استخدام برنامه نویس php

alireza82

Well-Known Member
سلام
اول ار مدیرا معذرت خواهی میکنم بابت این تاپیک! میدونم جاش تو نیاز مندیها بود ولی یکم عجله ای هست!
دوستان دنبال یه برنامه نویس خوب و خوش ذوق ونسبتا حرفه ای میگردم برای کار fulltime داخل یه شرکت. لطفا رزومه و سوابق کاری و همچنین حقوق در خواستی خودتون رو به ادرس a.arabiyan[at]gmail{dot}.com ارسال کنید. در اولین فرصت با شما تماس خواهیم گرفت.
با تشکر

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
سلام
اول ار مدیرا معذرت خواهی میکنم بابت این تاپیک! میدونم جاش تو نیاز مندیها بود ولی یکم عجله ای هست!
دوستان دنبال یه برنامه نویس خوب و خوش ذوق ونسبتا حرفه ای میگردم برای کار fulltime داخل یه شرکت. لطفا رزومه و سوابق کاری و همچنین حقوق در خواستی خودتون رو به ادرس a.arabiyan[at]gmail{dot}.com ارسال کنید. در اولین فرصت با شما تماس خواهیم گرفت.
با تشکر
خب یکم توضیح میدادی بد نبود!

محل کار؟ حقوق؟ نمام وقت مثلا چه ساعتی هست؟

بله بهتره یکم بیشتر توظیح بدی ..
محل کار کدوم شهر هست ؟ و منظورت از FullTime چی هست ؟

alireza82

Well-Known Member
محل کار تهران، کريمخان آبان جنوبی هست !
حقوق هم که عرض کردم حقوق درخواستی خودتون رو بگید بالاخره اگر لازم شد با هم بیشتر صحبت کنیم در اون مورد هم صحبت خواهد شد.
کار full time هم یعنی شما در ساعت اداری شرکت که 8 تا 5 بعد اظهر هست شما در شرکت مشغول هستید. نه ساعتی نه پروژه ای و ... شما تو این ساعت برای شرکت و کار های مربوط به سایتش رو انجام میدید. شرکت مال من نیست و یا من اونجا کار نمیکنم فقط مصاحبه و معرفی شما بامنه که با توجه به نمونه کاراتون و صحبتی که احتمالا با هم خواهیم داشت انشالله یه نفر رو انتخاب میکنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا