استعلام vps

teamnet

Member
سلام دوستان عزیز

قصد اجاره یک سرویس vps با توجه به مشخصات زیر را داریم . لذا با توجه به تعداد زیاد سرویس دهندگان ترجیح دادم اینجا استعلام قیمت گذاشته بشه تا دوستان عزیز بتونن نوع سرویس و خدمات همراه با قیمت خودشون رو اعلام کنند .

لطفا توجه کنید :

فضای هارد : 5 تا 15 گیگ

پنهای باند : مطلوب 250 تا 500 گیگ ماهانه

ای پی : هرچه بیشتر بهتر

کنترل پنل : حتما لایسنس سی پنل

پشتیبانی : 100 % 24 ساعته ( تلفن ، موبایل و ایمیل )

سیستم عامل : لینوکس

شرکت ثبت شده با شماره ثبت دارای دفتر ثابت شماره ثابت ، موبایل (غیر از ایرانسل و تالیا ) ( ترجیجا تهران )

تخصص شرکت ترجیحا فقط هاستینگ

تائید مدیران هاستینگ و یا یک ، دو مدیر درجه اول مجید آن لاین

امنیت : تضمین شده

ارائه قراداد مکتوب به مهر و امضا

عدم تحریم سی پنل (درصورت تحریم سرویس دهنده باید پاسخ گو باشد )

آپ تایم 100 % یا 3 روز در سال

موقعیت سرور آمریکا یا کانادا و اروپا

آپدیت پکیچ ها به روز

بک آپ روزانه (هرچند خودمون می گیریم اما مهمه ) اگر اطلاعات بپره درجا شکایت کردیم اصلا هم به ما مربوط نیست که ایراد از اینجا بوده یا جای دیگه سرویس دهنده پاسخ گو باید باشد .

سرعت پاسخ گویی حداقل یک ساعت

مشخصات سخت افزاری مناسب

عدم ساسپند به دلایل بی ارزش (مثلا پرداخت نشدن حق سرویس سره ماه ، 48 ساعت که میشه تحمل کرد )

قابلیت پرداخت ماهانه

قیمت مناسب (درخور سرویس نجومی نباشه )

در نهایت فاش نشدن اطلاعات در هر صورت بروز کنه و مشکل از سرویس دهنده باشه در جا شکایت خواهد شد .

دوستان عزیز توجه کنید که ما قرار است سالیان سال با هم کار کنیم و اگر می بینید شرایط کمی سخته به من حق بدین چون قرار مدت زیادی با سرویس دهنده کار کنیم و علاقه هم نداریم دم به دقیقه جا عوض کنیم .

لطفا به موارد ذکر شده دقت کنید .

منتظر پیشنهادات شما هستم .

با کمال تشکر از شما

vatanmusic

Well-Known Member
خيلي تند ميري عزيز
1-شما داري وي پي اس ميگيري و تحريم شدن ديگه ربطي به سرور اصلي زياد نداره
2 آپديت پكيج ها و..... را خودتون بايد انجام بديد - اگه ريسيلر ميگيرفتيد بله طرف موظف بود آپديت كنه
3-تو كاره شكايتم كه هستيد :d اينجا ديگه خيلي داري تند ميري ( عزيز تا حالا هزاران هزار نفر از هم ديگه شكايت كردن ولي دستشون به جايي بند نشده چون تو ايران دادگاه زياد به مسائل اينترنتي اونم هاستينگ كه معلوم نيست چي به چي بوده زياد توجه نميكنه
4- شايد عزيز يكي خط تلفن ثابت داشته باشه و + 1 خط همراه اول ولي هيچ وقتم جواب نده ولي شايدم يكي يه خط ايرانسل داشته باشه ولي با همون خط ايرانسل پشتيباني را به آپولو تبديل كنه پس اين دليل نميشه هركي همراه اول داشت پشتيبانيش بهتره (الان ديگه ايرانسل همه جا خط ميده فقط بعضي موقها قات ميزنه كه حيتي همراه اولم همين طوره d:
5- شما عزيز با اين حرفهات ميخواي اون شركت را جوري هدايت كني كه گوش به فرمان جنبعالي باشه كه فكر نميكنم كسي را گير بياري
6 سره مسائل پاك شدن اطلاعات ديگه تمامي هاستينگ ها تو قوانينشون نوشتن كه ما بك آْپ ميگيريم ولي بازم حفظ اطلاعات به عهده خوده كاربر هست ( به هر حال دنياي اينترنت هست روشم ننوشته شب مي خوابي صبح بلند ميشي سرورت رو هواست ( البته اضافه كنم همچين كشكم نيست و به هر حال اگه از يه جاي معتبر بگيري بهتره
راستي اومديمو خوده شما زدي اطلاعات را پاك كردي حالا مثلا با يه اشتباه كوچيك كه حواست نبوده حذف شده ميري يقيه اون بابا را ميگيري :d (آخه نوشتي به ما مربوط نيست اطلاعات چه جوري پاك شده ) :d

در آخر شما كه اينقدر رو اطلاعاتت حساسي و نميخواي مشكلي برات پيش بياد فكر كنم سرور اختصاصي گزينه مناسبي براتون باشه
اميد وارم تونسته باشم خوب راهنماييت كنم

teamnet

Member
دوست عزیزم با تشکر از پاسختون ... حتما نکاتی که شما گوشزد کردین مد نظر خواهد گرفت .
وای دوست عزیز مارگزیده از ریسمون سیاه و سفید می ترسه متاسفانه چندین بار پیش اومده که با اینکه تاکید شده که بک آپ گرفته می شه ولی بازهم اطلاعات پریده و بک آپ هم مربوط به دو هفته پیش طرف بوده .

