استخراج فایل swf کد شده توسط Mochimedia

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
mochidecrypt_1_iflashlord.jpg

شاید شما هم با وب سایت mochimedia و خدمات آن آشنا باشید و شاید بارها بازی هایی که توسط این شرکت کد شده اند را دیده باشید ، بازی هایی که با متد mochimedia انتشار داده می شوند در ابتدا آنها یک نوار بازگزارنده که در کنار آن یک نماد قفل می باشد نمایش داده می شود و در این زمان در صورتی که کاربر به اینترنت متصل باشد یک تبلیغ به نمایش در می آید و در ضمن بعد از بازگزاری شدن هم مدت کوتاهی مکث برای دیده شدن تبلیغ مربوطه ایجاد می شود و نکته مهم تر این که کد و محتوای اصلی بازی شامل کدها و تصاویر ، اشیاء و تمامی مواردی که در فلش به کار گرفته شده است را با متدی خاص و قدرتمند توسط mochimedia محافظت می شوند. حال شاید بهتر باشد بگوییم محافظت می شدند!

mochi_lock_iflashlord.jpg

این نرم افزار در حال حاضر مانند یک ابزار کمکی برای دیکامپال کردن فایل های قفل شده با متد فوق الذکر می باشد و به شما فایل Swf اصلی را ارئه می دهد که توسط هر برنامه دیکامپایلری قابل دیکامپایل شدن هست!
رابط کاربری GUI برنامه بسیار ساده کار شده است ، تنها کافیست که فایل خود را Drag کنید و در محیط برنامه Drop کنید تا برنامه قفل فایل را شکسته و فایل اصلی را استخراج کند و در اختیار شما قرار دهد ، فایل استخراج شده در کنار فایل اصلی ذخیره شود. در ضمن با راست کلیک و انتخاب گزینه Browse File هم می توانید فایل مورد نظر خود را انتخاب نمایید.

اطلاعات برنامه :
نسخه برنامه : ۱.۰.۰
نسخه Adobe Air Installer مورد نیاز برای نصب : Adobe Air 2.5 یا بالاتر
حجم برنامه : ۲۷۵ کیلوبایت
تاریخ انتشار : ۳ تیر ۱۳۹۰
قدرت یافته توسط : فلش CS5.5 ، ادوبی ایر ، اکشن اسکریپت ۳

دانلود :
دانلود آخرین نسخه MochiDecrypt با فرمت AIRقابل نصب بر روی هر سیستمی که Adobe AIR روی آن نصب باشد.
دانلود آخرین نسخه MochiDecrypt با فرمت EXE - قابل نصب بر روی هر سیستمی که Adobe AIR روی آن نصب باشد.
نکته :
برای اجرا در ویندوز ۷ بهتر می باشد که روی برنامه کلیک راست کرده و با کلیک بر روی گزینه Run as administrator برنامه را اجرا نمایید.

تست برنامه :
برای تست می توانید این نمونه بازی را دانلود کنید و فایل مربوطه را درون برنامه بکشید و رها کنید تا فایل اصلی در کنار آن ساخته شود.
دانلود فایل بازی نمونه

برای اطلاع به روز از آخرین نسخه نرم افزار مربوطه به آدرس زیر مراجعه کنید
http://blog.iflashlord.com/?p=1109

این صفحه هم برای همان اطلاعات به صورت انگلیسی می باشد
http://blog.flashbanneronline.com/2...rom-mochimedia-encrypted-file-mochidecrypter/

پیوست ها

• MochiDecrypt_v1.zip
    269.5 کیلوبایت · بازدیدها: 88
آخرین ویرایش:

++Hadi++

Active Member
واقعا دمت گرم و سرت خوش باد ای می گستر ...من خیلی دنبالش بودم ...فقط خودت نوشتی بلا...

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
واقعا دمت گرم و سرت خوش باد ای می گستر ...من خیلی دنبالش بودم ...فقط خودت نوشتی بلا...
در واقع این نرم افزار توسط الگوریتم کد گزاری MochiMedia به صورت معکوس ایجاد شده و فایل اصلی دورنی را خارج می کند و در اختیار کاربر می گزارد.
برنامه نویس و طراحش هم بنده هستم.

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
برای دوستانی که با تست مشکل داشتن یک نمونه بازی قفل شده قرار دادم دانلود نمایید و برنامه را تست نمایید
نسخه پیشرفته تر برنامه هم در دست ساخت هست.

تست برنامه :
برای تست می توانید این نمونه بازی را دانلود کنید و فایل مربوطه را درون برنامه بکشید و رها کنید تا فایل اصلی در کنار آن ساخته شود.
دانلود فایل بازی نمونه

جدیدترین ارسال ها

بالا