استاد اينترنتي حرفه اي براي نصب وردپرس از مبتدي تا پيشرفته

سلام دوستاي عزيز...
نزديك به دو سال هستش كه چند تا وبلاگ دارم و هميشه دوست داشتم كه بتونم يه سايت اختصاصي داشته باشم البته همون جور كه ميدونين هميشه ما دوست داريم كه بتونيم با كمترين هزينه كارهامون رو به نتيجه برسيم . با سايت ورد پرس آشنا شدم براي دريافت آخرين ورژنش اقدام كردم . در پيش نيازش نياز به نصب برنامه xammp ديدم اونرو دانلود كردم ... ولي از اينجا به بعد دچار مشكل شدم بعد از نصب برنامه xammp نتونستم صفحه اصليش رو بيارم و بتونم باهاش كار كنم تا ورد پرس رو روش نصب كنم ... فكر مي كنم مشكل از نصب و مشكل پورت ويندوز داشت پورت 80 يا چيزهاي ديگه باشه . بعد فهميدم كه شايد بشه برنامه wamp رو نصب كنم شايد مشگل حل بشه ... براي حل اين مشگل كه از ابتدا گريبانگير شده و اينكه ممكنه در ادامه به مشكلات ديگه اي بربخورم نياز به يك استاد حرفه اي دارم كه بتونه كمكم كنه تا راحت با راهنمايي و اطلاعاتش مشكلاتم رو سريع و راحت حل كنم ...

خوشحال مي شم اگر كسي بتونه به عنوان يك استاد كمك و راهنمائيم كنه ...

شايد يه روزي بتونه اين بحث به يكي از بهترين و پر بازديدترين مبحثهاي مجيد آنلاين تبديل بشه كه آدمهاي زيادي ازش استفاده كنن و باعث خير براي همه استاداني كه اينجا اقدام به راهنمايي كردن بشه ...

ممنون ميشم راهنمايي كنين:

• دوباره از صفر از كجا شروع كنم ؟
  • اول اينكه با xammp شروع كنم يا با wamp يا با نرم افزارهاي ديگه ...
  • يا شروع از راهي ديگر رو پيشنهاد مي كنيد براي راه اندازي يك وب سايت با ورد پرس
در ضمن هر چي در سايت ورد پرس فارسي سرچ كردم و جاهاي ديگه نتونستم مشكلم رو در نصب و استفاده و راه اندازي برنامه اوليه حل كنم ممنون ميشم راهنمايي كنين ...:rose:

progpars

progpars.com
برای نصب وردپرس روی لوکال هاست نرم افزارهای متعددی مثل wamp | easy php و یا ...
من خودم از easy php یا wamp استفاده میکنم اما حالا من با wamp به شما توضیح میدم چی کار کنی :
برنامه wampserver رو نصب کن :
اول از همه باید یه دیتابیس بسازی که میخوای وردپرس رو روش نصب کنی . خوب حالا تو مروگرت آدرس زیر رو بزن :
کد:
http://localhost/phpmyadmin/
توی Create new database نام دیتابیست رو بنویس wp البته میتونی هر نامی که بخوای رو بزنی. حالا create رو بزن وارد یه صفحه دیگه میشی :
Create new table on database اینجا Name: رو بزن wp Number of fields هم مثلاً برن 300 روی go کلیک کن تا جداول ایجاد شن حالا پوشه وردپرسی رو که دانلود کردی را باز کن :
توش باید یه فایل php را تغییراتی بدی تا نصب کنی .
تو همین پوشه wp-config-sample.php رو پیدا کن و تغییر نام بده به wp-config.php
بعد از تغییر نام بازش کن خطوط زیر را پیدا کن :

کد:
define('DB_NAME', 'putyourdbnamehere');

/** MySQL database username */
define('DB_USER', 'usernamehere');

/** MySQL database password */
define('DB_PASSWORD', 'yourpasswordhere');

/** MySQL hostname */
define('DB_HOST', 'localhost');

/** Database Charset to use in creating database tables. */
define('DB_CHARSET', 'utf8');

/** The Database Collate type. Don't change this if in doubt. */
define('DB_COLLATE', '');
من فقط قسمتهای این کدها رو برات توضیح میدم بعد فایل php آمادشو که خودم برات ویرایش کردم رو برات میزارم .

اولی :
کد:
اینجا db_name میگه نام دیتابیس شما چیه که جلوش نوشته putyourdbnamehere
( شما جای putyourdbnamehere باید نام دیتابیسی که باهم ساختیم یعنی wp رو بزاری )
----------------------------------------
دومی :
کد:
اینجا 'DB_USER میگه نام کاربری دیتابیس شما چیه که جلوش نوشته usernamehere
( شما جای usernamehere باید بنویسی root اما چرا باید بنویسیم root ؟ چون توی لوکال هست باید بنویسیم Root )
---------------------------------------
سومی:
کد:
اینجا'DB_PASSWORD میگه رمز عبور دیتابیس شما چیه که جلوش نوشته yourpasswordhere
(در لوکال هاست نباید رمز عبور را نوشت پس شما yourpasswordhere را پاک کنید.)
---------------------------------------
چهارمی ، پنجمی، ششمی :
کد:

(این قسمت هم لازم نیست دست کاری کنی )

اگر آموزش رو از اول با من بودی یعنی نام دیتابیس رو ساختی wp من فایل wp-config.php را برات اپلود کردم که کمکت میکنه :
مشاهده پیوست wp-config.zip

بقیه مراحل هم مراحل نصب هست که دیگه فک کنم بلدی جای گیر کردی بگو میگم بهت

بازهم مشگل در اجراي ورد پرس

دوست عزيزم progpars جان ممنونم از جواب كاملي كه در پست قبلي دادين ولي بازم مشكل

اين دفعه برنامه wamp رو نصب كردم ...