منو ببخشید مجبورم اینطوری تاکید کنم .

در ضمن این یک استعلام است هر کس شرایطش رو داشت یا علی نداشتم که حداقل می تونه شرایطه که داره رو اعلام کنه .

مرسی از دوستان

* 6 GB Raid Disk Space
* 200 GB Monthly Data Transfer
* 512 MB Guaranteed Ram
* 1 GB Burstable Ram
* 1 IP Addresses Included
* 1 Remotdesktop Included
* Run .exe Included

ghaymate 1 saleh = 410,000 toman

* 10 GB Raid Disk Space
* 300 GB Monthly Data Transfer
* 512 MB Guaranteed Ram
* 1 GB Burstable Ram
* 1 IP Addresses Included
* 1 Remotdesktop Included
* 1 Pelesk Included
* Run .exe Included

ghaymate 1 saleh = 525,000 toman

pardisgroup

Active Member
ما چنین سرویسی داریم .... قیمتش هم بر اساس ترافیک پهنای باند : هر 1 گیگ : 800 تومان.
بک آپ هم 4 بار در روز !
از سرور اختصاصی به مراتب بهتر و بالاتر هست ....

آخرین ویرایش:

mehdinasiri

پارس لند گروپ
خیلی خوشحالم دوستمون این شرایط رو ذکر کرد من هم مدتها است دنبال چنین مورد معتبری هستم. این دوستمون حداقل هایی که برای یک کار حرفه است رو ذکر کرده و اگر کسی به خودش مطمئن هست نباید دلخور بشه. همه ما میدونیم ممکنه هر لحظه Cpanel از کار بیوفته اما شرکت طرف قرار داد مسئولیت این رو قبول کنه که سریعا دایرکت ادمین نصب کنه و موارد مشابه. هدف همیاری هست برای بهتر عرضه کردن خدمات به مشتری. وگرنه باور کنید در این بازار آشفته 100 گیگ میفروشن 10 هزار تومن فرداشم می پره! سخته اعتماد کردن.
نمیدونم تو انجمن لینک دادن خلاف مقررات هست یا نه اما با برسی هایی که کردم http://www.inetworkweb.com/ هم شرکت ثبت شده داره هم قیمت هاش مناسب هست. خوشحال میشم دوستان موارد مشابه یا بهتری رو بگن.

vatanmusic

Well-Known Member
بله منظورتون را كاملا متوجه شدم
واسه همين گفتم اگر از جايي معتبر خريد كنيد مشكلي واستون پيش نمياد
خودمم ميتونم چنين سرويسي بهتون ارئه بدم
اطلاعات بيشتر -> پيغام خصوصي

webmizban.com

Active Member
خیلی خوشحالم دوستمون این شرایط رو ذکر کرد من هم مدتها است دنبال چنین مورد معتبری هستم. این دوستمون حداقل هایی که برای یک کار حرفه است رو ذکر کرده و اگر کسی به خودش مطمئن هست نباید دلخور بشه. همه ما میدونیم ممکنه هر لحظه cpanel از کار بیوفته اما شرکت طرف قرار داد مسئولیت این رو قبول کنه که سریعا دایرکت ادمین نصب کنه و موارد مشابه. هدف همیاری هست برای بهتر عرضه کردن خدمات به مشتری. وگرنه باور کنید در این بازار آشفته 100 گیگ میفروشن 10 هزار تومن فرداشم می پره! سخته اعتماد کردن.
نمیدونم تو انجمن لینک دادن خلاف مقررات هست یا نه اما با برسی هایی که کردم http://www.inetworkweb.com/ هم شرکت ثبت شده داره هم قیمت هاش مناسب هست. خوشحال میشم دوستان موارد مشابه یا بهتری رو بگن.

باید عرض کنم اگر خلاف قوانین نباشه فقط جهت اطلاع رسانی خیلی ها از دستشون شاکی بودن.
این سرویس رو می تونم ماهی 40 تومان بهتون بدم.

teamnet

Member
ما چنین سرویسی داریم .... قیمتش هم بر اساس ترافیک پهنای باند : هر 1 گیگ : 800 تومان.
بک آپ هم 4 بار در روز !
از سرور اختصاصی به مراتب بهتر و بالاتر هست ....

دوست عزیز با تشکر از توجه شما لطفا اطلاعات خودتون رو برای من پی ام کنید .

باید عرض کنم اگر خلاف قوانین نباشه فقط جهت اطلاع رسانی خیلی ها از دستشون شاکی بودن.
این سرویس رو می تونم ماهی 40 تومان بهتون بدم.

دوست عزیزم طبق مواردی که ذکر شد شرکت مورد نظر حتما باید به تائید مدیران مجید آنلاین برسد اگر موردی داشته باشند ازدید این عزیزان دور نخواهد ماند .

mamoolhacker

Active Member
سلام
20 گیگابایت فضای کاربری
500 گیگابایت پهنای باند ماهانه
256 مگابایت رم اختصاصی
Cpanel - 15000 تومان
کرنل اختصاصی
ماهانه 28000 تومان
تهیه ی نسخه ی پشتیبان از اطلاعات بر عهده ی خود کاربر می باشد . در صورت تمایل میتوانید بر روی وی پی اس خود بک آپ به صورت لوکال داشته باشید و یا به ازای هر 1 گیگابایت ftpbackup مبلغ 1000 تومان را به صورت ماهیانه پرداخت کنید.
اطلاعات بیشتر : http://globat.ir/content/view/18/42
بخش فروش : [email protected]
تلفن : 08612217054 - بخش فروش ( تمام روز های هفته جز 1 شنبه)
تلفن های دیگر در سایت اعلام شده
موفق باشید .

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا