انیمیشن استخر

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام. وقتتون بخیر.برای یکی از کارفرماهام اخیرا یه انیمیشن زدم. کل مدت کار روش 3 ساعت بود. تقریبا 4 ساعت هم لومیون رندرش طول کشید.
بحث لومیون داغ شد اخیرا گفتم بزارم اینجا. امیدوارم خوشتون بیاد.
Nejat Ebrahim.mp4_thumbs_[2014.06.16_11.58.36].jpg
لینک دانلود انیمیشن

archman3d

Member
سلام اقای دکتر
میگم ظاهرا داخل لومیون نمیشه متریال استیل ساخت؟ درست؟
من گشتم ولی پیدا نکردم

به نظرم انیمیشن خوبی شده بود نسبت به زمانی که گذاشتی

سید جان خسته نباشی مثل همیشه عالی بود

استاد عزیز این امضای شما جو خوبی ایجاد نمیکنه . فضای هنری انجمن رو کمتر میکنه

هنر ما برگرفته از اعتقادات ماست و سمبل اعتقادات ما هم اکنون توسط نیروهای تکفیری مورد هجوم قرار گرفتند .
فضای هنری ما مدیون امنیت ماست
مطمئن باشید اگر امثال سردار سلیمانی ها نبودند ، ایران نیز به بلای عراق گرفتار میشد و ذره ای از جو هنری کنونی باقی نمی ماند

آخرین ویرایش:

darklight

کاربر فعال
آقا عارف واقعا کارتون درسته ... بسیار عالی (البته با توجه به زمان انجام پروژه)
بابت امضاتون هم به نظرم بسیار عالیست ... خصوصا در این روزها باید همیشه و همه جا و همه وقت حواسمون به این مساله باشه ....
هنر ما برگرفته از اعتقادات ماست و سمبل اعتقادات ما هم اکنون توسط نیروهای تکفیری مورد هجوم قرار گرفتند .
فضای هنری ما مدیون امنیت ماست
مطمئن باشید اگر امثال سردار سلیمانی ها نبودند ، ایران نیز به بلای عراق گرفتار میشد و ذره ای از جو هنری کنونی باقی نمی ماند

کاملا با حرف شما موافقم .... به خاطر دید باز و قلب سلیمتون هم بهتون تبریک می گم...

mgh-max

کاربر فعال
وقتتون بخیر.برای یکی از کارفرماهام اخیرا یه انیمیشن زدم.

باحال شده. معمولا پیش میاد تو بازار کسی انیمشن بخواد؟ اگه بخواد چجوری دسمزد حساب میشه؟ ثانیه ای؟

استاد عزیز این امضای شما جو خوبی ایجاد نمیکنه . فضای هنری انجمن رو کمتر میکنه .
منم موافقم. هیچ وقت هنر و هنرمند از جنگ و خشونت حمایت نمی کنه

AREF

سلام بچه ها در مورد امضا بحث نکنین.مثل خبر تمام روزنامه ها این چیزهاست. من خودم صد در صد مخالف حاشیه سازی هستم. برش میدارم خبر جدید تر میزارم! ممنون از همه
در مورد انیمیشن قیمت لومیون دقیقه ای از 1.5 میلیون تا 2.5 میلیون میگیرم. البته این کار اگه خدا بخواد قرار هست اجرا کنیم و سودش رو توی بحث مدیریت پیمان داریم. اما خب بعضی اوقات باید دون پاشی کرد
ممنون .

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
خیلی هم عالی !
فقط عارف حرکت دوربین یکم باید تمیز تر در بیاد ، همونطور که دیدی Lumion بحش Curve نداره باید یک جوری با ترفند انیمیت کرد .
کیفیت کار عالی بود .

amir0172

Well-Known Member
سلام عارف جان کار خیلی خوبی شده یه سوال داشتم شاید جاش اینجا نباشه
میخواستم بدونم دقیقه 1.5 همراه با مدلسازی ؟یا برا مدلسازیش قیمت جداگانه میگیرین؟ممنون

AREF

سلام. ممنون.آره حمید این دوربین لومیون واقعن مصیبت هست.انشاله توی لومیون 5 برطرفش کنن.
در مورد قیمت نه دیگه کل کار از مدلسازی و همه چی باهم پکیج دقیقه ای اینقدر.البته اگه رندر مکس بخوان جدا گانه حساب میشه.
سالار جان ممنون آره موافقم. دیگه توی اجرا دقیق این کاشی ها رو نمیخره. هدف این بود حس رنگی فضا دستشون بیاد.

جدیدترین ارسال ها

بالا