استخدام نویسنده کپی پیست کار با افزایش حقوق تدریجی

simo120

Active Member
با سلام
برای یک سایت تفریحی به دو نفر نویسنده برای کپی پیست کردن مطالب نیازمند هستیم.البته به این نکته هم توجه کنید که ما به هر نویسنده ماهانه 50 هزار تومن حقوق میدیم و انتظار داریم که نویسنده بگه با این حقوق چند تا پست میتونه در ماه در سایت ارسال کنه.
- سایت های منبع معرفی می شوند.
- کلمات کلیدی باید از سایت مبدا کپی شود
- متون و تصاویر باید انلینک شوند.
علاقه مندان شرایط کاریشون رو اعلام کنند.

ضمنا با افزایش مطالب و جذب حامی مالی حقوق نویسنده در صورت مداومت همکاری به صورت تدریجی تا سقف 500 تومن افزایش پیدا می کنه

hasanazizi

New Member
سلام اقا من هستم
کی کار شروع میشه
درضمن طراح وب سایت هستم و با تمام cms ها اشنایی کامل دارم و تمام سئو سازی رو بلدم
ایدی یاهو من hasanazizi985
email : [email protected]

سلام دوست عزیز با این حقوق من میتونم ماهی 44 پست آپ کنم با این شرایطی که گفتید البته من روزهای پنج شنبه رو نمیتونم کار کنم
که این 44 پست میشه تقریبا روزی 2 پست
البته در صورت امنیت شغلی و افزایش حقوق تا سقف 500 هزار منم سعی میکنم با توجه به حقوق تعداد پست ها رو افزایش داده و آنرا متناسب با حقوق دریافتی بنمایم
اما در حال حاظر با توجه به حقوق ماهی 50 هزار تومن گمان میکنم همان روزی 2 پست منصفانه باشد.

موفق و پیروز باشید

Esmaeel.K

New Member
سلام

سابقه کار در چندین وب سایت و فروشگاه اینترنتی.
دانشجوی رشته it
ارسال 15-20 پست در روز.

daniyal19

Member
سلام داداشم
اولین قیمتی که شما دادی مال 90یا آخر 91 خودت مختاری اما کار بقیه رو خراب میکنی هرچندکه کاربلد غمی نداره
و صحبتی با کارفرما:اگه دنبال پست می گردی که سئو بخوره و آمار بازدیدش بالا بره و جذاب باشه زیر 400 دنبال کسی نگرد
نهایت من با روزی دوتا می تونم اما هم سئوکارم هم نویسنده.

جدیدترین ارسال ها

بالا