سلام دوستان عزیز
قصد اجاره یک سرویس vps با توجه به مشخصات زیر را داریم . لذا با توجه به تعداد زیاد سرویس دهندگان ترجیح دادم اینجا استعلام قیمت گذاشته بشه تا دوستان عزیز بتونن نوع سرویس و خدمات همراه با قیمت خودشون رو اعلام کنند .
لطفا توجه کنید :
فضای هارد : 5 تا 15 گیگ
پنهای باند : مطلوب 250 تا 500 گیگ ماهانه
ای پی : هرچه بیشتر بهتر
کنترل پنل : حتما لایسنس سی پنل
پشتیبانی : 100 % 24 ساعته ( تلفن ، موبایل و ایمیل )
سیستم عامل : لینوکس
شرکت ثبت شده با شماره ثبت دارای دفتر ثابت شماره ثابت ، موبایل (غیر از ایرانسل و تالیا ) ( ترجیجا تهران )
تخصص شرکت ترجیحا فقط هاستینگ
تائید مدیران هاستینگ و یا یک ، دو مدیر درجه اول مجید آن لاین
امنیت : تضمین شده
ارائه قراداد مکتوب به مهر و امضا
عدم تحریم سی پنل (درصورت تحریم سرویس دهنده باید پاسخ گو باشد )
آپ تایم 100 % یا 3 روز در سال
موقعیت سرور آمریکا یا کانادا و اروپا
آپدیت پکیچ ها به روز
بک آپ روزانه (هرچند خودمون می گیریم اما مهمه ) اگر اطلاعات بپره درجا شکایت کردیم اصلا هم به ما مربوط نیست که ایراد از اینجا بوده یا جای دیگه سرویس دهنده پاسخ گو باید باشد .
سرعت پاسخ گویی حداقل یک ساعت
مشخصات سخت افزاری مناسب
عدم ساسپند به دلایل بی ارزش (مثلا پرداخت نشدن حق سرویس سره ماه ، 48 ساعت که میشه تحمل کرد )
قابلیت پرداخت ماهانه
قیمت مناسب (درخور سرویس نجومی نباشه )
در نهایت فاش نشدن اطلاعات در هر صورت بروز کنه و مشکل از سرویس دهنده باشه در جا شکایت خواهد شد .
دوستان عزیز توجه کنید که ما قرار است سالیان سال با هم کار کنیم و اگر می بینید شرایط کمی سخته به من حق بدین چون قرار مدت زیادی با سرویس دهنده کار کنیم و علاقه هم نداریم دم به دقیقه جا عوض کنیم .
لطفا به موارد ذکر شده دقت کنید .
منتظر پیشنهادات شما هستم .
با کمال تشکر از شما
قصد اجاره یک سرویس vps با توجه به مشخصات زیر را داریم . لذا با توجه به تعداد زیاد سرویس دهندگان ترجیح دادم اینجا استعلام قیمت گذاشته بشه تا دوستان عزیز بتونن نوع سرویس و خدمات همراه با قیمت خودشون رو اعلام کنند .
لطفا توجه کنید :
فضای هارد : 5 تا 15 گیگ
پنهای باند : مطلوب 250 تا 500 گیگ ماهانه
ای پی : هرچه بیشتر بهتر
کنترل پنل : حتما لایسنس سی پنل
پشتیبانی : 100 % 24 ساعته ( تلفن ، موبایل و ایمیل )
سیستم عامل : لینوکس
شرکت ثبت شده با شماره ثبت دارای دفتر ثابت شماره ثابت ، موبایل (غیر از ایرانسل و تالیا ) ( ترجیجا تهران )
تخصص شرکت ترجیحا فقط هاستینگ
تائید مدیران هاستینگ و یا یک ، دو مدیر درجه اول مجید آن لاین
امنیت : تضمین شده
ارائه قراداد مکتوب به مهر و امضا
عدم تحریم سی پنل (درصورت تحریم سرویس دهنده باید پاسخ گو باشد )
آپ تایم 100 % یا 3 روز در سال
موقعیت سرور آمریکا یا کانادا و اروپا
آپدیت پکیچ ها به روز
بک آپ روزانه (هرچند خودمون می گیریم اما مهمه ) اگر اطلاعات بپره درجا شکایت کردیم اصلا هم به ما مربوط نیست که ایراد از اینجا بوده یا جای دیگه سرویس دهنده پاسخ گو باید باشد .
سرعت پاسخ گویی حداقل یک ساعت
مشخصات سخت افزاری مناسب
عدم ساسپند به دلایل بی ارزش (مثلا پرداخت نشدن حق سرویس سره ماه ، 48 ساعت که میشه تحمل کرد )
قابلیت پرداخت ماهانه
قیمت مناسب (درخور سرویس نجومی نباشه )
در نهایت فاش نشدن اطلاعات در هر صورت بروز کنه و مشکل از سرویس دهنده باشه در جا شکایت خواهد شد .
دوستان عزیز توجه کنید که ما قرار است سالیان سال با هم کار کنیم و اگر می بینید شرایط کمی سخته به من حق بدین چون قرار مدت زیادی با سرویس دهنده کار کنیم و علاقه هم نداریم دم به دقیقه جا عوض کنیم .
لطفا به موارد ذکر شده دقت کنید .
منتظر پیشنهادات شما هستم .
با کمال تشکر از شما