا که چنین مشکلی گزارش نشده ! من هم که کار کردم توی این چند سال مشکلی پیدا نکردم !
کدر خوب چون زیاد کار نکردم هم زیاد باهاشون آشنایی ندارم که اگه نخوایی از زند استفاده کنی یه چیزی بهت معرفی کنم !

i-php-i

Active Member
تا حالا که چنین مشکلی گزارش نشده ! من هم که کار کردم توی این چند سال مشکلی پیدا نکردم !
کدر خوب چون زیاد کار نکردم هم زیاد باهاشون آشنایی ندارم که اگه نخوایی از زند استفاده کنی یه چیزی بهت معرفی کنم !
ظاهرا شما سابقه زیادی توی طراحی وب سایت دارید. توی چند سال از زند استفاده می کردید؟ آیا توی این مدت مشکلی برای سایتهاتون که با این نرم افزار کد شدن بهتون گزارش نشده؟

سوال دیگه اینکه، این نرم افزار باعث کند شدن وب سایت نمی شه؟ چون باید سورس رو یبار کد کنه و یبار هم از حالت کد خارج کنه؟

Masoud1365

مدیر انجمن
ظاهرا شما سابقه زیادی توی طراحی وب سایت دارید. توی چند سال از زند استفاده می کردید؟ آیا توی این مدت مشکلی برای سایتهاتون که با این نرم افزار کد شدن بهتون گزارش نشده؟

سوال دیگه اینکه، این نرم افزار باعث کند شدن وب سایت نمی شه؟ چون باید سورس رو یبار کد کنه و یبار هم از حالت کد خارج کنه؟

نه مشکلی نداشتم ! البته کد کردن که نمیشه گفت راه جلوگیری از سرقت کد هست ! من هسته نرمافزارم رو روی سرور گذاشتم !

i-php-i

Active Member
نه مشکلی نداشتم ! البته کد کردن که نمیشه گفت راه جلوگیری از سرقت کد هست ! من هسته نرمافزارم رو روی سرور گذاشتم !
می شه در مورد گذاشتن هسته وب سایت روی سرور بیشتر توضیح بدید.
منظورتون اینه که هسته نرم افزار رو روی سرور خودتون می ذارید و بقیه فایلها رو روی سرور مشتری؟

Masoud1365

مدیر انجمن
می شه در مورد گذاشتن هسته وب سایت روی سرور بیشتر توضیح بدید.
منظورتون اینه که هسته نرم افزار رو روی سرور خودتون می ذارید و بقیه فایلها رو روی سرور مشتری؟

در این باره قبلا به صورت کامل در انجمن بحث شده ! یه سرچی بکنید اونجا توضیح داده بودم

جدیدترین ارسال ها

بالا