بعد توي قسمت : http://localhost/phpmyadmine ديتابيس رو ساختم بعد تو قسمت add user ... يوزر و پسورد رو هم ساختم ...

بعد فايل wordpress رو از سايت ورد پرس فارسي دانلود كردم و توي قسمت : wamp/www نصب كردم يا اينطورذ بگم فايل زيپ شده ورد پرس رو extract كردم .... بعد رفتم
فايل wp-config-sample.php به نام wp-config.php تغيير نام دادم و توي قسمت زير :

/** MySQL database username */

/** MySQL database password */

/** MySQL hostname */

اون سه تا رو هم تغيير دادم ...

بازم هر چي آدرس : http://localhost/wordpress/wp-admin/install.php رو مي زنم باز هم ارور مي ده و خطاي زير رو نشون ميده ...

پرونده wp-config.php یافت نشد. وردپرس برای شروع نیازمند این پرونده است. برای اطلاعات به این راهنما (فارسی) مراجعه نمایید.

ديگه نميدونم چي كار كنم حتي يه ورژن ديگه از ورد پرس رو ريختم و اون فايل رو تغيير دادم بازهم همين خطا رو ميده ...

حتي برنامه xammp رو هم دانلود كردم و از اون هم استفاده كردم كه يه مدت ارور پورت 80 و 403 رو ميداد كه با كلي ور رفتن به ويندوز بالاخره صفحه http://localhost/phpmyadmine
اومد ولي بازهم بعد از همه كارها و ساخت ديتابيس و غيره باز در مرحله آخر همش ارور بالا رو ميده ...

به خدا ديگه دارم ديوونه ميشم ... تو رو خدا كمكم كنيد ...
ممنونم منتظرم ...:rose:

VAHID216

مدیر بازنشسته
با سلام
مشکل شما خیلی سادس احتمالا یه جای کار اشتباه کردید.
کل پوشه های درون www رو پاک کنید ، همین تمامی دیتابیس هایی رو که ساختید. خودتون دستی با notepad یک فایل با نام wp-config.php درست کنید.
اگر ارور داد Error establishing database connection که کار رو تا اینجا درست انجام دادید. بعدش محتویات فایل wp-config-sample.php رو کپی کنید درون فایل خودتون و اطلاعت رو جاگذاری کنید.
موفق باشید

progpars

progpars.com
شما 100% یا دیتابیس رو درست نساختید یا درست وارد نکردید wp-config.php رو .

در کل شما یه بار کارایی که کردید رو شیفت دیلیت کنید . همون برنامه wamp رو نصب کنید . یک دیتابیس بسازید طبق همون آموزشی که من گفتم بعد اسم دیتابیس رو به من بگید تا من wp-config.php رو براتون درست کنم بهت بدم تا جایگزین کنی با ماله خودت .

vahid216 وحيد جان دستت درد نكنه وحيد جان دستت درد نكنه دستت درد نكنه مرسي
بابت جوابي كه بهم دادي
با سلام
مشکل شما خیلی سادس احتمالا یه جای کار اشتباه کردید.
کل پوشه های درون www رو پاک کنید ، همین تمامی دیتابیس هایی رو که ساختید. خودتون دستی با notepad یک فایل با نام wp-config.php درست کنید.
اگر ارور داد Error establishing database connection که کار رو تا اینجا درست انجام دادید. بعدش محتویات فایل wp-config-sample.php رو کپی کنید درون فایل خودتون و اطلاعت رو جاگذاری کنید.
موفق باشید

راه حل بالا جواب داد باور نمي كني داشتم ديوونه ميشدم ... دوبار xamp رو نصب كردم نشد wamp رو نصب كردم بازم نشد چند بار ديتابيس ساختم بازم نشد همش محتويات wp-config-sample.php رو تغيير ميدادم و سيو مي كردم ولي اين دفعه با راه حل شما كار رو انجام دادم يه فيل نو ساختم ....

واقعا ممنونتم مرسي مرسي مرسي مرسي ....

از همه دوستاي عزيز ديگه كه كمكم كردن و راه حلهاشون واقعا بدردم خورد ممنونم بچه ها ... مخصوصا از progparse عزيز دستت درد نكنه دوست عزيز و خوبم مرسي

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Abolfazl.E

New Member
سلام خدمت دوستان محترم
این بحث ها مربوطه به نصب وردپرس روی لوکال هاست دیگه خب ولی mina-khanoomi جان شما که در پست اول درباره وبلاگ نویسی و ... می گفتید. شما الان فقط وردپرس رو روی هاست لوکال نصب کردید که اینکار رو اصولا افراد برای این می کنن که مثلا افزونه ها و پوسته ها رو اول تست کنن و .. یا توسعه دهنده های وردپرس. با این حساب شما الان هنوز سایت ندارید. باید وردپرس رو روی هاست شخصی نصب کنید.
راستش نمی دونم من بد متوجه شدم یا چیز دیگه ولی فکر نکنم اصلا هدف شما نصب وردپرس روی هاست محلی باشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا