استراق سمع chat خصوصی من

hamids68

Member
سلام

مشکلی که من با یاهو پیدا کردم این هست که, پس از اتمام برقراری ارتباط با دوستم که شامل text chat و webcam بوده. ظاهرا یک نفر به دوستم پیامی میفرسته که نشون میداده اون فرد از تمام اطلاعاتی که ما ردو بدل کردیم خبر داره و ظاهرا در همون لحظه با ما بوده, حتی webcam ما را هم دیده .ولی ما متوجه اون نشدیم . هیچ آثاری که نشون میده نفر دیگری بر ارتباط ما نظارت میکنه نداشتیم. میخواستم بدونم چطور یک همچین چیزی امکان داره و آیا این مسِله ربطی به هک کردن ID یاهو داره یا نه. اضافه کنم که اون فرد از تمام اطلاعات text chat ما در ICQ هم خبر داشت. با تشکر

samsalek

Member
در مورد ديدن وب كم چند برنامه در اين مورد هست كه ميشه وب كمها رو ديد زد، اون يكي رو نمي دونم ولي نيازي به هك نيست.

hamids68

Member
سلام

ممنون از بابت جواب . خوب حالا اگه ميشه اسم اين
برنامه ها را بگو تا حد اقل اشنا بشم يا ايميل بزن .

حميد

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
معمولا از تروجانها براي اينكار استفاده ميكنند از اين برنامه هاي Trojan Remover گير بيار بنداز به جون كامپيوترت ببين چيزي پيدا ميكنه

مجيد

hamids68

Member
بله حق با شما بود . تروجان روی سیستم من بود.از راهنمایی شما تشکر میکنم. و لی یک هم حالم گرفته شده .. دوست دارم حالشو بگیرم.دوستم تونسته id yahoo طرفو بگیره ... شما پیشنهادی دارین؟؟

Ali_ix

Well-Known Member
hamids68 گفت:
بله حق با شما بود . تروجان روی سیستم من بود.از راهنمایی شما تشکر میکنم. و لی یک هم حالم گرفته شده .. دوست دارم حالشو بگیرم.دوستم تونسته id yahoo طرفو بگیره ... شما پیشنهادی دارین؟؟

سلام ...

بهترين راه اينه كه جوري عمل كنيد كه نتونه ديگه نفوذ بكنه ! :wink:

اين از همه راهها بهتره !

خواستيد بگيد تا مواد لازم براي يك سيستم امن رو بگم بهتون ! :wink:

علي 8)

iRWEBDES

Active Member
امكان نداره چت خصوصي تو رو ديده باشه دوست عزيز
وب كم كه مثل آب خوردنه اما امكان نداره كسي بتونه چت خصوصي شما رو ببينه !

مهرداد كوهي

aryan88

Member
سلام.

ميشه.
اگر تورجان بوده ميشه.
هم ميتونه ببينه وب کام و چي تايپ ميکنيد و هر اتفاقي در کامپيوتر ميوفته رو ببينه. پس اون ميتونه ببينه شما و دوست شما چي رد و بدل ميکنيد.

Mandana_P

Member
Ali_ix گفت:
hamids68 گفت:

سلام ...

بهترين راه اينه كه جوري عمل كنيد كه نتونه ديگه نفوذ بكنه ! :wink:

اين از همه راهها بهتره !

خواستيد بگيد تا مواد لازم براي يك سيستم امن رو بگم بهتون ! :wink:

علي 8)

اگه ميشه راهنمايي كنيد چه طور :oops:
و هم چنين اگه ميشه به صورت آموزشي باشه تا در قسمت مقالات هم بگذارند

با تشكر

Peyman-Pop

Active Member
آقا آرین این تاپیک مال چند وقت پیشه که جواب باقی‌ دوستان من جمله خود من به علت اشکالات هاست پاک شده برای همین این تاپیک نصفه کاره موند .

ماندانا خانم امینیت یک کامپیوتر یک چیز شخصی‌ هستش و هرکسی‌ یکجور عمل میکنه طوری نیست که آموزش برای اینکار بدند ، اما شما اگر به امنیت علاقه دارید و امنیت کامپیوتر خودتون براتون اهمیت داره ، در درجه اول یک آنتی‌ ویروس قوی مثل نورتون رو نصب کنید و همیشه اونرو آپدیت کنید ،در قدم بعدی اگر همیشه از اینترنت استفاده می‌کنید یک فایروال خوب مثل zone alarm نصب کنید ، تا دیواری بین کامپیوتر شما و اینترنت کشیده بشه که این دیوار فقط یک در داره که کلید اون در هم فقط دست شماست .

در آخر سعی‌ کنید در مورد ویندوز اطلاعات خودتون رو زیاد کنید اینطوری اگر به اون حد برسید که به تمام موارد نفوذی و آسیب پذیر آگاه باشید حتی‌ بدون آنتی‌ ویروس هم میتونید ویروس ها رو پیدا کنید و از بین ببرید .

موفق باشید .

Mandana_P

Member
پيمان جان ممنون
خوشبختانه من هم آنتي ويروس و هم فايروال دارم ولي دوست دارم اطلاعات ويندوزم بيشتر بشه تا بتونم مديريت بهتري داشته باشم

اگه در اين زمينه سايت مفيدي مي شناسيد لطفا معرفي كنيد

با تشكر

Peyman-Pop

Active Member
به عنوان یک سایت مفید همین سایت .

من خودم خیلی‌ وقت پیش سایت های زیادی رو گشتم تا یکجا که اطلاعات مفیدی داشته باشه پیدا کنم تنها سایتی‌ که پیدا کردم اینجا بود که همیشه مطالب جدید و تازه و آموزنده داشت برای همین از اون زمان تاحالا همیشه وقت خودم رو در این انجمن سر می‌کنم .

شما هم اگر هریک از انجمن هارو کامل مطالعه کنید ( مطالب قدیمیتر در انجمن ها ) اطلاعات بسیار مفیدی پیدا می‌کنید .

اگر سوالی‌ هم برای شما پیش اومد من یا باقی‌ دوستان هستیم که به اونها جواب بدیم ‌.

موفق باشید .

anti-life

Active Member
استراق سمع نبوده همونطور كه قبلا گفته بوديم ولي نميدونم چرا تمام مطالبي كه نوشته بودم پاك شده حالا مهم نيست جايي كه من مينويسم يا آخر پاك ميشه يا سانسور ميشه يا قفل !

در مورد اين بگم كامپيوتر يكي از شما دوتا آلوده بوده به تروجان و بدون اينكه آلوده باشه هيچ راه ديگه اي نيست كه بخواد كسي اين كارو بكنه و برنامه هايي مثل win nt utility كه هست الكيه و فقط كار كردن باهاشون وقت تلف كنيه ....

اگه به اين راحتي استراق سمع بود كه ديگه نه ماكروسافتي بود نه ياهو .....

hamids68

Member
سلام
از همه دوستانی که به نوعی به گرم تر شدن این بحث کمک کردند تشکر میکنم.این مشکلی بود که من داشتم و تا حدی هم مشکل من حل شد.تروجان را پیدا کردم واز شرش خلاص شدم.در حال حاضر هم از ضد ویروس نورتون 2001 استفاده میکنم. و همینطور از norton internet security 2001 که ظاهرا مرتب داره uptodate میشه. و لی خوب ...بحث دوستانی که تجربه ای در این زمینه داشتند داشت به نتایج خوبی میرسید که ظاهرا سایت دچار مشکلاتی شد که thread ما هم قطع شد.

من فکر کنم تا این حد دبوار امنیتی که درست کرده ام کافی باشه .... من درست نمیدونم که آیا یک firewall هم لازم هست یا نه و اگر دوستان
firewall مناسبی میشناسند که بشه download کرد لطفا معرفی کنند.

Peyman-Pop

Active Member
حمید جان همین برنامه هایی‌ هم که شما استفاده میکنی‌ برنامه های خوبی‌ هستند ، تنها نکته ای که باید همیشه به اون توجه داشته باشی اینه که همیشه از آخرین ورژن برنامه های امنیتی‌ استفاده کنی ، چون همیشه ورژن های قبل دارای مشکلات امنیتی‌ هستند که به مرور زمان پیدا میشند .

موفق باشی‌.

جدیدترین ارسال ها

بالا